Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Nie odebrał tel ale po 10 sek oddzwonił. Zapytałem czy wie co się dzieje na forum, bo są podejrzenia, że zgarnął kasę. Odpowiedział, że ostatnio nie mógł się zalogować i dziś sprubuje. Wspominał coś o Morelach 40, że ich nadal nie ma i powiedział, że przesyłka powinna być w Polsce w tym tygodniu. Poza tym 14.04 ma być w Warszawie i przywieźć moje głośniki osobiście. Prosił, by przekazać co wyżej napisałem.

Nie chcę być adwokatem diabła, ale facetr wydawał się pewny tego co mówi. Poza tym kuźwa dla mnie to szczególna porażka bo rzutem na taśmę wpłaciłem kasę jako ostatni...

A co do dzwonienia do Spacejack, robił to ktoś poza mną?

Witam,

Nie zdazylem sie objerzec a tu strasznie napieta atmosfera sie zrobila! Spiesze wiec wyjasnic co i jak. Po pierwsze to przepraszam ze brak moich wpisow spowodowal zamieszanie. Nie mialem zamiaru nikogo niepokoic. Jest mi niezmiernie przykro z tego powodu, bo moje intencje sa jak najbardziej dobre a wysilek i czas ktory poswiecilem na zorganizowanie zamowienia sa dosc duze. Choc nie przecze ze oddalem sie temu z duza przyjemnoscia.

Moj punkt widzenia jest taki:

1. Rozumiem niepokoj kazdej osoby ktora wplacila pieniadze w celu wspolnego zamowienia. Rozumiem i nie mam watpliwosci ze chcecie wiedziec co i kiedy sie dzieje z wasza kasa.

2. Moj dane kontaktowe znacie wszyscy. Wiecie jak sie nazywam i gdzie mieszkam.

3. Prawie z kazda osoba bylem w kontakcie przez e-email. Wszyscy znacie moj adres e-mail. Na wiadomosci e-mail odpowiadam w zasadzie niezwlocznie co wiekszosc z was potwierdzi. Wystarczy napisac.

4. Moje numery telefonow zna pare osob ktore o to poprosily i nie stanowia one tejemnicy.

Moja nieobecnosc na forum w weekend byla spowodowana wyjazdem na wesele u rodziny. Sama uroczystosc i smutne okolicznosci byly dosc zajmujace i komp. poszedl w odstawke.

Dzis od rana bylem w kontakcie z Rolphem. Mialem tez nadzieje ze dostanie juz dzis pieniadze i bede mail dobre wiesci ale widac trzeba poczekac do jutra.

Dodatkowo mialem dzis troche cyrku w robocie i dopiero teraz zasiadlem zeby cos napisac. Przepraszam za niepotrzebne nerwy i dziekuje za zrozumienie.

Co do samego zamowienia to podsumowujac:

1. Kasa poszla do Rolpha. Spodziewam sie ze powinien otrzymac ja jutro (we wtorek) - taka informacje dostalem w banku.

2. Wszystko jest poza MDT-40 ktore beda w nastepna srode.

3. Rolph jest gotowy do wysylki wiec powinien ja nadac niezwlocznie po otrzymaniu pieniedzy.

4. 15 kwietnia bede jechal samochodem do Warszawy wiec jezeli ktos jest zainteresowany to moge zabrac wasze pudla.

Mam nadzieje ze wszystko jest teraz jasne i nie ma niedomowien. Jezeli ktos ma pilne pytanie to prosze na e-mail. Forum zazwyczaj odwiedzam regularnie (nie tak jak w ostatnie 4 dni!) wiec tu tez bede staral sie pisac.

Pozdrawiam

Marcin

A przy okazji calej sytuacji chcialbym wyrazic swoje podziekowania dla wszystkich tych ktorzy partycypuja w tym licznym zamowieniu. Wiekszosc naszej komunikacji byla szybka, rzeczowa a przede wszytskim kulturalna. Dzieki temu zamowienie 100 glosnikow dla prawie 30 osobo udalo sie zamknac w miare szybko. Biorac pod uwage wiele zmian w zamowieniach ktore nastapily i fakt ze pierwszy raz w zyciu cos takiego organizuje to jest to duzy sukces.

Takie osoby jak np. jaro4444 ktore podchodza do tematu wprost i bez uprzedzen bardzo ulatwiaja caly proces. Gosc mial dzisiaj pytania co do realizacji zamowienia wiec skontaktowal sie ze mna bezposrednio i spytal.

Mam nadzieje ze ten klimat wspolpracy przewazy i wszyscy bedziemy zadowoleni "pod koniec dnia".

No to się wyjaśniło. Przez chwilę włosy jeżyły mi się na głowie

[obrazekLUKASZ-290360_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Oficjalnie podaje na stronie Lukara; Morele MDT29 sa juz u mnie w domu.

>>magazynier jesli chcesz mozesz dzisiaj do mnie wpasc ale jesli chcesz zobaczyc moje juz zrobione kolumny to zapraszam w przyszlym tygodniu. Juz powinny grac na wstepnie zlozonej zwrotnicy. Narazie bedzie ona z tylu za kolumna na zewnatrz zeby mozna bylo zrobic jakies korekty.

Pozdrawiam i do nastepnego zamowienia. Niech SOUND bedzie z Wami.

Rolph mowi:

"wszytsko gotowe, jutro kurier zabiera 'Europalete' 80x120cm, ktora pare dni pozniej bedzie u Ciebie."

Kurierem jest Beijer Transport & Logistics - www.beijer-logistics.nl

Numer przesylki to: SY-075009 ale nie ma kontroli przesylki przez siec.

Sprobuje sie skontaktowac z kurierem w piatek i sprawdzic gdzie, co i jak.

Proponuje zaczac planowac ostatni etap - czyli trasport w Polsce. Jesli o Warszawe potwierdzam ze w piatek 15 kwietnia jade.

Jestem do piatku na spotkaniach wiec odpowiadam na komunikacje tylko wieczorem. Jak cos pilnego - email.

No cóż... Każdy orze jak może ;-))

A wracając do tematu to macie Panowie jakieś pomysły co do odbioru naszych cacek kiedy będą już u nas na miejscu?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Poznaniem i okolicami moge sie zajac, a paczke pewnie puscimy kurierem.

Tylko salmo i ja czekamy na glosniki w tym rejonie? Jezeli bedzie wiecej glosnikow do powysylania, to pewnie salmo pomozesz mi, prawda? ;-)

Warrior.

Czy Koszalin mieści się w definicji "Poznań i okolice" czy nie bardzo? (jakieś 250 km)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ja też się pisze na Warszawę najlepiej jakoś po 16 albo w godzinach pracy w centrum.Inna ewentualnośc to dowieźć sprzęcik do jednej osoby w Wawie i już tutaj umówić się w godzinach popołudniowych.

Pewnie Spacejack bedzie chcial wyslac kilka wiekszych paczek w strategiczne rejony Polski, tak jak odbylo sie to ostatnio z kaszio. Koszalin pewnie podpadnie pod Gdynie (ktos z Gdyni zamawial).. sprawdzic mozna na stronie Spacejacka, tej

Ukryta Zawartość

Ps. Proponuje sie juz wstepnie podzielic, co i jak, zeby jak przyjda glosniki sprawnie powysylac i od razu sie nimi cieszyc ;-)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.