Skocz do zawartości
IGNORED

Jaka muzyka taki sprzęt

audioman

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem M9010, zamontowałem do niego Dolby BC i DBX-II. Już były plany na HX-Pro ale nie zdążyłem - kupiłem kompakt. Kurcze kasety nagrane w dbx chodziły niesamowicie.

Magnetofon sprzedałem kumplowi za 20zł...

a ja mialem deck m-ki Kacprzak z serii 7XXX - wyposazony w uklad redukcji muzyki CNRS2 - dobry sprzet bo zepsul mi sie na gwarancji 6 razy ( w ciagu 10m-cy) i dostalem nowy ktory natychmiast sprzedalem - a wtedy za uzywany sprzet dostawalo sie wiecej niz kosztowal w sklepie ! Nazywalo spekulacja i bylko karalne a teraz to biznes i przedsiebiorczosc ;-)

Gość rochu

(Konto usunięte)

Łoj... Łza sie w oku kręci.

Kupowało się wtedy skrzynki do kolumn w sklepie BOMIS-u, głosniki od chłopców z Wrześni, nawijało się cewki do zwrotnicy na rolce po plastrze samoprzylepnym i dawaj na gielde. A ludziska wrecz sie zabijaly o te kolumny.

• 4 miesiące później...
Gość fudster

(Konto usunięte)

Jezeli chodzi o wybor decka to mialem swego czasu stary model Yamahy Kx-500 po prosty super, glowica amorficzna nie do zdarcia. A dzwiek super naprawde jak na kaseciaka.Poszukaj tego model bo warto . Poszukaj tez z Sony modele oczywiscie Es.

Pozdrawiam:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.