Skocz do zawartości
IGNORED

Muzyka klasyczna

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, atmeg napisał:

Dlaczego te szmaty nie zapodadzą Niemieckiej Muzy ?

Mniemam, iż ban w wątku "Polityka", otrzymałeś nie za prezentowanie własnych poglądów, czy wyrażanie zdania dot. określonych kwestii, lecz obrażanie innych forumowiczów, biorących udział w dyskusjach.... nazywając ich np. "szmatami", tudzież innymi epitetami i słowami powszechnie uznawanymi za wulgarne i obelżywe, czego próbkę mamy powyżej.

W związku z powyższym, mam dla Ciebie złą wiadomość, otóż używając tego rodzaju skrajnie płaskich argumentów i narracji oraz nazywanie kogoś "szmatą" lub innym epitetem, jest wyjątkowo prostackie, bezlitośnie ukazuje Twoja słabość wraz z bezsilnością w walce z własną ignorancją. 

Pozostajesz jedynie zwykłym trollem, błąkającym się bez celu w czeluściach internetu, nie mając absolutnie nic do powiedzenia ( poza prymitywnymi prowokacjami )..... zachowanie takie jest zwyczajnie chore i wielce szkodliwe.

Miej więc świadomość, iż obnażając własny deficyt intelektualny, ośmieszasz się...... nie wspominając już braku elementarnej wiedzy z zakresu posługiwania się językiem polskim w piśmie. 

11 minut temu, -tomek- napisał:

Mniemam, iż ban w wątku "Polityka", otrzymałeś nie za prezentowanie własnych poglądów, czy wyrażanie zdania dot. określonych kwestii, lecz obrażanie innych forumowiczów, biorących udział w dyskusjach.... nazywając ich np. "szmatami", tudzież innymi epitetami i słowami powszechnie uznawanymi za wulgarne i obelżywe, czego próbkę mamy powyżej.

W związku z powyższym, mam dla Ciebie złą wiadomość, otóż używając tego rodzaju skrajnie płaskich argumentów i narracji oraz nazywanie kogoś "szmatą" lub innym epitetem, jest wyjątkowo prostackie, bezlitośnie ukazuje Twoja słabość wraz z bezsilnością w walce z własną ignorancją. 

Pozostajesz jedynie zwykłym trollem, błąkającym się bez celu w czeluściach internetu, nie mając absolutnie nic do powiedzenia ( poza prymitywnymi prowokacjami )..... zachowanie takie jest zwyczajnie chore i wielce szkodliwe.

Miej więc świadomość, iż obnażając własny deficyt intelektualny, ośmieszasz się...... nie wspominając już braku elementarnej wiedzy z zakresu posługiwania się językiem polskim w piśmie. 

rozumiem że kochasz niemców ale muzy Niemieckiej i tak tu nie zapodasz a sprowokować sie nie dam.

Ale odpisać moge.

nie lubie Niemców za to że bestialsko mordowali nas Polaków Zydów i Rosjan ,I co ty na to ? mam prawo nie lubić ? mam.

i co ty na to cwaniaczku jeden?

Panie Tomku ,bana w temacie Polityka dostałem za coś innego .........mniemaj pan więcej.

Edytowane przez atmeg
5 minut temu, atmeg napisał:

nas Polaków

Serio ? Jesteś Polakiem ?  O ile to prawda (?) potrafisz zaskoczyć.... wszak Twoja polszczyzna, absolutnie tego nie potwierdza, powiem więcej.... nawet przeczy !

9 minut temu, -tomek- napisał:

Serio ? Jesteś Polakiem ?  O ile to prawda (?) potrafisz zaskoczyć.... wszak Twoja polszczyzna, absolutnie tego nie potwierdza, powiem więcej.... nawet przeczy !

Ta .To jest temat o muzyce a nie o byciu magistrem z Politologiii.

A co pana Panie Tomku sciagneło do tego tematu ?

===================

Co za typ już sie nie czepia że Nie lubie Niemców ,czepi sie słownictwa 🙂

===========================

Dla ciebie Tomku moge byc Afganczykiem  z matki z Bengalu i ojca z Chin.

jedno jest jasne , o muzyce niechcesz tu rozmawiać wiec idz z tąd .

Edytowane przez atmeg

--------------------------

Tu już podkręcona wersja Alize

Ale nadal śliczna i prezentująca piękno kobiece .

Tak szukam na którym video Alize  ma full swojego piękna.

Chyba tu . Niemoge znależć pewnego gdzie też zajebiscie wygladała .

Piekno kobiece to sztuka która towarzyszy ludzkości ......

To nie żadna perwersja tylko piekno młodej ślicznej kobiety.

==============================

Odpowiem tak ogólnie na pewne zarzuty pod moim  adresem .

🙂 Spokojnie ........

No przykro Mi jest bardzo że moja osobowość oraz to że nie ograniczam sie do jednego stylu muzyki słuchanej tak bardzo denerwuje cześć osób tu zaglądających .

Ja taki jestem . Od zawsze .Nie płyne z modą albo dla zysków np. Żeby dostać dobrą posade w Niemieckiej firmie .(jakby ktoś nie załapał to przejscie płynne od muzy do polityki)

Szanuje Niemców ,zapewnie wiekszość z Nich to normalni ludzie  ale nie znosze ich systemu który kierowany jest nadal przez tych samych ludzi (te same środowiska ) które doprowadziły do dwóch wielkich wojen na świecie .Niemcy to nie jest miejsce gdzie należy szukać pokojowego rozwoju ludzkości..Takie mam zdanie .macie prawo nie zgadzać sie ze mną.

================================================

Edytowane przez atmeg

=============================

tera uwaga . Niemcy powolnie ,to jest obliczone na lata ,dziesieciolecia będą dążyć do odzyskania tak zwanych "ziemi utraconych ".Nie że będą oni już to realizują.

Jak to chcą zrobić ? Tak osłabią naszą gospodarke aby wiekszość ludności podczas plebiscytu postanowiła Odłączyć swoje ziemie od Polski .

plan bardzo jasny ,konkretny i realny i wszystko co obserwujemy o tym świadczy.

Sorki że to Wam wyjaśniłem.

=======================================

Bzdury pisze ? Już pierwsze testy poszły w Europie rozbicia jednego z starych panstw .Nie wiecie ?Slepi jesteście ?

A próba rozbicia Hiszpanii ? Gdzie uciekali ci co chcieli tego dokonać ? Do Brukseli a kto rządzi w Brukseli ...........Spierdolili po nieudanej próbie rozwalenia Hiszpanii pod płaszczyk Niemiecki .

==========================================

znacie twierdzenie że ..."Historia kolem sie toczy " inaczej "Historia uwielbia sie powtarzać "

To sobie to zapamietajcie .....

======================================================

Dlatego nie zamierzam zapodawać tu specjalnie Muzy Niemieckiej . Ale wy możecie ,Nie mam nic przeciw .

AAA nie mylić z muzą Z Austrii .....:)

Prusak a Austriak to zupełnie inne stworzenia .

rodzinka Strauss...oj ta muza hula w słuchawkach .Nie tylko hula dynamiką i rytmem ale pieści też ucho subtelnościami.

Edytowane przez atmeg

-------------------------

Jeśli chcecie Niemieckiej muzy klasycznej to Sami To dajcie tu .

Zakład robie że nie dacie ......no moge przegrac ten zaklad.

No dobra ja wracam do bardziej subtelnej muzy ......

====================

temat jest otwarty na was .waszą muze i style tej muzy .ale nie bądzcie takimi koczkodanami ...prosze.Zamknietymi w piercolcu co myślą że cały świat poznali .ja was nie ustawiam .Nie próbujcie mnie ustawiać .

==============================

Edytowane przez atmeg
21 godzin temu, atmeg napisał:

rodzinka Strauss...oj ta muza hula w słuchawkach .Nie tylko hula dynamiką i rytmem ale pieści też ucho subtelnościami.

Barenboim ist ein guter Pianist, aber als Dirigent ....... schwach .

23 godziny temu, -tomek- napisał:

Barenboim ist ein guter Pianist, aber als Dirigent ....... schwach .

No dobra .fajnie że jesteŚ .

zapodaj muze nie same tytuły .wiesz oco chodzi .Daj Nam albo Mi daj to co słuchasz i bez obawy .

Uwielbiam cofać sie do genialnych utworów .Czuje potrzebe ich słuchania .

Edytowane przez atmeg

=========================

Muzyka klasyczna to ocean fantastycznych kompozycji .

Macie jakieś Niemieckie dawajcie .Ja nie zapodam Niemieckich kompozycji ponieważ Nie

lubie Niemców delikatnie pisząc.Ale wy możecie tu i ja sie temu nie sprzeciwiam.

============================================================

Nie cofne  mojej opinii że muza Niemiecka to Popłuczyny po Muzyce Włoskiej .

Kochacie muze Niemiecką to dawajcie ją .......

Brońcie jej .

-------------------------------------

klasyka . Niebo bogów .......

Tu uwaga istotna ,muzyka to nie jest ideologia Niemiecka .

Niemcy nigdy nie zdobyli takiego rozwoju kiedyś i dziś aby sztuke mieć jako suke .

NIEMCY TO BRUTALNA przemoc i zabijanie ,Domeną Niemiecką są zbrodnie ..Nie muzyka .

W dniu 20.06.2021 o 10:39, -tomek- napisał:

Rozbawiasz mnie coraz bardziej  😂

nie udawaj że nie zrozumiałeś . Idz z tąd jeśli nie chcesz zapodawać tu muzy i nie chcesz o niej rozmawiać .

Natomiast "fajnie że jesteś " jako przykład klasycznego oszołoma .Sam wybierz co wolisz.

==================

dobra ,już od lat sie przyzwyczaiłem że ........no że co? a nie musicie wiedzieć .....

==========================

Muza .

muza klasyczna .

To jest muza klasyczna w 100% .

=====================

No trudno ,nie zamierzam sie tu bratać z wszystkimi 🙂ale to oczywiste .

=============================================

¡Hola @meg!

jak oceniasz, ¿to też klasyka?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez psklae
  • 1 miesiąc później...
W dniu 27.06.2021 o 17:25, pat_69 napisał:

Ten wątek jest do zamknięcia. Nie ma tu nic merytorycznego.

OSOBY NIE OGARNIAJĄCE MUZY CHCIAŁYBY TAK .

W dniu 24.06.2021 o 21:05, psklae napisał:

¡Hola @meg!

jak oceniasz, ¿to też klasyka?

Ukryta Zawartość

w KATEGORI STYLU muzycznego tak to klasyka .W kategori klasy kompozycji to przecietny numer ,jeden z wielu .

-----------------------------------

blusik na dobry wieczór bo 19 sta jest.

Ukryta Zawartość

Ach jakie to śliczne ,ograne ,wszyscy to słyszeli 1000 razy i nie przestaje być śliczne .Co to oznacza ? że jest to tak zwany geniusz kompozytora no i wykonawców .

I nie jest Niemieckie :_). geniuszem niemców był Tygrys 2  co nie umiał samodzielnie przejechać 100 kilometrów .........i był stworzony do zabijania .To z historii niedawnej.

A z dawnej historii jest wspaniała muza .Dziwnym trafem nie Niemiecka .

Dziś mamy przyjażń Niemiecko Rosyjską ,kto pamieta rok 1939 ....i te przyjażń .

Nadal czekam kto w końcu odważy sie zapodać dobrą muze klasyczną Niemiecką ,czekam .Ja wiem jak to działa ,atakują mnie ale sami siedza w norach i nawet swoich bohaterów Niemieckich boją sie przedstawić .Taka hujnia z nimi.

A ja kocham muze Włoską , Słowianska , Austriacka ,Ruską ,Hiszpanską .Muze idian z Ameryki Poludniowej ....i tak dalej.

a wlaśnie ,muza Indian Amerykańskich .Jest zajebista .A dawno nie dawalem .

Dlaczego muza idian Amerykanskich jest ciagle tak notorycznie pomijana i niedoceniania ?

Jest pierwotnie piekna , doskonała .Odpowiedz jest oczywista ,bo niewolno jej docenic .

Jest to niemile widziane .

ta sluchajac muzy widzisz reklamy ze kup kolejny telefon i zaszczep sie najlepiej 4 razy .5cioma szczepionkami .

• Pokaż nowe odpowiedzi