Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz do 13000zl

f35

Rekomendowane odpowiedzi

To jeszcze na koniec dodam, że moim zdaniem kupowanie cd-s3000 nie ma sensu, wystarczy 2100, który jest o połowę tańszy, a na pewno niewiele gorszy i prawdopodobnie w ślepym teście te dwa odtwarzacze bylyby nie do odróżnienia. Ponieważ mam też topowy wzmacniacz a-s3000, więc teoretycznie mogłem się pokusić o komplet ale uznałem, że to nie ma sensu, różnica w cenie zbyt wielka, podobnie zresztą jak między wzmacniaczami ale w ich przypadku przynajmniej to wyraźnie słychać (a miałem wcześniej 2100).

48 minut temu, f35 napisał:

Co do rad, mam jeden "fety z" i kręci mnie wysuwana automatycznie szuflada na płytę CD... ?

Dziękuję za porady ?

To pobaw się Accuphase np DP-400 i nowszymi / wyższymi .

9 godzin temu, Sine Metu napisał:

Kupowanie A-S3000 jest bez sensu bo gra tak samo jak A-S2100, który gra tak samo jak A-S1100 emoji6.png

Faktycznie byłoby super bo sporo kasy zostałoby w kieszeni. Niestety tak nie jest.?

Co by nie pisać dla mnie AS3000 w kolorze srebrnym jest jednym z najładniejszych wzmacniaczy jakie powstały . Przebija nawet integry Accuphase , Luxmana i Maca.

Dopiero końcówki Accuphase z potężnymi wycieraczkami przebijają go urodą .

2 godziny temu, Sine Metu napisał:
9 godzin temu, audiofan01 napisał:
Faktycznie byłoby super bo sporo kasy zostałoby w kieszeni. Niestety tak nie jest.emoji57.png

Jeżeli korzystasz z RCA, to zostaje.

Między 1100 a 2100 pewnie różnicy zauważalnej nie ma, a jeśli jest  to faktycznie po XLR choć osobiście takich porównań nie robiłem, natomiast 3000 jest zauważalnie lepsza, żadna przepaść ale jednak różnica jest. Boli, że aż tyle trzeba dopłacić ale to normalka - czym więcej wydajesz tym przyrost jakości proporcjonalnie mniejszy.

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.