Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Spacejack:

Przepraszam najmocniej, po zastanowieniu chcialbym wrocic do poprzedniej wersji zamowienia czyli:

-Scan-Speak D2010/8513-00 2szt

-Scan-Speak 18W/8535-00 2szt

-Peerless SLS-12 1szt

Juz nie bede wiecej komplikowal, przepraszam jeszcze raz. Jestem zdecydowany na 100%.

Spacejack:

Ostateczne zapotrzebowanie z mojej strony to:

-Scan-Speak D2010/8513-00 2szt.

-Scan-Speak 18W/8535-00 2szt.

-M18WH08/08 2 szt.

-DX25TG-05-04 2 szt.

Możesz zdecydowanie dopisać powyższe głośniki.Sorry za zamięszanie.Weryfikacji nie będzie.

Zdecydowałem się. Chce kupić albo parę Moreli MDT40, albo MDT44.

spacejack: Wrzuc proszę obie pary (MDT40 i MDT44) na listę z pytaniem o ofertę. Lojalnie uprzedzam jednak, ze wybiorę tylko jedną parę - jeżeli cena MDT44 na to pozwoli to bedzie to własnie MDT44.

Pozdrowienia!

odswiezone zestawienie zamowienia jest tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czekam na potwierdzenia zamowienia od tych ktorzy mi jeszcze nie potwierdzili.

Zaraz wysylam pytanie o ceny wszystkich dodatkowych glosnikow ktore zostaly zgloszone, dam znac jak beda dopisane.

Chcialbym potwierdzic ostateczne koszty zamowienia i transportu jutro i zlozyc zamowienie niezwlocznie po otrzymaniu pieniedzy.

Pojawila sie propozycja aby czekac do 18-tego potem potwierdzic zamowienie 23-ciego. Mysle ze to powaznie opozni cala operacje. Ja jestem za tym aby zamknac liste jutro.

Aby ulatwic sprawe, umowmy sie tak ze jezeli ktos potwierdza swoje zamowienie to jest gotow juz teraz. Jezeli ktos chcialby sie wycofac i poczekac to prosze mnie poinformowac, wtedy wycofam jego potwierdzenie. Oczywiscie aktualna sytuacje znajdziecie na stronie.

-> jankas - co do glosnika Vifa D27TG 45/06 ktory rzekomo nie wystepuje w katalogu - nie wiem, poprosilem Rolph'a o cene na niego i dostalem ja wiec przyjmuje ze istnieje.

Nie znam typow i oznaczen wszystkich glosnikow. Wpisuje to co podaja mi zamawiajacy. Jak dostaje potwierdzenie ceny to przyjmuje ze wszytsko sie zgadza.

->dodo

>pozwalał , na przelewanie kwot EUR na konto walutowe bez opłat i prowizji , sprawdź więc jakie masz >możliwości założenia takiego walutowego konta i ING , ułatwiłoby to sprawę przelewów , gdybyśmy decydowali >się na EUR

konto walutowe mam w ING, wiec wszystko jest OK, sprawdze jeszcze jak wyglada wplata na to konto ale koszt przelewu za granice to tak jak podawalem: 18zl + 0,25% kwoty przelewu (te 0,25% kwoty jest min. 30zl i max. 200zl)

Ukryta Zawartość

->gipsy2

>Chce tak Was poinformować ,że lipcu na 100% jadę osobiście do Rolpha po glosniki,więc jak chcecie glosniki z >niskimi kosztami transportu to ....wiecie :)

Tez o tym myslalem bo mialbym transport z Holandi, ale wieksza ilosc glosnikow jest warta duzo kasy. Zawsze to jakies ryzyko. W przypadku przesylki w cene jest wliczone ubezpieczenie.

Bierzesz to pod uwage?

W przypadku przesylki - koszt to mniej niz 2 Euro na 1 kg glosnika. (przy XLS-10 ma too duze znaczenie - 6,5kg)

Spacejack - dasz rade sprawdzic ceny Moreli MDT 40 i MDT44 i dopisac jedne z nich do zamowienia?

Jestem zdecydowany na 100% na jedne z nich, tylko nie wiem, czy bedzie mnie stac na MDT44.

W zwiazku z tym ze liczba chetnych jest duza i zeby ulatwic mi operacje prosze wszystkie zgloszenia, zmiany, potwierdzenia, itd wysylac do mnie na priva: [email protected]

Na forum mozemy wymieniac bardziej ogolne informacje dotyczace zamowienia, tak bedzie czysciej tu na liscie a mi bedzie latwiej trzymac wszystko pod kontrola.

>spacejack

Proponuję, abyś obok nicka osób zamawiajacych umieścił kolumnę miasto.

Ułatwi to nam zorganizowanie się w grupy, gdzie wysyłane będą głośniki.

Czy jest to do zaakceptowania?

Przesłałem ci maila z zamówieniem, ale poniewaz nie mam odzewu to jeszcze tu umieszczę.

Zamawiam:

Scan-Speak D2905/9700 - 2 szt.

Vifa M18WH-08-08 - 2 szt.

> Spacejack:

Widzę ,że w tabelce moje zamówienie jest OK.Dodaj jeszcze :

- Vifa -M18WH08/08 2 szt.

razem będą 4 szt.

Można uzupełnić wagę głośników :

Vifa M18WH-08-08 - 1.1 kg szt.

Scan-Speak D2905/9500 - 1.5 kg. para w kartoniku

Scan-Speak 18W/8535-00 - 2.5 kg para w kartonie

D27TG45-06 - 1.1 kg. para w kartoniku od SS -9500

Pozdrawiam salmo

> Spacejack:

Jak tak szybko idzie tobie dopisywanie ,to dopisz mi jeszcze :

Vifa PL27TG35/06 - 2 szt.

W tabelce niektóre pomiary wagi głośników są podane dla pary ,dla mnie jest to przejżyste,ale dla innych nie koniecznie.

Pozdrawiam salmo

Przykłady :

[obrazekLUKASZ-279567_1.JPG]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Spacejack,

Ja ze swojej strony zgłosiłbym zamówienie na:

- Vifa DX25TG05-04 2 szt.

- Morel MDT29 2 szt.

- Morel MDT32 2 szt.

- Seas H 1106 (G15RCY/P) 2 szt.

Jestem z Kielc, poszło też na mail, czekam na dalsze info.

Ja jestem z Koszalina (zachodniopomorskie) ale mam nadzieję, że już niezbyt długo...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

->salmo - zalozenie bylo takie aby podana byla waga pojedynczego glosnika a nie pary. W zwiazku z tym ze mam problem z zebraniem i potweirdzeniem tych wartosci czekam na maila od Rolph'a. Poprosilem aby bodal dokladne wartosci. Zobaczymy czy sie uda.

Na stronie znajdziecie zaktualizowane ceny glosnikow. Przypominam ze sa to ceny za jedna sztuke bez VAT i kosztow transportu.

-> mgrzemow - Morel MDT-44 nie jest obecnie dostepny wiec Twoj dylemat sam sie rozwiazal :)

-> LKK - Seas H 1106 (G15RCY/P) nie jest dostepny, potwierdz ze reszta zamowienia jest aktualna

Czy ktos jest zainteresowany fakura VAT. Chcialbym wiedziec aby ustawiac z Rolphem finalna kwote platnosci.

-->Spacejack -

Wykreśl z mojego zamówienia :Scan-Speak 18W/8535-00 -2 szt.(znajomy zrezygnował),a w to miejsce Wpisz , Vifa D27 TG -45-06 -2szt..

Reszta jest dla mnie ,więc zmian nie będzie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.