Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Super :)

Spacejack wysłałem Ci maila z namiarem gdzie dostawa na Kraków potwierdź prosze czy dostałeś.

Awaria do Ciebie też poszedł, to samo potwierdź czy dostałeś.

Pozdrawiam wszystkich, Spacejacka w szczególności :)

salmo: napisz czy odpoowiada Tobie, zeby Spacejack wyslal do Poznania Twoje glosniki razem z moimi. Z mojej strony obiecuje, ze dostaniesz glosniki zaraz jak tylko odbiore paczke.. a Spacejack bedzie mial mniej roboty z wysylka.

Hmm... Cudny widok...

Nie chcę już marudzić, ale raczej nie mam się do kogo podpiąć z odbiorem mojej paczuszki.

Buuuu...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

szczerze odradzam Servisco!!! Kiedyś ktoś opisywał jak w czasie transportu zbili mu szybkę od McIntosha 6850. Klocek przebył tysiące mil z USA nietknięty ale Servisco i tak go dopadło w Polsce. Jeśli już to Stolica lub Poczta.

Być może Servisco są tańsi, ale ja nie chce, żeby moją paczkę z głosnikami ktoś kopał w magazynie zamiast przesunąc recznie, a kopanie to u nich norma. Wole dopłacić i miec głośniki w całości

Space dotarły sls-y 10?? Jedziesz w pt. do Wawy albo któryś z Twoich ludzi ??? Zabierzesz przesyłkę ze sobą??

Z tego co wiem jaro4444 tez się pisze na kurs "warszawa" wziąłby mojego sls10.Juz z Nim dogadałem.

No to wszystko zbliża się do szczęśliwego końca.

> Spacejack

Wysłałem ci namiary na mnie pocztą elektroniczną.

Co do sposobu wysyłki to moim zdaniem tylko kurier z ubezpieczeniem, warto dla spkoju sumienia zapłacić te 30 kilka złotych i mieć pewność, że paczka dotrzre na miejsce w jednym kawałku. W poprzednim zamówieniu sparawdziła się firma "Stolica" (nie słyszałem żeby ktoś narzekał) może by ich zatrudnić ?

pozdrowienia dla wszystkich

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.