Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

na najniższych częstotliwościach najbardziej jest to słyszalne

w trakcie pracy po podociskałem z róznych stron zawiaszenie i w jednym z położen chyba zanikło to charcznie (teraz jest pykanie), ale czy zanika - nie wiem

Witajcie!

Adam J. - zamówiłem oczywiście brakujący towar :( ale przynajmniej przesyłka będzie wspólna :)

MG - może by trzeba podpytać Rolpha na jakim jest etapie?, handluję z "europejczykami" i wiem, że mają spory luz jak chodzi o terminy, jak sie ich naciśnie to działają sprawniej :)

pozdrawiam wszystkich

ps.

Wiem, że to wątek na inny temat ale przyda się rozluźnienie napięcia...

Mam Esy Ostinato 2000, czy można w nich zastosować jakiś "tuninng"?

Czy Esy Ostinato

ok. "cappo", czekamy za przesyłką.

odnośnie ost. 2000, sugerowałbym zmiane kopułek. Tuning może być "różny" zależy do czego byś chciał dążyć.

Mając na myśli zmiane kabli i komponentów zwrotnicy, uważam, że niewarto. Tu jednak potrzeba wypowiedzi kogoś z doświadczeniem os2k.

zmniejszenie obudowy do 15-16 litrów i przedłużenie rury BR. Zwrotka jest OK, tweeter PL27 też może być. Jak go zmieniać, to tylko na Morela albo SS9700, na tańsze nie warto.

• 4 tygodnie później...

Witam

kurde, od południa nie miałem netu, jakaś awaria.

Panowie, dotarły głośniki. W związku z tym, oraz w związku z niedawną wymianą dysku twardego w moim kompie proszę mi przysyłać na priva swoje adresy do wysyłki. Oczywiście możecie się łączyć w jakieś grupy "regionalne". Czekam na info i rozpoczynam wysyłkę.

Pozdrawiam

McGyver

McGyver

Trudno wysłać do Ciebie maila, juz trzeci raz z rzędu powrócił do mnie z adnotacją że nie może zostać dostarczony pod adres jaki jest w Twoim "o mnie". Jeśli możesz to daj mi znać na mojego maila lub moje gg.

Ok. McGiver, przypominam...

Do mnie wspólna paczka z głośnikami:

"Cappo"

"Salmo"

"Adam J."

Do mnie jeszcze ma być fakturka.

Przesłałem tobie adres na wskazaną skrzynkę.

Witam wszystkich serdecznie

Przegladajac rozne fora akustyczne natknalem sie na informacje ze, na tutejszym forum istnieje mozliwosc

zakupu glosnikow renomowanych firm: Vifa, Scan Speak itp.

Jesli bylby ktos uprzejmy podac mi wiecej szczegolow apropo zamowienia to bede bardzo wdzieczny.

W zasadzie na dzien dzisiejszy interesuje mnie zakup 2szt glosnikow wysokotonowych Vify XT25TG30-04.

pozdrawiam wszystkich forumowiczow

PawełS

Zamawiałeś Peerlesa Resolution10. CHyba jako jedyny na tym forum. Możesz coś o nim powiedzieć w jakim subwooferze planujesz go użyć i czy miałeś okazję go słuchac /porównywać z innymi konstrukcjami. Z tego co widzę ma całkiem przyzwoita efektywnośc i potrzebuje ok 200W - wychodzi na to że byłby lepszy od sls-a.

A mozę ktoś inny mógłby cos powiedziec o tym przetworniku.

ile kosztuje u Rolpha Morel MDT33 ?

bo tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) kosztuje 118%

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.