Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

OK spoko. W takim razie póki co nie będę wprowadzał zbędnego zamieszania. Dodam tylko, że ta moja pipiduwa leży mniej więcej w takiej samej odległości od Poznania, Trójmiasta czy Szczecina.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Witam

Mogę przyjąć zamówienie na Kraków, może iść Stolicą do firmy gdzie pracuję ( mamy z nimi umowę i jest trochę taniej ) koszty podzieliło by się pomiedzy wszystkich.

Awaria, Gipsy2, Mgrzemow wypowiedzcie się.

Mail do mnie [email protected] , tel 0601 63 53 97

Pozdrawiam.

Jaro4444 -> jeśli nie sprawi Ci to problemu to z chęcią bym się z Tobą jakos zgadał i rzeczywiście odebrał u Ciebie a przy okazji obejrzał Heco i Magnaty o których pisałes na priv.Szczerze powiedziawszy nie miałem ostatnio czasu a tak in-person będzie łatwiej i lepiej obgadac po fachowemu :)

dj_zibi wiesz nie rozumiem skad te nerwy u Ciebie skoro od ręki opychasz peerlesy. Więc to nie o DIY chodzi a o handel, więc możesz spokojnie poczekać...

Ty wiesz o czym ja mówię, więc spokojnie kolego, doczekasz się.

>jaro4444 - dobre :)

Jezeli o mnie chodzi moze byc poczta polska ubezpieczona przesylka za pobraniem (chodzi o koszty oprzesylki).

Projekt juz gotowy pare tygodni (corela musialem sie nauczyc do tego :) ). Kurde juz niemoge sie doczekac. Bede spal z nim przez tydzien heheh

jaro4444 wiesz tak jak trafi się kupiec to sprzedam a jak nie to robie kolumnny paczki mam gotowe ale kasy potrzebuje a dt 100 i tak zodstaja moje. facet ty nie jestes kumaty a co za rużnica i tak by ktos w ch***** zrobił i pieniadze poszły by się paśc

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja już wole postów dj zibi nie oglądać bo mnie krew zalewa,ale można je "delikatnie" skrócić : totalna bezmyślność .Użyłbym innego słowa,ale ... nieważne . Ja też sie pisze na odbiór osobisty w Krakowie .

Ja już wole postów dj zibi nie oglądać bo mnie krew zalewa,ale można je "delikatnie" skrócić : totalna bezmyślność .Użyłbym innego słowa,ale ... nieważne . Ja też sie pisze na odbiór osobisty w Krakowie .

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Stolica. Zamawiam kuriera do domu . Przyjezdza pisze papiery i zabiera wszystkie przesylki w rozne krance Polski. Oczywiscie oplata jest przezucona na odbierajacego. Dodatkowo tak dla bezpieczenstwa kazda paczke ubespieczalem (2 pln) chociaz nie wiem czy jakby zginela to jest mozliwosc otrzymania kasy . No bo jak udowodnic ze w srodku (po zapakowaniu np. 2 szt.Morel MDT29 i 2 szt MW144) byly wlasnie te glosniki ktore ja ubezpieczylem na 1000 pln.Raczej wydaje mi sie to niemozliwe ale moze dziala na kurierow ktorzy to przewoza zeby ich nie prowokowac do zmiany wlasciciela przesylki.:)))))

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Stolica. Zamawiam kuriera do domu . Przyjezdza pisze papiery i zabiera wszystkie przesylki w rozne krance Polski. Oczywiscie oplata jest przezucona na odbierajacego. Dodatkowo tak dla bezpieczenstwa kazda paczke ubespieczalem (2 pln) chociaz nie wiem czy jakby zginela to jest mozliwosc otrzymania kasy . No bo jak udowodnic ze w srodku (po zapakowaniu np. 2 szt.Morel MDT29 i 2 szt MW144) byly wlasnie te glosniki ktore ja ubezpieczylem na 1000 pln.Raczej wydaje mi sie to niemozliwe ale moze dziala na kurierow ktorzy to przewoza zeby ich nie prowokowac do zmiany wlasciciela przesylki.:)))))

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Spacejack jeśłi będziesz w wawie w pt. tak jak pisałes(w godzinach przedpołudniwoych) to zostaw moja przesyłkę u jaro4444 ja sobie od Niego odbiorę. Potwierdź jak możesz że masz mnie odhaczonego !!!

Dobra nie chcecie nie czytajcie ale niech nikt nie mówi co mam robic.

wracam do tematu

kiedy będa głośniki w polsce i ile wyniesie wysyłka za pobraniem lub kurierem?????

dj_zibi wiesz na czym polega klasa człowieka? Między innymi w szacunku do innych, do samego siebie i do kraju, w którym się żyje. Więc ja i zapewnie inni koledzy żyją w Polsce. Szanuj więc nasze uczucia do Ojczyzny skoro sam ich nie masz...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.