Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, teraz już pozostały tylko wpłaty. Tylko od tego zależy szybkość finalizacji zamówienia.

>>> Pgmax, zaraz Ci wyslę skorygowane wyliczenie zawierające te dodatkowe dwa głośniki.

Wygląda na to ze internet już mi w zasadzie działa w miarę prawidłowo, nie działa jednak SSL, przez co nie mam dostępu do konta przez internet, i muszę biegać do okienka. Nie przejmujcie się więc jak informacje o wpływach bedę podawał z niejakim opóźnieniem.

Witam własnie wruciłem z banku :] wpłaciłem juz całość i namawiam do szybkiego wpłacenia ! a koszt prowizji to 0pln.. (w ing)wiec nie wem dlaczego inne banki zyczą sobie za taką wpłate 70 pln !

Więc wpłacać, wpłacac a SPUŹNIALSKICH BEDZIEMY PIĘTNOWAĆ !!! :D:D hehe nie no zartuje :P trzyma mnie sie dzis czarny humor :] ale chyba kazdemu zalezy na czasie :]

=>losiek28 odezwij sie na priva ..[7511360] mam propozycje

WAŻNA RZECZ:

podawajcie swoje nicki w opisie przelewu.

>>olekbiker, wysłałem poprawkę.

>>pgmax, wysłałem poprawkę.

>>ditomek, dopisałem Cię do zamówienia i wysłałem maila.

Witam!

Wczoraj wysłałem wymagana kwotę. Pani w banku zapisała na przelewie 2x PL27TG35-06 (FRYDAY) Wyjaśnienie-tak na wszelki wypadek gdyby był jakis problem z indentyfikacją tego przelewu.

ok wpłaciłem całą kasę w oddziale ING, przy okazji przypominam o brązowym kolorze membran vify XT18WO no i w tytule przelewu podałem niepełny adres bez miejscowości i kodu pocz. ( Kraków 31-925 ) ale raczej i tak dogadam się z aregiem żeby uniknąć przesyłki na terenie Polski.

Witam

Mam jeszcze jedno pytanie , czy mozna wpłacać pieniądze w złotówkach , na konto np. McGyvera ? Bardzo by to ułatwiło sprawę (przelew elektroniczny, bez wizyty w B.Śl).

Pozdrawiam

McGiver,

Pieniądze są na twoim koncie, tytuł wpłaty nieco inny bo była jakaś niedoświadczona pani w okienku i zrobiła tytułem"wpłata własna" . Podpisane oczywiście przeze mnie tj. Maciej. Ł.

Panowie (żadna pani nie zamawiała głośników, więc tylko Panowie)!

Pisałem Wam, żebyście w opisie przelewu podawali forumowego nicka. Proste i jasne, nie? Więc dlaczego połowa z Was tego nie zrobiła? Skąd mam wiedzieć od kogo są wpływy?

Podaję więc tych, co dokonali pełnej wpłaty i raczyli się podpisać nickiem:

1. Areg

2. LTV

3. jaj0ne

4. momores

5. marek_gd

6. mikexx

7. friday

8. FilipS

Wpłaciło jeszcze kilka osób, ale jak dotąd nie miałem nerwów żeby przeprowadzać dochodzenie.

Dlatego ZAMIESZCZAJCIE FORUMOWEGO NICKA W OPISIE PRZELEWU !!! !!! !!!

...jestem następny:)))

dziś rano ubyło mi pare seteczek w euro:/, w tytlule jest mój "nic" i dopisek audiocomponent- bo pani "s" zjadła na sńiadanie, ale i tak myślę że jest jasne kto i ile, takze McGyver nie powinieneś mieć problemów.

Witam

Mimo usilnej prośby o zamieszczenie chociazby swojego nicka w tytule przelewu , oddział ING w S-cu przy Małachowskiego przyjmuje wpłaty na konta swoich kientów TYLKO w Imieniu Wpłacajacego tłumacząc kontrolami w przepływie dewizowym i stad własnie są owe nieporozumienia. Dlatego , iż sam musiałem w ten sposób uiścic opłatę prosze o wyrozumiałość i powiązanie mnie (Grzegorz P.) z moim nickiem.

Pozdrawiam

>>>>kubedes

trafne pytanie, bo ja już się umówiłem z McGyverem jeśli chodzi o transport do wawy, myślę że tak będzie najtaniej jeśli się zorganizujemy oczywiście:)))Koszty podzielimy sprawiedliwie według wagi i ilości. Zainteresowanych proszę o maila do mnie...

...wiesz wydaję mi się że jest spora rozpiętość kosztów - zależy od ilość (wagi) i kurierów:) najlepiej jak się wypowie McGyver, bo to przecież On będzie nam nadawał paczkę:)

Cennik netto usług kurierskich. Do przesyłki na koszt odbiorcy dolicza się 12zł. Ubezpieczenie 3zł.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.