Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

-aktualnie wplacili (stan na 21 grudnia wieczorem)

- kaszio

- dodi

- wilkk

- stodal

- wojtek 55

- damper

- tarbog

- matthew

- pablosen

- koloom

- MPB

Czekamy na resztę.

Raczej bank do d...y, bo inne banki przyjmują; na kraj nie ma co narzekać, są idiotyzmy, ale da się żyć ;)

Wpłaciłem w okienku kwotę bez 1€ , bo to bilon...

>McGyver

napisz proszę na priva gdzie, to Ci ten 1€ przywiozę, blisko mam - nie będę przecież z tym paczki wysyłał...

Sorry że nie na temat.

Ma ktos moze w posiadaniu jakies glosniczki wysokotonowe ktorych chcialby sie pozbyc?

Vifa badz Peerless? Jesli tak to prosze o kontak na email (w o mnie)

Pozdrawiam,

Wesołych Świąt Życzę

Panowie, mamy komplet wpłat. Dostałem informację od Rolpha, że wyjechał na swięta, a w firmie będzie 2 stycznia. Wtedy też przystąpi do kompletowania naszego zamówienia. Spodziewam się zatem głośników w drugim tygodniu stycznia.

• 2 tygodnie później...

Sorry Panowie, zapomniałem się wpisać że 2 dni temu poszła kasa do Rolpha. Czekam na info. że dostał pieniądze i kompletuje zamówienie. Po niedzieli powinienem już dostać przesyłkę, to rozpocznę rozsyłanie. Proszę się dogadywać na wspólne paczki.

>Kaszio, pozwolisz że wyślę do Ciebie dodatkowe dwie M18WH dla Magazyniera, które jeszcze u mnie leżą od ostatniego zamówienia?

Kaszio - jak dobrze pamietam z wczesniejszych wpisow to mieszkasz w Warszawie i organizowales paczke zamawiajacych z Warszawy. Chcialem sie dowiedziec czy to nadal aktualne tzn ja bym sie podpisal do tej przesylki i odebral wtedy od ciebie juz. No i Pan MacGyver mialby pewnie miej roboty wysylajac jedna wieksza paczuszke.

Jakby co to daj znac tu na forum czy jakos inaczej.

pozdrawiam

Może troche za wcześnie, ale kiedy następne zamówienie? :)

Może ktoś inny będzie zamawiał? Do tego zamówienia zabrakło mi kilku dni, żeby to skleić finansowo :(

McGywer: a może masz na zbyciu po 2 szt PL27 i M18WH ?

Gość kaszio

(Konto usunięte)

McGyver glosniki dla magazyiera dorzuc do paczki ktora bedziesz wysylal do Warszawy.

Osoby ktore chca odebrac swoje glosniki w Warszawie na Bemowie niech napisza do Mcgyvera ze chca aby ich glosniki wyslal do mnie.

Cos mi sie wydaje ze bylo to chyba 4 osoby. Napisac do mnie maila a ja podam adres i tel do kontaktu.

zgodnie z informacjami na stronie Thympaty - marka Vify przestalje istnieć , wybrane modele będą sprzedawane po naswą Peerless V-line ( m. innymi woofery serii PL 14 , 18 ;22; 26 ) XT 18 i XG 18

a z gwizdków tylko DX25 , XT19 i XT 25 , reszta aut

Coś mi się wydaje , że zaszkodził vifie proces budowy tanich głośników Logic by Vifa , i nowy właściciel uznał , że nie przystaje to do jego strategii

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.