Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw kina do 3000pln

EndriuZ

Rekomendowane odpowiedzi

Chce kupić zestaw KD do kwoty 3000pln może ciut więcej.

Taki zestaw sobie wymyśliłem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czy za tą kwotę można znaleźć coś innego lepszego? Czekam na Wasze opinie. 

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/147353-zestaw-kina-do-3000pln/

Wszystko ok. tylko jakiekolwiek doradzanie przy tej kwocie jest niestety niemożliwe . Brakuje też informacji o wielkości pomieszczenia . Amplitunery Harmana nie cieszą się w ostatnich latach dobrą opinią , rzekomo są awaryjne , mało kto je kupuje. Zestaw Tonsila nic nie urwie ale też krzywdy uszom nie zrobi . Jednak brak dobrego suba to duży mankament proponowanego zestawu nie tylko ze względu na bas ale i odciążenie ampli .

Dziękuję za informację.

Pokój maleńki jakieś 10m2. 

Dzisiaj wymyśliłem dwie opcje pierwsza to fajne stereo lub druga żeby kupić wzmaka plus do tego na razie same fronty a za mc centr.+ .boczne. 

Sprzęt w 80% do słuchania muzyki jazz, blues,czasem rock z lat 70-80. Sprzęt ma.byc dla taty ,który jest wielkim miłośnikiem muzyki. Dotychczas słuchał swoich płyt(ponad 1200) na mini wieży z racji braku miejsca. Teraz ma trochę więcej miejsca na sprzęt i dlatego szukamy coś dla niego sensownego żeby odczuł różnice.

Tata ma ogromny sentyment do Tonsila ale to nie jest wyrocznia. Choć nie ukrywam że fajnie by było gdyby kolumny były właśnie z grupy Tonsil.

Napisałem trochę więcej info moze teraz uda się coś wybrać.

Jak to ma być przede wszystkim do muzyki, nie pchaj się w kino. To strata nakładów na niepotrzebne kanały i kolumny, za które możesz kupić trochę jakości w dwóch kanałach stereo.

Tej generacji Fenixa nie znam, natomiast brat kiedys kupił stary model (choć mu odradzałem)- dźwięk z tego wydalany, to tragedia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.