Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, xajas napisał:

Prawda o Polskiej polityce

Niemcy wymordowali ta Polska elite 75 lat temu. Od tego czasu inne kraje stworzyly kilka generacji elity

Gdzie sa te wolno ale sukcesywnie odnawiane elity?

Gdzie sa te sukcesy PiSu, za ktorymi ida mlodzi ludzie?

Udajesz ze nie widzisz ? spoko .Ja widze.Przyznasz mi ze ja tu nie jestem od tego aby Ciebie szkolić i pokazywać palcem co i jak.

3 minuty temu, Riczi75 napisał:

Ja się tylko o Stonogę martwię . Bo wiadomości ma srogie na pisowskich bogów . Pewnie służby nieprzychylne PiSowi maja troche ciekawych informacji o brudach 

nie dagraduj sie piszac tu o stonodze ....

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, atmeg napisał:

Udajesz ze nie widzisz ? spoko .Ja widze.Przyznasz mi ze ja tu nie jestem od tego aby Ciebie szkolić i pokazywać palcem co i jak.

nie dagraduj sie piszac tu o stonodze ....

Stonoga Stonogą a informacje informacjami  . Jeżeli mu nic nie zrobią to znaczy że ma mocnego sprzymierzeńca a informacji władza się obawia .

5 minut temu, Riczi75 napisał:

Stonoga Stonogą a informacje informacjami  . Jeżeli mu nic nie zrobią to znaczy że ma mocnego sprzymierzeńca a informacji władza się obawia .

co ty tu Nam Chrzanisz ?

Cała ta stonoga niema nic do powiedzenia poza próbami zaistnienia ,ma pewnie kilku kolegów z dawnych służb specjalnych i tyle .......Wystarczy to jemu tylko aby pokrzyczeć i próbować namącić .

Co tobie odbija z tym Stonogą?

Wsadz go sobie pod kołdre i choduj .....:)

Stonoga to taki nowy Lepper ,zbawca ludu rodem z SB.

2 godziny temu, Sine Metu napisał:

Skąd Kaczyński wziął 3 mln PLN na wykupienie sąsiednich domów?

Z tego co wiem to ma sąsiadów i sypie im grosza, na piwo też daje starym znajomym z podwórka a posesje obok są wynajmowane .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez caleb66
Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, atmeg napisał:

co ty tu Nam Chrzanisz ?

Cała ta stonoga niema nic do powiedzenia poza próbami zaistnienia ,ma pewnie kilku kolegów z dawnych służb specjalnych i tyle .......Wystarczy to jemu tylko aby pokrzyczeć i próbować namącić .

Co tobie odbija z tym Stonogą?

Wsadz go sobie pod kołdre i choduj .....:)

Informacje są ważne a nie kto je przedstawia . Wali takie wieści że chej . Kto by ci nie punktował pisu to masz z tym problem ?. Bosak , Braun , Chołownia nikt nie wart aby brać go pod uwagę . A gdybyś się wsłuchał po troszku w każdego z nich to pewnie szerzej byś spojrzał . Acha Braun i Bosak jako żywo nie przepadają za Niemcami i Ruskimi , ach zapomniałem że za pisem też chłopaki nie przepadają .

Informacje są ważne a nie kto je przedstawia . Wali takie wieści że chej . Kto by ci nie punktował pisu to masz z tym problem . Bosak , Braun , Chołownia nikt nie wart aby brać go pod uwagę . A gdybyś się wsłuchał po troszku w każdego z nich to pewnie szerzej byś spojrzał . Acha Braun i Bosak jako żywo nie przepadają za Niemcami i Ruskimi , ach zapomniałem że za pisem też chłopaki nie przepadają .
Stonoga zadarl nie z tym co trzeba i jebali go wszyscy od SLD przez PO po PiS, problemy z prawem ma od lat 90 .

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, caleb66 napisał:

Stonoga zadarl nie z tym co trzeba i jebali go wszyscy od SLD przez PO po PiS, problemy z prawem ma od lat 90 .

Ważne teraz co zrobią z newsami które przedstawia . Sam Stonoga mi lata .

A co do Kaczyńskiego i sąsiadów to kiedyś był ponoć całkiem sympatycznym sąsiadem . Niestety to już przeszłość . A od sąsiadów to soę szczelnie odgrodził ?

Edytowane przez Riczi75
6 minut temu, Riczi75 napisał:

Informacje są ważne a nie kto je przedstawia . Wali takie wieści że chej . Kto by ci nie punktował pisu to masz z tym problem ?. Bosak , Braun , Chołownia nikt nie wart aby brać go pod uwagę . A gdybyś się wsłuchał po troszku w każdego z nich to pewnie szerzej byś spojrzał . Acha Braun i Bosak jako żywo nie przepadają za Niemcami i Ruskimi , ach zapomniałem że za pisem też chłopaki nie przepadają .

Ok ,masz prawo tu ,wtym temacie napisać co myślisz ,ja niepodzielam twojego zdania .

Mijasz sie z rzeczywistoscia i to jest niezbyt ciekawe ,,,,zamykasz oczy na fakty.

wy tu o Kaczynśkim a taki Tusk dostał jawną Lapówke w postaci awansu w UE ? I co ?

Jawna Lapówka i wsparcie człowieka ktory sprzedawał Polske Niemcom .

I co?Rekomendowany osobiście przez Merkel ? I co?

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, atmeg napisał:

Ok ,masz prawo tu ,wtym temacie napisać co myślisz ,ja niepodzielam twojego zdania .

Mijasz sie z rzeczywistoscia i to jest niezbyt ciekawe ,,,,zamykasz oczy na fakty.

Ale chyba nie chodzi o to aby pisać o tym co tobie jest wygodne . Interesuje mnie bardzo rzeczywistość i prawda . Nie stwierdziłem że Stonoga ma rację. Interesuje mnie tylko czy i jak zareagują pisowcy na , co by tu nie mówić ciężkie oskarżenia . 

38 minut temu, atmeg napisał:

Przyznasz mi ze ja tu nie jestem od tego aby Ciebie szkolić i pokazywać palcem co i jak.

Przyznaje, ty jestes ostatnia osoba, ktora by mnie mogla szkolic. Zreszta nie tylko mnie

Boze uchron od takich nauczycieli 

Edytowane przez xajas
2 minuty temu, xajas napisał:

Przyznaje, ty jestes ostatnia osoba, ktora by mnie mogla szkolic.

Boze uchron od takich nauczycieli 

I wzajemnie ,bosze chroń Polske od takich jak Ty.

Jest OK? Miedzy nami ? dostajesz po dupie ,nic co piszesz nie sprawdzi sie w najbliższych latach .

Trzymasz sie ?

Ważne teraz co zrobią z newsami które przedstawia . Sam Stonoga mi lata .
A co do Kaczyńskiego i sąsiadów to kiedyś był ponoć całkiem sympatycznym sąsiadem . Niestety to już przeszłość . A od sąsiadów to soę szczelnie odgrodził
Stonoga robi cyrk na you tubie bo chce się wylansowac,a czy te info są prawdziwe, wątpię,podsuwaja mu paszkwile a ten rozpowszechnia te bzdury i na końcu to zamykają a potem wypuszczają i tak w koło. Nikt nawet tego nie komentuje .

=======================================

temat już troche istnieje ...ci sami ludzie pisza tu nadal kretynstwa z dupy wziete i licza na to ze czytelnicy to kupią .........

Ale OK . piszcie :)

=======================================================

nie bez powodu robie sobie przerywniki muzyczne ,wy tez mozecie :)

=====================

tu uwaga ,nie bede sie znecał nad tymi kla.c.cam.i  co tu chrzania od rzeczy za jakis czas .

A oni będą udawać że nić nie zaszło .......

=======================================================

dalej będą złożeczyć  że ludzie przestali im wierzyć :)....

Gość

(Konto usunięte)
14 minut temu, caleb66 napisał:

Stonoga robi cyrk na you tubie bo chce się wylansowac,a czy te info są prawdziwe, wątpię,podsuwaja mu paszkwile a ten rozpowszechnia te bzdury i na końcu to zamykają a potem wypuszczają i tak w koło. Nikt nawet tego nie komentuje .

A może się boją prawdy? ?

Bardzo niewygodnej ?

Edytowane przez Riczi75
7 minut temu, Riczi75 napisał:

A może się boją prawdy? ?

Bardzo niewygodnej ?

sorki ale przestań tu bredzić . OK ?

dwa H,u,je z twoim kochankiem Stonogą .nie pisz tu znowu tych tekstow .Bo zostaniesz olany przez wszystkich .nie wsadzaj nam swojego Stoswini .....

sorki straciem rachube który to lansuje tu Stonoge .....ale niech wyp..ier,,,d...dal...a z nim daleko.

no problem ,sprawdze .

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, atmeg napisał:

sorki ale przestań tu bredzić . OK ?

dwa H,u,je z twoim kochankiem Stonogą .nie pisz tu znowu tych tekstow .Bo zostaniesz olany przez wszystkich .nie wsadzaj nam swojego Stoswini .....

To źe Ty mnie olejesz to lata mi to tak samo jak Stonoga . Waźne aby kontrolować twój PiS bo to kupa gówna a ostanie dni to potwierdzaja i nie o stonogę mi chodzi  . 

Po malutku się okazuje ze moźe nie być tak jak mysleliście . Wasza pewność moźe zostać ukarana . Czas pokaźe .

Edytowane przez Riczi75

Riczi75 ,ta ON tu lansuje Stonoge .

Ty ,jak nie skonczysz być po,pie,rdo,lencem lansujacym Stonoge nikt tu nie bedzie prawdopodobnie gadal z tobą ,nie potrzebujemy tu ludzi lansujących UBecje .

Riczi75 jestes sympatykiem UB ? dawnej SB .

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, atmeg napisał:

Riczi75 ,ta ON tu lansuje Stonoge .

Ty ,jak nie skonczysz być po,pie,rdo,lencem lansujacym Stonoge nikt tu nie bedzie prawdopodobnie gadal z tobą ,nie potrzebujemy tu ludzi lansujących UBecje .

Ważne źeby ta ubecja czy tamta gnoiła to co gnojone być powinno. 

I UJ z tymi których to boli?

Trochè za młody jestem na ubeka . Ale jakby pogrzebał wśród twojej popleki to moźe by na jakiegoś trafił. 

Edytowane przez Riczi75
6 minut temu, Riczi75 napisał:

Ważne źeby ta ubecja czy tamta gnoiła to co gnojone być powinno. 

I UJ z tymi których to boli?

Ok ,przynajmniej odważny jesteś i jawny ,to szanuje ,taka postawe .

ale uwazam że Tacy ludzie jak ty  powinni być usuwani z tego tematu

Riczi75 ale nie bede tego zglaszał do administracji ............bo jestem za wolnością wypowiedzi .

Kumasz? jestes poparancem ale masz prawo wypowiedzi.:)

Edytowane przez atmeg
Gość

(Konto usunięte)
24 minuty temu, atmeg napisał:

Ok ,przynajmniej odważny jesteś i jawny ,to szanuje ,taka postawe .

ale uwazam że Tacy ludzie jak ty  powinni być usuwani z tego tematu

Riczi75 ale nie bede tego zglaszał do administracji ............bo jestem za wolnością wypowiedzi .

Kumasz? jestes poparancem ale masz prawo wypowiedzi.:)

Popaprańcem to ty jesteś . Chyba zupełnie nie zrozumiałeś i nie masz bladego pojęcia o co chodzi . Zgłaszaj gdzie chcesz . 

Płyciutki jesteś . Czysty pis owski d.u.p.o.w.ł.a.z . . 

Edytowane przez Riczi75
co prawda stare ekipy odsuneły ich ale sam proces ruszył ......
PIS ma zaplecze które niszczy intelektualnie oraz politycznie przeciwników ,
PO tak sie pogubiło ze niewie gdzie ma nogi a gdzie głowe .......
Też tak masz kolego?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to wyjaśnia co jest grane .wasz problem bo przegrywacie ....

ale to ciekawe bo dokładnie pokazuje z kim walczy PIS ,

Z byłymi SBekami ,albo zwolennikami Niemieckiej ekspansji .....Ruskiej też ....

Macie problem wielki ,bredzicie .....ale bredzcie :)

nie napisze Wam dlaczego PIS was wydyma :) ale napisze że wygra . I wsciekajcie sie .

I pozdro :)

nie ,macie żadnych szans , żadnych absolutnie ........możecie jedynie tu pozłożeczyć .

Nic to nieda a najlepsze ze jestescie tacy glupi ze nie wiecie dlaczego.

pozdro od ateisty zwolennika PISu.

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, atmeg napisał:

to wyjaśnia co jest grane .wasz problem bo przegrywacie ....

ale to ciekawe bo dokładnie pokazuje z kim walczy PIS ,

Z byłymi SBekami ,albo zwolennikami Niemieckiej ekspansji .....Ruskiej też ....

Macie problem wielki ,bredzicie .....ale bredzcie ?

Ja tu nie chcę ani ruskiej ani niemieckiej ani amerykańskiej tak jak ty . Niestety sami sobie to możemy ołówek nastrugać . Mimo wszystko aby Polska miała możliwość rozwoju gospodarczego trzeba współpracować ze wszystkimi . Nie pozwolić sobie włazić na łeb i patrzyć na łapy skorumpowanym złodziejom u sterów . Ciebie to boli 

Popierasz złodziei .

Troszke miękniesz bo Duda już takim pewniakiem nie jest . Jak będą wszyscy mogli oddać głos to już go blado widzę . Dlatego takie parcie na czas . Im bardziej cie gorycz rozpiera tym bardziej widać brak twojej pewności w wygraną Adriana . Jest cienki i życzę mu serdecznie przegranej .

Edytowane przez Riczi75

poziom zdolności do analizy sytuacji reprezentowany tu przez przeciwników PISu uwlaszcza inteligencji szympansowi przecientnemu .......

Bosze co jest grane ? czy naprawde cześć ludzi to de,b,ile ?

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, atmeg napisał:

poziom zdolności do analizy sytuacji reprezentowany tu przez przeciwników PISu uwlaszcza inteligencji szympansowi przecientnemu .......

Bosze co jest grane ? czy naprawde cześć ludzi to de,b,ile ?

Spójż w lustro a cię olśni . I nie obrażaj innych boś nie jest święty . 

Edytowane przez Riczi75
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.