Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

Ok. Słucham muzy ale innej . Na ra

nigdy nie zapoznales nas tu z swoja muza ,widac boisz sie .na ra ,jak to napisales bez sensu ...

=======================

mnustwo ludzi mniej obeznanych nie chwyta oco chodzi z tą muzą :)\

trudno musza pobyc na forum dluzej.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, atmeg napisał:

nigdy nie zapoznales nas tu z swoja muza ,widac boisz sie .na ra ,jak to napisales bez sensu ...

To chyba wątek nie do końca o muzyce ? . Muzyki słucham innej , dobrej . Nie znaczy to że twoja muza jest zła . To nie mój klimacik . 

15 minut temu, Riczi75 napisał:

Ok. Słucham muzy ale innej . Na ra

to dla ciebie  ,popaprancu .....

zapodaje te muze i dedykuje tobie .jesli masz g...wno w mozgu moze cudem przerodzi sie w ...w co ?

w współistnienie .

13 minut temu, Riczi75 napisał:

To chyba wątek nie do końca o muzyce ? . Muzyki słucham innej , dobrej . Nie znaczy to że twoja muza jest zła . To nie mój klimacik . 

sorki ,watpie ze sluchasz dobrej muzyki .naprawde watpie .

Riczi75 takich jak ty jest tu wielu ,mysla ze znaja muzyke tymczasem nawet nie znaja siebie samych ...

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, atmeg napisał:

to dla ciebie  ,popaprancu .....

zapodaje te muze i dedykuje tobie .jesli masz g...wno w mozgu moze cudem przerodzi sie w ...w co ?

w współistnienie .

Wspólczuję . Bardzo chcesz zwrócić na siebie uwagę . 

Nie skrytykowałem tego czego słuchasz . 

Stwierdziłem tylko że moje klimaty są inne . 

Niestety to typowe dla PiS poprańców . Jeżeli nie zgadzasz się ze mną w 100% jesteś wróg .

Powodzonka w trzeżwieniu . Obudż sie bo Niemiec i Rusek stoi u bram ?

Riczi75 ty szukasz wsparcia dla siebie ,szukasz aby ktos ciebie docenil .Zle trafiles .

3 minuty temu, Riczi75 napisał:

Wspólczuję . Bardzo chcesz zwrócić na siebie uwagę . 

Nie skrytykowałem tego czego słuchasz . 

Stwierdziłem tylko że moje klimaty są inne . 

Niestety to typowe dla PiS poprańców . Jeżeli nie zgadzasz się ze mną w 100% jesteś wróg .

Powodzonka w trzeżwieniu . Obudż sie bo Niemiec i Rusek stoi u bram ?

Rusek i Niemiec owszem staja u bram ale nie ty ,ty zapodawaj muze ,pisz .zapodaj jakas muze .....spoko

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, atmeg napisał:

Riczi75 takich jak ty jest tu wielu ,mysla ze znaja muzyke tymczasem nawet nie znaja siebie samych .

Nie twierdziłem nigdy że to czego słucham jest jedyną drogą dla wszystkich . To mój wybór który mi odpowiada . Szanuje każdą ale nie każdą słucham .

Kolelega już odnalazł Boga .?. Szybko bo keszcze młody był 

Nie twierdziłem nigdy że to czego słucham jest jedyną drogą dla wszystkich . To mój wybór który mi odpowiada . Szanuje każdą ale nie każdą słucham .

Kolelega już odnalazł Boga .?. Szybko bo keszcze młody był 

dawaj muze ,swoja ,nie pod publike .....

nie buj sie .....

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, atmeg napisał:

Riczi75 ty szukasz wsparcia dla siebie ,szukasz aby ktos ciebie docenil .Zle trafiles .

Rusek i Niemiec owszem staja u bram ale nie ty ,ty zapodawaj muze ,pisz .zapodaj jakas muze .....spoko

Wsparcie mam tam gdzie mi na tym zależy . Tutaj poznaję nowe stany świadomosci i nieco odmienny punktu widzenia w stosunku do mojego . 

Ciekawe doświadczenie . Otwiera bardzo oczy jak ludziom nie wiele do szczęścia potrzeba . Można jedną ręką im z kieszeni wyrwać aby druga im dać i wmówić im że to ode mnie . Taki jest przekrój wyborcy PiS . 

O muzyce i grajkach gdzie indziej . 

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, atmeg napisał:

odwaz sie ,dawaj swoja muze ,taka co naprawde sluchasz ,po to tu jestes .....

Słucham różnej w zalezności od dnia i nastroju . Moja muza nie musi się podobać nikomu . Bo to moja muza 

Wsparcie mam tam gdzie mi na tym zależy . Tutaj poznaję nowe stany świadomosci i nieco odmienny punktu widzenia w stosunku do mojego . 

Ciekawe doświadczenie . Otwiera bardzo oczy jak ludziom nie wiele do szczęścia potrzeba . Można jedną ręką im z kieszeni wyrwać aby druga im dać i wmówić im że to ode mnie . Taki jest przekrój wyborcy PiS . 

O muzyce i grajkach gdzie indziej . 

A to ciekawe , co można zabrać ''zasiłkowcom'' i zarabiającym minimum płacowe  , śmieci z kieszeni ? , taki jest przekrój wyborcy pis 

Riczi75 ty wogule nie kumasz .......kum kum....boisz sie wszystkiego .boisz sie nawet tego co słuchasz ale tonie moje  problemy......

Posluchaj muzy którą ja zapodaje .

ucz sie muzy i odwagi.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, jarekb napisał:

A to ciekawe , co można zabrać ''zasiłkowcom'' i zarabiającym minimum płacowe  , śmieci z kieszeni ? , taki jest przekrój wyborcy pis 

A oni nie płacą podatków ? A podatki to nie od ludzi ? Wszystkich tyCH mniej majętnych również  ? Dodam tylko ze milionerzy też dostaja 500 + . Te pieniążki to z naszych kieszeni dla nas . A PiS wam ciemnotę wciska . Całkiem śmieszne jest to że dużo wyborców PiS myśli że te pieniądze płaci im PiS ze swoich ?

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, atmeg napisał:

Riczi75 ty wogule nie kumasz .......kum kum....boisz sie wszystkiego .boisz sie nawet tego co słuchasz ale tonie moje  problemy......

Posluchaj muzy którą ja zapodaje .

ucz sie muzy i odwagi.

Tu akurat trafiłeś . Zdarza mi się wracać do twórczości Universe 

1 minutę temu, Riczi75 napisał:

A oni nie płacą podatków ? A podatki to nie od ludzi ? Wszystkich tyCH mniej majętnych również  ? Dodam tylko ze milionerzy też dostaja 500 + . Te pieniążki to z naszych kieszeni dla nas . A PiS wam ciemnotę wciska . Całkiem śmieszne jest to że dużo wyborców PiS myśli że te pieniądze płaci im PiS ze swoich ?

Sobie policz podatek od , zasiłku 600 zł , albo pensji minimalnej , a np.  2x 500+ , coś słaba ta Twoja ekonomia 

Riczi75 ,zdaleś wszelkie testy na calkowicie gluchego i nawet wiecej .

Riczi75,nie jestes tu mile widziany . ponad to gdzis indziej tez nei bedziesz mile widzany .

mi jest przykro

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, jarekb napisał:

Sobie policz podatek od , zasiłku 600 zł , albo pensji minimalnej , a np.  2x 500+ , coś słaba ta Twoja ekonomia 

A ilu kolego jest takich ludzi ? Nauczyłeś się uogólniać wszystko do najgorzej sytuowanych . Takich ludzi powinno się wspierać ale tylko takich a nie kupować wyborców za 500 + . To nie działa . Ani nie działa w kontekscie zwiększenia urodzin. Nie działa to również pod względem zwiększenia ilosci wyborców . Co bardziej rozgarnieci przewidują do przodu a nie żyją tylko dniem dzisiejszym 

Poza tym w ostatnich latach bezrobocie spadło do minimalnych wartości . Jeżeli za przykład bierzesz nierobów to cienko to wygląda . Z pracą nie było problemu skoro 2mln ukraińców u nas zatrudnienie znalazło

Edytowane przez Riczi75
7 minut temu, Riczi75 napisał:

A ilu kolego jest takich ludzi ? Nauczyłeś się uogólniać wszystko do najgorzej sytuowanych . Takich ludzi powinno się wspierać ale tylko takich a nie kupować wyborców za 500 + . To nie działa . Ani nie działa w kontekscie zwiększenia urodzin. Nie działa to również pod względem zwiększenia ilosci wyborców . Co bardziej rozgarnieci przewidują do przodu a nie żyją tylko dniem dzisiejszym 

Zobacz statystyki , ile procent ludzi jest na pensji ''około'' minimalnej  nie wnikając czy oszukanej w deklaracji ,a czym takich ludzi państwo wspierało ? , dobrze piszesz o Ukraińcach tylko oni w Polsce przyjechali na ''Saksy'' jak kiedyś Polacy na zachodzie , 14 godzin roboty i chińskie zupki 3x dziennie a potem do kraju bo ''zarobili'' 

Edytowane przez jarekb
Gość

(Konto usunięte)

Zobacz statystyki , ile procent ludzi jest na pensji ''około'' minimalnej  nie wnikając czy oszukanej w deklaracji ,a czym takich ludzi państwo wspierało ? 

Ni do końca ufam statystykom . Zwróć uwagę na średni zarobek w Polsce .

Nie zmienia to faktu niepodważalnego . Pis zabiera z twojej , mojej kieszeni . Nie chodzi tylko o twój miesieczny zarobek . Wszystko co kupujesz za co placisz jest opodatkowane aby ciebie potem omamić 500 + które na dobrą sprawę sam sobie płacisz ?

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, jarekb napisał:

Zobacz statystyki , ile procent ludzi jest na pensji ''około'' minimalnej  nie wnikając czy oszukanej w deklaracji ,a czym takich ludzi państwo wspierało ? 

Teraz ilość podatków to około 32. W ostatnich dwóch tygodniach doszły ci dwa nowe . Sprawdz najpierw skąd rząd bierze pieniądze aby cie wypłacic świadczenie . 

To nie ja je opublikowałem . Ale zabawnie to zdjęcie oddało całą sytuację . Często ludzie lubią się chwalić (dla mnie to poniżajace ) czego to nie mają . Kolega jest tego typu gościem . 
Przyznaję się. To moje dzieło
Teraz, Riczi75 napisał:

Teraz ilość podatków to około 32. W ostatnich dwóch tygodniach doszły ci dwa nowe . Sprawdz najpierw skąd rząd bierze pieniądze aby cie wypłacic świadczenie . 

NIC nie dostaję , dzieci nie mam , nawet kiedyś na ''Kuroniówkę'' się nie załapałem ?

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, remak123 napisał:

Przyznaję się. To moje dzieło emoji123.png

Oczywiście chodziło mi o Caleba . To jego definiuje te fota . Strzał w 10chę ?

NIC nie dostaję , dzieci nie mam , nawet kiedyś na ''Kuroniówkę'' się nie załapałem ?

Ok . Ty nie dostajesz . Nie moja sprawa . Ci którzy dostają też płacą wiele , za wiele podatków a dostają tylko 500 . Ty je też płacisz a twoje podatki idą za sprawą PiS do kieszeni również milionerów . 

Wspieranie potrzebujących spowodowałoby z pewnością że 80% pieniędzy które wydane jest na obsługę 500+ zostało by na łagodzenie skutków cotonavirusa . A tak to mamy gigantyczny dodruk pieniądza .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.