Skocz do zawartości
IGNORED

Serwis WARSZAWA / awaria Cambridge Audio Minx Air 100

Rafał Siennicki

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, poszukuję serwisu do naprawy Cambridge Audio Minx Air 100.
Padł głośnik kuchenny z dnia na dzień, świeci dioda "stand-by" jak się naciśnie przycisk "power" słychać przełączenie czegoś w środku (dźwięk) i urządzenie przechodzi w stan OFF (gaśnie wszystko). Wyjęcie kabla zasilającego i włożenie ponownie powoduje powrót do w/w sytuacji (dioda stand-by znowu świeci ...)

Urządzenie jest po gwarancji więc dowolny polecany serwis mnie zadowoli.
z góry dziękuję za pomoc ?

To jak ma być naprawa na gwarancji, to raczej czeka się wysyłka sprzętu do Krakowa...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

JMA RQ900 • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170

2 minuty temu, pawel_luk1 napisał:

To jak ma być naprawa na gwarancji, to raczej czeka się wysyłka sprzętu do Krakowa...

Ukryta Zawartość

Urządzenie jest już po okresie gwarancji ... czyli szukam świadomie naprawy płatnej

Ukryta Zawartość

To spróbuj tu 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

JMA RQ900 • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170

13 minut temu, Pawcio70 napisał:

Naprawa w iviter to 50% ceny nowego urządzenia po 2 tygodniowym okresie oczekiwania. Może lepiej nowe urządzenie kupić.

Mimo wszystko chciałbym spróbowac to gdzieś wycenić / naprawić. Ustrojstwo zepsuło się 3-4 miesiące po zakończeniu gwarancji.
Mam taką nadzieję że to nic poważnego i dobry elektronik sobie z tym poradzi.

• 2 tygodnie później...

Naprawa w IVITER to może być 50% wartości nowego sprzętu. Nie musi, a czasem nie ma wyjścia. Naprawa w IVITER bardzo często jest jedyną opcją gdyż w wielu przypadkach mało kto w Polsce jest w stanie podjąć się pewnych napraw - gdzie u nas sztab doświadczonych serwisantów jest w stanie pochylić się nad konkretną naprawą, trudnym przypadkiem. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  - w tym tekście starałem się opisać to w jaki sposób działamy, również krótko naszą historię. Owszem - nie wszystko działało u nas idealnie jednak myślę, że dochodzimy do odpowiednio wysokiego poziomu świadczonych usług. 

A czemu jest drogo? Spróbujcie poprowadzić stabilnie działającą firmę serwisową w dzisiejszych czasach. Ja do swojego IVITER Serwisu dołożyłem kilka milionów złotych aby utrzymał się na rynku. I nie były to pieniądze inwestorów. To były moje własne pieniądze, samodzielnie zarobione, ciężką pracą w dziedzinie odzyskiwania danych. 

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.