Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, kasiorka w Polsce. Nie wysle mu kasy do kiedy nie potwierdzi co z Morelami.

Wg sytuacji na dzis - nie ma ich. Nie chce sytuacji w ktorej nie bedziemy miec ani kasy ani glosnikow.

Czemu podejzewasz go o krecenie? Pare dni przed swietami, wszyscy mysla o wolnym.

Rolph pisal ze poprzednia paczka z Morelami siedzi u celnikow i nikt nie spieszy sie by sie nimi zajac. Jak u nas. :)

Facet sam pewnie nie wie. Co ma nam powiedziec? Spokojnie. Swieta mina i sprawa sie wyjasni w 1-2 dni.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Bardzo nerwowi jestescie. Ja juz czekam na morele mdt29 ponad 3 tygodnie i jeszcze ich nie ma.

Z tego co napisal do mnie Rolph to wina lezy po stronie niemcow a konkretnie jedynego dostawcy na europe intertechniki. Bardzo ubolewa nad tym ze to tak dlugo trwa bo jego reputacja jako solidnej firmy na tym cierpi. Ja mu wierze bo przeciez wszystkie inne glosniki z mojego zamowienia przyszly po 3 dniach bardzo dobrze zapakowane. Napewno sie wywiaze z zamowienia jak tylko bedzie mial takie mozliwosci. Sam napisal ze z checia by poszukal jakiegos alterntywnego dostawcy na glosniki morela.

Zebraliscie troche kasy i juz myslicie ze nie wiadomo jakim to klietem jestescie. Troszke pokory i normalnego zrozumienia dla tego Pana.

Zdrowych i Spokojnych Swiat Wielkiej Nocy Wam Zycze.

A na co czekamy ?

Masz już chyba zebrane wszystkie pieniądze - nie rozumiem na co jeszcze czekamy.

Myślałem że już poszło zamówienie...

Poza tym, w dobrym tonie byłoby informować nas częściej co dzieje się z pieniędzmi, które Tobie powierzyliśmy.

powiedz chociaż , jaki jest status naszego zamówienia

1. Czy posłałeś już cash do Rolpha

2. Otrzymałeś info odnośnie terminu wysyłki

Czy też nadal próbójesz coś uszczknąć z ceny W18?

Pytam , bo przyszłym tygodniu musiałby mieć tego głośniki ( XT19)- czas mnie trochę nagli

pozdro

Rolph napisal ze Morelki powinny byc dzisiaj, poda wiecej do wiadomosci pozniej.

Kasa jest jeszcze w Polsce. Jak Rolph potwierdzi glosniki to jest kwestia jednego dnia zeby byly na jego koncie.

Lepiej zastanowmy sie co zrobic jezeli dzisiaj nie przyjda.

Jeśli Moreli nie będzie jestem za tym, aby zamówić wszystko a Rolph te kilka wysokotonowych niech dośle póżniej - na swój koszt. Jeśli zależy mu na dobrym wizerunku firmy powinien się zgodzić. W końcu oferuje coś, z czego ma problem sie wywiązać.

Poza tym kaszio też czeka na zaległe morele - może połączyć te przesyłki do Polski.

Skoro sprawa się przeciąga, to składam jeszcze zapytanie czy są dostępne, i w jakich cenach takie elementy naprawcze jak membrany do kopułek ScanSpeak D2905-9700, oraz do Peerlessów DT100 (na stronach InterTechnik te drugie są proponowane).

problem w tym ze Rolph nie chce dosylac na swoj koszt Moreli, jezeli jutro do 9 rano ich nie bedzie to przycisne go i zobaczymy co sie da zrobic. w koncu zamawiamy ponad 100 sztuk wiec powinien potraktowac to powaznie. dam znac jak tylko dostane rano odpowiedz. jutro slemy pieniadze z lub bez Moreli.

OK, Rolph zgodzil sie wyslac Morelki osobno (czyli z tymi na ktore czeka Kaszio). Jednak tweirdzi ze sa one juz w Holandi wiec dzis je dostanie. Zobaczymy... Kaske przelewam w takim razie.

Witam,

Brakujace glosniki zostaly wyslane do Polski, powinny dotrzec za trzy dni.

Zainteresowani moga sledzic dostawe na www.dpd.de

Die DPD Track&Trace Nmmer ist 522 21376413

Pozdrowienia

RHS

Spacejack jesteś wielki!

Dzięki za dołączenie mnie do zamówienia "rzutem na taśmę". Kurcze, ale mam tylko jedno pytanie w kwesti formalnej, bo starałem się pojąć sumę mojego i WarrioRa zamówienie. Chyba nie uwzględniłeś nam upustu na Vifę D25AG (jeśli był taki w ogóle). Suma jest symboliczna więc za moją masz browca za fatygę. Pytam tylko z inżynierskiej ciekawości.

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za cierpliwość i chęć pomocy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.