Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

>WarrioR

Naturalnie ,że naj lepiej jak Spacejack wyśle Twoje i moje głośniki w jednej paczce.

Jednak lepiej na mój adres,mieszkam na przaciw kina "Wilda" i Masz po drodze, z Politechniki.

Kontakt email jest w "o mnie".Jak się na to Zapatrujesz ?

Spacejack-

Mój "Zestaw" proszę o wysłanie do kolegi ----> mlecznego8 i proszę profesjonalnie zabezpieczyć przesyłkę;) + ubezpieczenie bodaj 2 zeta to kosztuje.

mleczny8 , odezwij sie jak "towar" bedzie w Krakowie/forum lub priv/

Dobra, skonczylem weryfikacje przesylki. Jest wszystko, lacznie z Morelkami.

Uff!

Teraz podziele to, zobacze jakie wyjda paczki i lece kupic kartony. Oj bedzie sie dzialo.

Jak cos mi sie uda wypchnac to dam znac.

Spacejack.

Mail, którego Ci posłałem dziś rano wrócił ups.

W takim razie wbijam się tu z moim adresem do wysyłki.

Piotr Magnowski

ul. Wańkowicza 3"B"/4

75-445 Koszalin

A tak przy okazji to wielkie dzięki stary. Odwaliłeś kawał dobrej roboty. Dzięki.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

jestem zaskoczony licznymi informacjami o zwrotach wiadomosci email wyslanych do mnie.

czy mozecie potwierdzic ze byly one wysylane na: [email protected]?

Co bylo w zwrotce? Nigy nie mialem z tym problemow, ale sokro teraz jest to potrzebuje waszej pomocy by zdiagnozowac problem. Sprobujcie wyslac do mnie to co dostaliscie jako zwroty.

Dziekuje.

Nic z tego. Wklejam tak bo inaczej nie da rady. Może będzie coś widać...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Dobra. Dam sobie spokój bo nie chcę zaśmiecać wątku bzdurami.

Spacejack, wysłałem Ci ten zwrot na maila.

Spacejack.

Ten mail ze zwrotem, którego Ci posłałem wczoraj o 23.15 na [email protected] też mi wrócił.

To tyle. Nara.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.