Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no Panowie tego się nie spodziewałem:)))Czytam raz, drugi i nie wieżę, czytam kolejny i chyba to się dzieje naprawdę!!!

McGyver ale mi humor poprawiłeś tą informacją, teraz to już napewno nie zasnę;P

Witam.

Na początku chciałem aby McGyver przesłał głosniki do mnie pocztą. Nawet wysłałem mu maila. Puki co czekając na odpowiedź mam pytanie do Was. Może ktoś jest z okolic Głogowa? Pytam bo może jakoś dałoby sie zorganizowac bezpieczny transport.

Pozdrawiam

Witam

Po przejrzeniu specyfikacji wysłanych przez Rolpha informuję, że Rolph nie miał na stanie głośników:

Morel MDT32

Morel MDT30

ScanSpeak 18W8531

Brakujące głośniki dośle później.

Ja ze swej strony proszę o zaktualizowanie i powtórzenie w tym miejscu list chętnych na zbiorcze paczki do Warszawy, Krakowa, tudzież w inne miejsca.

Do grupy Warszawskiej!

Narazie czekamy powiedzmy do poniedziałku na koloom'a ponieważ zaproponował najkorzystniejsze warunki przewozowe, myślę że trzeba się jakoś szybko sprężyć i to załatwić, wrazie czego to ja już mam opłaconą Naszą wysyłkę od McGyvera do Warszawy kurierem i jeżeli do niedzieli niewyklarują się konkrety to głośniki pójdą kurjerem (2 w opcji kosztów pozycja).

>>>McGyver

Narazie prosiłbym Ciebie żebyś nie wysyłał głośników do niedzieli, ponieważ są jakieś szanse że odbiór będzie osobisty dla całej grupy Warszawskiej. Ani jeden 18cm revelator:(((, czyli jeszcze ze 2 tygodnie czekania.... Przypominam:

>1.Pgwave

>2.Kubedes

>3.Momores

>4.Friday

>5.milsso

Jęśli kogoś pominąłem to przepraszam ale działam po presją czasu - zmykać na wykłady:)))

czekamy na kolooma.

był zdecydowany jechać.

ja na 99% będę w okolicach sosnowca w sobotę 8-go kwietnia.

jakby coś nie wypaliło będe mógł przywieźć osobiście. wyjazd rano i powrót w sobotę wieczorem.

pozdrawiam

k

McG. niestety odbiór w piątek też nie wypalił .. ale w sobote na 100 % sie zjawie.. tylko przyjde , sprawdze głośniki i już bede musiał jechać .. bo jade ze szwagrem a on ma cos do załatwienia w katowicach więc bede przelotem . A na kawe wpadne jak skończe kolumny :D Co do godziny to sie jeszcze umówimy :]

Ma może ktos z was głosniki wysokotonowe na handel potrzebuje cos mozę Visaton SC10n lub inne visatony az po vify xt19, dx i morel mdt moze jakiś seas. prosze pisać mail podany w o mnie.

>>>McGyver

Mam pytanko odnośnie tych revelatorów, napisałeś że niestety Rolph przyśle je w późniejszym terminie - czy mógłbyś napisać do niego maila kiedy to tak mniejwięcej nastąpić, ewentualnie prosiłbym o maila do Rolpha to sam już załatwie mój problem. A i rozumiem że ta późniejsza przesyłka z Holandii pójdzie już pod mój adres?

Pgwave, 31 Mar 2006, 16:08

>>>>McGyver

>

>Mam pytanko odnośnie(...)

Rolph twierdzi że wyśle głośniki w ciągu max miesiąca, wyśle je do mnie, bo brakuje kilku głośników dla różnych osób (dla mnie też).

Byłem u chirurga szczękowego, gęba mnie boli, nie mam siły nic robić. W poniedziałek powysyłam większość paczek, a może i wszystkie. Kto nie podał adresu przy przxelewie niech mi wyśle maila.

PODPISYWAĆ SIĘ NICKIEM PROSZĘ !!!

>>McGyver

Moje głośniki odbierze koloom:)))Mc masz może jakieś zdjęcie całej paczki, albo tego gruzowiska które musiałeś przygarnąć do mieszkanka ...ciekawość mnie zrzera jak może wyglądać taka paczka a raczej mała paleta z uwagi na masę pewnie z 300kg głośników:)))

Pozdrawiam i spokojnej Niedzieli;)

McGyver ----> cobyś się nie nudził i nie wypadł z wprawy to zbieraj następne zamówienie. Ja poproszę 2 szt. Vifa M18WH i jakieś wysokie. Jakie to jeszcze dam znać

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.