Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki + dac

BladeMasters

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów,

Potrzebuję porady przy dobrze słuchawek nausznych +dac / wzmacniacz słuchawkowy .  Kompletnie nie mam rozeznania w słuchawkach  dlatego prosił bym o kilka typów do odsłuchu. Do wydania  mam 1500 zł ewentualnie troszkę  więcej  jeśli ma to podnieść  znacząco jakość. Za nosnik w głównej mierze będzie  odpowiadać smartfon + spotify Premium  , sprzęt nie musi byc przenośny gdyż bardziej chodzi mi tu o wieczorne słuchanie.  Preferuje mocny niskoschodzacy i nie dudniący  bass, średnica lekko na przodzie a wysokie żeby nie kaleczyly uszu .Muzyka to elektroniczna,  pop, rock, rap. Czytałem  dobre opinie o słuchawkach Beyerdynamic 880 co o tym myślicie i jaki dac do nich . Z góry dziękuję za pomoc .

https://www.audiostereo.pl/topic/149267-s%C5%82uchawki-dac/

Zobacz jeszcze słuchawki AQ Nighthawk Carbon teraz w świetnej cenie. Je można spokojnie połączyć z AQ Dragonfly nawet tym podstawowym Black i będzie super, o wiele lepiej, niż mogłaby na to wskazywać cena tego zestawu. Wpadnij do nas posłuchać. 

Zapraszamy

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

Nauszne ze względu na  długie słuchanie muzyki . Wygodniej .

10 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Zobacz jeszcze słuchawki AQ Nighthawk Carbon teraz w świetnej cenie. Je można spokojnie połączyć z AQ Dragonfly nawet tym podstawowym Black i będzie super, o wiele lepiej, niż mogłaby na to wskazywać cena tego zestawu. Wpadnij do nas posłuchać. 

Zapraszamy

Do najbliższego salonu mam 200 km niestety.

11 godzin temu, BladeMasters napisał:

Nauszne ze względu na  długie słuchanie muzyki . Wygodniej .

Do najbliższego salonu mam 200 km niestety.

zawsze możesz zamówić ze sklepu internetowego i masz 14 dni na zwrot ? W takim wypadku to chyba jedyne rozwiązanie. Polecam wtedy dopisać, żeby wysłali wygrzane słuchawki, bo nowe grają kiepsko i nawet producent dodaje informację do kartonika, żeby wygrzewać minimum 150 godzin. 

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

Dt880 to dobry kierunek. Ewentualnie dt990. Polecam Aune X1S albo iFi nano idsd. Ja dt990 PRO zasilam wzmacniaczem Taga Harmony THDA-500T i osobnym DAC. Polecam wypróbować ten wzmacniacz. W pierwszej wersji DAC był raczej słaby ale teraz jest wersja V2 z nowym układem DAC. Wzmak nieszczególnie popularny a nie rozumiem dlaczego bo to bardzo udana konstrukcja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.