Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Lista do nowego zamowienia do audiocomponents jest umieszczona tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prosze wszystkich ktorzy zglaszaja chec zakupu do sprawdzenia czy wszytsko sie zgadza.

Ukryta Zawartość

A to zdjecia mojego zamowienia. Sorry za jakosc - aparat w telefonie...

[obrazekLUKASZ-275195_1.jpg] [obrazekLUKASZ-275195_2.jpg] [obrazekLUKASZ-275195_3.jpg]

Ukryta Zawartość

post-1286-100009286 1170265391_thumb.jpg

post-1286-100009287 1170265390_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam witam i o ceny pytam!

Dopiszę się do zamówienia na kilka Scanów:

D2905/9700 x 2szt.

18W8535 x 2szt.

21W8555-00 x 2szt.

Prosiłbym o ostateczny koszt czyli ile mnie ta przyjemność będzie kosztować przy odbiorze paczuszki.

[email protected]

Pozdrawiam.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

P.S.

Na str.13 cos majaczyłem o revelatorach 9900 i osiemnastkach 8545, ale ostatecznie wezmę to co wpisałem ostatnio. Mistrz McGyver mnie oświecił w pewnych kwestiach a z tego co wiem zna się na rzeczy.

Przy okazji serdeczne pozdro z tego miejsca :-)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

P.S. II

Oczywiście chodziło mi o str.12

Tak sie podjarałem, że z wrażenia nie trafiam w te guziczki.

Już żeby nie wprowadzać zamętu podam jeszcze raz moje zamówienie i znikam.

D2905/9700 x 2szt.

18W8535 x 2szt.

21W8555-00 x 2szt.

Sorki.

kaszio =>

W piątek z pewnymi perturbacjami odebrałem głośniki , wszystko ok , serdeczne dzięki

pozdrowienia

do kiedy można składać kolejne zamówienia , muszę przemyśleć parę spraw

dodo

Spacejack

Chcialbym dokonac korekty:

zamiast glosnika SLS 12 chcialbym zamowic SLS 10. Czyli powtarzam calosc zamowienia:

-Scan-Speak D2010/8513-00 2szt

-Scan-Speak 18W/8535-00 2szt

-Peerless SLS-10 1szt

Przepraszam za balagan.

Spacejack więc wczoraj tak napaliłem się na to zamówienie, że narobiłem zamieszania z symbolami. Głupio mi.

Ale poważnie, to stosując Twoje oznaczenia z podsumowania chcę zamówić:

- Vifa XT18WH-09-08 - 2 szt,

- Seas KT27 TFF (H831) - 2 szt.

Moje Vify to te same co WarrioR'a więc powinno być ich łącznie 4 a nie 2 jak jest w zestawieniu. To już koniec wahania ;)

sorki ja tylko pytałem o cene jak widzę nie można okreslic ceny bez zamówienia moje zamówienie to

perless sls 12" dwie sztuki.

O tamte pytałem o cene.

czy za dwa sls 12" zmieszcze się w 450 zł??

Lista do zamowienia zostala zaktualizowana wg. powyzszych wpisow.

Mam nadzieje ze teraz wszystko sie zgadza.

->dj_zibi - nie moge sie polapac w tym co zamawiasz, nie wiem z czym sie wachasz a na co jestes zdecydowany. prosze wyslij pelna, dokladna liste glosnikow i zaznacz ktore jest zdecydowany zakupic i te o ktorych cene chcesz sie dowiedziec. Pamietaj tez ze cena glosnikow (ewentualny upust) zalezy od tego co chcemy zamowic w jednym zamowieniu. Moze sie okazac ze wstepna wycena okaze sie inna od docelowej jak sie okaze ze czesc ludzi nie chciala tak naprawde zamowic a jedynie dowiedziec sie o cene.

Jezeli ktos z zamawiajacych chce sie tylko dowiedziec o cene lub nie jest pewny ze zgromadzi odpowiednie srodki finansowe do czasu zamowienia (okolo 7 dni) to prosze to napisac zebysmy mieli jasnosc i nie robili zamieszania u dostawcy.

w piatek planuje wysylac zapytanie ofertowe do audiocomponents

->awaria

Jestem z Trojmiasta (Gdynia)

->McGyver

Jestes wpisany, reszte cen sprawdzimy w piatek

->wszyscy zainteresowani

Jezeli ktos nie jest pewny swojego zamowienia, prosze mnie poinformowac, chcialbym wiedziec co moge przedstawic jako zamowienie do wyceny a co mam traktowac jako opcje i prosic tylko o potwierdzenie ceny.

dziekuje wszystkim za wspolprace

Spacejack mam chwilowo ok 650 zł na ten zakup. Jeśli cena mojego zamówienia będzie w tych granicach to biorę od razu, jak wyraźnie przekroczy to muszę zastanowić się i przeliczyć oszczędności.

Spacejack.

Bylbym zainteresowny SLS-10" (263) tylko ze wzgledu na ograniczone koszta musialbym wiedziec w jakiej kwocie wraz z przesylka bym sie zmiescil +/- pare zlotych oczywiscie :)

moje gg 2814671 e-mail [email protected]

z gory dzieki za odpowiedz

=> Spacejack

Prawdopodobnie zapisałbym się na dwie Vify XT19TD - pytanie czy rolph ma je w swojej ofercie

oraz PERLESS SLS 10 2 szt , do kiedy nalezy podjąć ostateczną decyzję

Pozdro.

ja ostatecznie moge zmówic dwa perlesy sl 12" ale tylko jak kasa wyjdzie tak do 450-500zł max za dwa. O te co wyżej to pyam o cene. jak wyjdą tanio to je wezme.

ile kosztuja perlesy dt 100????

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.