Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Przesylka jedzie do Pruszkowa. Dzisiaj powinna byc.

Do mnie do domu dostarcza jutro tak jak bylo wczesniej umowiene.

Jak wniose to do domu to dam znac.

Jesli ktos z Warszawy chcialby odebrac w weekend to jest to mozliwe . Prosze dzwonic to sie umowimy.

Z kompa w weekend nie bede raczej kozystal.

Kaszio niestety nie mogę Ci pomóc bo mam hydraulika w mieszkaniu, ale jakby można było to odebrałbym jutro późnym wieczorem moje głośniki od Ciebie. Przypomniesz mi tel do siebie bo gdzieś zapodziałem go :(

Kiedy planujecie wysłanie kolejnego zamówienia do Audiocomponents ?? I ile trzeba czekać od mementu złożenia zamówienia do momentu otzymania przesyłki już pod swoje drzwi ?? Z góry dziękuje za odpowiedź. Wiem że znalazłbym to w poście, jednak tego jest tak cholernie dużo ... :P Byłbym zainteresowany zestawikiem 4 przetworników dla pary kolumienek. Pozdrawiam

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Glosniki sa juz u mnie w domu.

Troche sie to odbylo nie tak jak chcialem bo mi podjechal samochod zamiast o 15 byl o 10. Kurna musialem sie z pracy zwolnic zeby przyjechac i to odebrac. Dobrze ze chociaz kierowca mi pomogl. Dzieki.

Czekam tylko na dodatkowe glosniki dla salmo (przyjda jednak do mnie) oraz 4 szt. seasa W17 dla Lutka.

Reszta rzeczy do dogadania na priv.

Tomek

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Ale tu cisza :))

Odebralo juz 6 osob. Czekam na kontakt od innych ktorzy moga osobiscie odemnie odebrac.

Postaram sie w przyszlym tygodniu zaczac wysylki reszty glosnikow.

Salmo czekam na te twoje zalegle tweetery seasa i wtedy pakuje twoje glosniki oraz jeszcze 2 osob ktore mi potwierdzily i wysylam

paczke do Poznania.

Od innych prosze o info gdzie mam wysylac glosniki.

Mam bardzo duzo maili i naprawde nie dokopie sie do Waszych danych adresowych. Prosze wiec jeszcze raz przyslijcie mi gdzie mam Wiem ze maja isc glosniki do McGyvera na slask.(jaro4444, lutek i moze jeszcze ktos).

Dodo czy mam Ci wyslac czy tak jak ostatnio ktos to odbierze odemnie?

No i odezwijcie sie tak wogole w tym watku bo siie boje ze nie odbierzecie tych glosnikow odemnie i zostane z tym towarem.

I co tu z tym robic:)))))))))))

Sezon wakacyjny i gorąco, wszyscy myślą o urlopach. No cóż gdyby zostało ci głośniki, mógłbyś spróbować przynajmniej kilka różnych projektów :)) Moje dane do wysyłki przesyłam mailem. Jeżeli nie jest to problemem to wyślij głośniki do mnie bezpośrednio. Niestety przed urlopem czeka mnie jeszcze koszmar w pracy, dlatego nie będę miał specjalnie czasu, żeby je odebrać od kogoś. Gdyby udało się je wysłać do połowy przyszłego tygodnia byłoby fajnie, bo potem nie ma mnie w Gdańsku :). Pozdrawiam i dziękuję za organizacje całości.

Witam,

Kaszio jesteś super koordynatorem, organizatorem. Po prostu super pozytyw. Gdyby polscy biznesmani tak działali, pomijając praktycznie charytatywny charakter akcji, to byśmy mieli najwyższy wskaźnik wzrostu gospodarczego na świecie (a za nami daleko nikt).

Po dzisiejszym odbiorze, w tym upale, bardzo doceniam Twój odbiór przesyłki i jeszcze to konieczne zwolnienie z pracy. Co najmniej, wielkie dzięki.

Wszystkim życzę cierpliwości, spokoju i doskonałych rezultatów przy realizacji projektów.

Pozdrawiam, Piotr01

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Piotr01 dzieki za pozytyw. Szkoda ze to nie Allegro :)))))

Mail do mnie jest napisany w zakladce "o mnie". Ale dla przypomnienia [email protected]

Maniex tak jak Ci pisalem ze w srode najlepiej gdybys chcial odebrac glosniki wieczorem . Dotyczy to rowniez kolegi STmaniak.

Wczesniej sie umawialem ale nie dam rady sie wyrobic i byc dostepny.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Napisze raczej krotko.

Odebralo juz glosniki 10 osob. Dzis i jutro zalatwie jeszcze 3 osoby z Warszawy.

Najgozej jest z wysylkami. Mam ostatnio troche wiecej prac domowych na glowie i ciezko mi to wszystko do konca zalatwic.

Czekam jeszcze na 6 zaleglych glosnikow. W tym tygodniu nic nie wysle. Przepraszam.

W przyslym postaram sie wiekszosc paczek wyslac do srody.

No tak jakos mi sie to wszystko spietrzylo w lipcu.

kaszio

kaszio ... mam pytanie - czy jest możliwość uzyskać jakieś namiary na Vifę ,którą sprowadzacie ?

kumpel będzie w Holandii w ciągu trzech tygodni a ja sprzedałem swoje zestawy i zostałem głuchy :((((((

na gwałt dwie M18WH 08 08 !!!

:)

Jeśli możesz mi pomóc z góry stokrotne dzięki !

Pozdrawiam.

Witam,

strasznie tutaj dużo postów, dokładnie nie wiem do kogo mam kierować pytanie o dołączenie się do listy zakupów - z ostanich wynika, że organizatorem jest kaszio.

Jestem zainteresowany zakupem Scan-Speak'ów 18W-8546-00 x 2

Czy możecie mi odpowiedzieć kiedy będziecie znów zamiawiać "partię towaru" i czy można dołączyć się do listy, ile takie mid-wooferki by mnie kosztowały - tak cenę zbiorczą (głośniczki + przesyłka + ...) bo ci nasi krajowi sprzedawcy dużo sobie życzą.

Pozdrawiam

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Dostalem ino od Rolpha ze te 2 szt wysokich seas (1212) jeszcze nie ma wiec nadal czekam. Lutek Ty tez musisz czekac.

Twoje seasy sa dostepne ale musza czekac na wysokotonowki. Jak dostane to od razu wysylam komplet glosnikow do Salmo oraz pakiet glosnikow do McGyvera.

W przyszlym tygodniu ostro zaczne wysylki. W tym niestety z braku czasu nie uda mi sie tego zrobic.

>>> Do osob ktore sie dopisuja i sa chetne na zamawianie glosnikow. To byla moja 2 akcja z zamawianiem.

Chce ja zakonczyc pomyslnie tak jak poprzednia. Wiecej takiego zamowienia nie wykonam. To bylo ostanie zamowienie z mojej strony.

Moze ktos inny sie tego podejmie.

Witam

pietro4 trochę cierpliwości i myślę, że powstanie nowe zamówienie.

Ja też już potrzebuję 4 głośniki, napewno chętni się znajdą. Pytanie kto zrobi zamówienie, (u mnie kiepsko z angielskim, musiałbym używać translatora a ten nie tłumaczy za dobrze).

I również wielkie dzięki dla szanownego Kaszio, po raz drugi.

Dzięki za poświęcenie, czas i wysiłek jaki włożyłeś w tą, zapewne męczącą w jakimś stopniu, akcję.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.