Skocz do zawartości
IGNORED

UK -Night After Night: Extended [CD+ BR Audio]

jacekm22

Rekomendowane odpowiedzi

Ten słynny koncert UK w Japonii ,  doczekał się wznowienia , tym mamy go w całości na 2 CD i BR Audi w 24/96... Analogowe nagranie zostało na nowo zdigitalizowane  autorem nowego mixu jest  Bob Clearmountain...., Box do kupienia w ImportCDs oraz w Amazon US.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Było już wznowienie w 2016 m.in. w boxie Ultimate Collector's Edition, który zawierał wszystko co zespół nagrał plus kilka unikalnych koncertów.
Ciekaw jestem czy brzmienie poprawione.

10 godzin temu, soundchaser napisał:

Było już wznowienie w 2016 m.in. w boxie Ultimate Collector's Edition, który zawierał wszystko co zespół nagrał plus kilka unikalnych koncertów.
Ciekaw jestem czy brzmienie poprawione.

Box miał zaporową cenę..... Płyty UK ukazały się również na SHM-SACD dla audiofilii purystów z flat transfer... Ten koncert mam zamówiony także jak dotrze , to dam znać jak brzmi w 24/96....

• 4 tygodnie później...

Dotarł koncert w formie 3 płytowego digibooka  , co do wersji na Blu Ray jest ona w DTS-HD MA w stereo , i w DTS-HD MA 5.1  w MCH. Na koncert składa się 18 utworów z trzema solami na basie , skrzypcach i perkusji... Jest tez koncertowa wersja Alaski i Thirty Years. Czas trwania ponad 2 godziny. Co do brzmienia to w porównaniu do SACD  bardziej podbita góra i bas z podciętym środkiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.