Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukuję Audio 02/2002(test AE Evo One)

fv

Rekomendowane odpowiedzi

Pilnie poszukuję możliwości zakupu gazetki Audio z lutego 2002. Są tam testy kolumn podstawkowych w granicach 1000-1500zł (min AE Evo One i Kef Q1). Jeśli ktoś dysponuje wiedzą skąd można to zdobyć, to będę bardzo wdzięczny.

Oczywiście stragany z "używanymi" gazetkami oblazłem. Jeśli ktoś dysponuje skanami tych artykułów albo linkami do nich - plizz pomóżcie :)

PS: tylko bez dyskusji nad obiektywnością. Interesuje mnie cały numer właśnie dlatego, żeby zapoznać się z gustem opisującego zestawy i dowiedzieć się jak AE Evo One wypadają na tle innych.

Jeśli ktoś ma dostęp do innych porównań i testów Evo One to bardzo bym prosił...

Tak sie sklada ze ja mam ten numer. Niestety nie mam skanera ale moge Ci go przeslac bez problemu. Wyslij np na moj adres duza koperte ze znaczkiem zwrotnym a gazeta jest Twoja.

Kontakt ze mna masz w ,,o mnie"

witam !

mam wszystkie numery kilka lat wstecz rownież AUDIO wszystkie!

mogę pomóc

pozdrawiam!

ps nie sugeruj sie zbytnio recenzjami - ja sie mocno zawiodlem np na Phonarach vol 2...

Ja już Evo i Q1 słyszałem ;) Po prostu nie mam szans usłyszeć innych... Ponadto mam niewyrobione ucho i zerową wyobraźnie o tym jak mój system będzie się rozwijał.. Warto zasięgnąć innej opinii.

Niestety zbyt wielu po usłyszeniu Evo One nie ma ochoty słuchać już niczego innego. Podobnie jest z VA Haydn. Rezultat jest taki, że porównań jest zero ;)

Poza tym muszę coś robić, w czasie gdy zbieram pieniążki na zakup ;>

• 1 rok później...

Czy mógłbym prosić kolegów o ten skan testu AE Evo One?

[email protected]

Serdecznie dziękuję.

minidsp SHD Studio; Nordost Thor; DAC Musetec MH-DA005; Octave V80; Dynaudio C1; 2xREL.

Wyszła taka płytka z testami i artykułami Audio z ostatnich lat. Mam płytkę z recenzjami, więc jak ktoś coś potrzebuje, to pisać. W wolnej chwili mogę wysłać jeśli znajduje się to coś na płytce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.