Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Adam tak jak ustalilismy glosniki jada do Salmo. Jest maly problem z seasami salmo (beda pod koniec sierpnia) i musi zdecydowac czy mam wysylac do Was te glosniki juz czy moga az tyle czekac u mnie. Wolal bym nie.

Wiec jak zdecyduje to w przyszlym tygodniu wysylam do Poznania. Lutek to sie tyczy po czesci tez Ciebie.

Nie wiem czy Rolph ma zamiar czekac na te glosniki i wyslac je razem pod koniec sierpnia czy jakos to zrobi inaczej. Wiem ze twoje seasy sa dostepne od reki.

Scany i morele wysylam w przyszlym tygodniu.

A wogole to wszystko co mam wysylam w przyszlym tygodniu :-)

Weekendowo jade browarowo wiec chyba ze mna nie pogadacie. :))

> kaszio

To moze spytaj Rolpha, kiedy chce wyslac te moje Seasy. Jak zazyczyl sobie ode mnie dodatkowo 25 EUR za przesylke, to mysle, ze moze wyslac. A czy od " salmo" tez zazadal dodatkowej oplaty, ze wzgledu na pozniejsza wysylke ? O ile sie orientuje (nie mam czasu tego szukac), to w popszednim zamowieniu dla kogos tez nie bylo od reki glosnikow i chyba Rolph dosylal je juz na wlasny koszt.

>>>>>>>> Kaszio

Z tego co zrozumiałem to paczka Lutka wysyłana do McGyvera mocno się opóźni. Jeśli jest tak w rzeczywistości to ja zabiorę od Ciebie moje Vify M18WH i sam wyślę je pocztą do McGyvera. Tak będzie szybciej a paczki już stoją i czekają na głośniki ....

Witam

Za tydzien jade do Audiocomponents w Oss po glosniki do moich monitorkow, mam tylko 200km. Excel'e i Morele.Choc jeszcze moze to sie zmieni,ale watpie.Planuje popelnic klona Sonus Faber Minima. Na 99% jade osobiscie, jesli cos mi wypadnie to mi podesla. Jesli jest ktos chetny to moge komus zakupic glosniczki i byly by one w polsce (wroclaw i okolice) 30 lipca, wtedy wracam. Oczwiscie do cen koncowych (po upustach rabatach itd) zaproponowanych przez Rolph´a nalezy doliczyc male co nieco, moze mi sie zwroci podroz :))) Oczwiscie nie dotyczyly by chetnych koszty transportu do polski no i brak jako takiej oplaty za przelew z poslki.Dotyczyla by was tylko cena Rolph'a plus napiwek za kazdy glosnik na dobre trunki :))) Troche waza a moje auto nie lubi wozic ciezarow ;)

Pozdrawiam.Pawel.

McGyver, spadles mi z nieba :) Wlasnie czekalem na odp. od Ciebie w sprawie porady nt. doboru glosnikow. Z wieczora wysle maila o temacie e-can, tam opisze co i jak.Z glosnikami nie powinno byc problemu ale o tym w meilu.

Pozdrawiam.Pawel.

> jaro 4444

Wczoraj dostalem informacje od "kaszio", ze jednak moje Seasy maja dojechac do niego w poniedzialek - tylko jeszcze kwestia potwierdzenia przez "kaszio", ze otrzymal.

Wyslalem rowniez te informacje Tobie na e-maila.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Dik co mam zrobic z Twoimi glosnikami.

Czy zabierze je odemnie magazynier i podzuci Tobie czy mam to spakowac i wyslac kurierem.

W srode wyjezdzaja odemnie wszystkie glosniki ktore sa do wysylki. Jezeli dojda do tego czasu glosniki Lutka to do McGyvera tez pojade. Jesli nie to tylko to mi zostanie do wysylki.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Witam.

Dzis po poludniu wyszly glosniki go :maszto,asterix i PiotrGD. Z zaplata za wysylke jest tak jak ustalilismy na priva.

Jutro wysylam pozostale glosniki jakie mi zostaly: salmo,MrLisu,dodo.Lutek.

Fordeve odbiera osobiscie. Glosniki dla Dik ma odebrac osobiscie magazynier (co Ci zaginelo do mnie telefon czy adres?)

Ostatnie seasy powinny byc w tym tygodniu i wyjada do McGyvera razem z glosnikami jaro4444.

Ponieważ zamówienie pilotowane przez Kaszio w zasadzie już zostało zrealizowane i (niemal) zamknięte, to nadszedł czas na kolejne. Zatem zbieram chętnych, startujemy dziś, a max 5 sierpnia chciałbym już wysłać kasę do Rolfa. Pierwszym chętnym jestem ja.

Lista więc na razie wygląda tak:

1. McGyver Vifa M18WH sztuk 12, membrany do ScanSpeak D2905/9700 sztuk 2

Proszę o wpisywanie zapotrzebowania.

Witam.

Przymierzam się do zakupu pary lub dwóch par głośników z poniższej listy i mam prośbę o potwierdzenie cen.

Poniższe ceny wziąłem z pierwszej strony tego tematu.

Eton:

7-375/32/HEX - 105.00

8-800/37 HEX - 105.90

11-581/50 HEX - 211.70

12-680/62 HEX - 290.00

Lista:

1. McGyver Vifa M18WH sztuk 12, membrany do ScanSpeak D2905/9700 sztuk 2

2. Pietro4 Vifa M18WH sztuk 2

Zapytanie o ceny:

1. Henrykpiatek: Eton:

7-375/32/HEX

8-800/37 HEX

11-581/50 HEX

12-680/62 HEX

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.