Skocz do zawartości
IGNORED

yamaha mnie otacz pomocy!!!

atom110

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie.

jestem tu pierwszy raz i serce mi peka ze strachu. od razu pytam: czy warto kupowac zestaw yamahy tzn wzmak ax 396 i cd cdx 396. dotad muzyki sluchalem na technicsie mniej wiece jakies 12 lat . przyszedl czas na zmiany.

mam oczywiscie ograniczony budzet. lubie dosc mocny wykop muzyczny ale nie pogardze czyms spokojniejszym. generalnie dobra muza. przekrojowka od bacha do sepultury. kapele tj dream theater, metallica., iron. rush, vivaldi, bach, chick korea i wiele wiecej wspanialej muzy.

pomocy!czy ta yamaha to jest cos co warto kupic. oczywiscie to tego jeszcze jakies kolumny co graja.

pozdrawiam i czekam ze sztywnymi ze strachu nogami.

tomek.

https://www.audiostereo.pl/topic/15337-yamaha-mnie-otacz-pomocy/

niewiem jaki rodzaj brzmienia preferujesz, ale ja na twoim miejscu na kolumny bym wydał z 1500 albo i więcej (jakieś dali - fajnie grają z taką muzą jakiej słuchasz tzn. Dream Theater, Rush, (Samael, Cradle of Filth) itp. Bacha jeszcze nie słuchałem... :-)). Jeżeli ten wzmak ma cyfrowe wejścia do CD, to lepiej kup CD z cyfrowym wyjściem, a jak nie to niema sensu przepłacać. (duża poprawa brzmienia, w porównaniu z intercectem). Też maiałem zestaw Technics-a i w porównaniu z Yamahą wypadał blado (tyle że ja bazuję na Ampli zamiast wzmaka - KD i te sprawy bardziej mnie rajcują :-)).

pzdrv

123... test

Wstereo połączenia cyfrowe się nie sprawdzą, choćby dlatego że współczesne wzmacniacze stereo nie mają wejść cyfrowych. Yamaha AX396 to jeden z najbardziej udanych nowych wzmacniaczy stereo w tej cenie. Jego zakup nie jest błędem, ale za taką kwotę w lepiej grających używkach już można przebierać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.