Skocz do zawartości
IGNORED

Ale ściema!

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

...i to raczej nie kwiatem wiśni :) A swoją drogą to nie rozumiem o co w tym chodzi. Dlaczego istnieje taki dziwny podział produktowy, Ameryka -> boomboxy, all in one i zmieniarki na 300 płyt, Europa to co poprzednio + kilka średniej niższej/wyższej klasy klocków, a rynek rodzimy to wszystko co poprzednio + specjalne linie których nie powstydziłyby się inne firmy tzw. ".....filskie". Dlaczego na Stany szała produkcja tylko "czarnych klocków" kiedy w Europie można było wybierać pomiędzy champagne i czarnym? Przyzwyczajenia konsumenta? Neeeeeej...nie wierzę.

Pzdr.

Spoleczenstwa polnocnoamerykanskie ( mowie o USA i Kanadzie) sa bardzo tradycyjne jesli chodzi o konsumpcje. Czesto trudno jest zmienic przyzwyczajenia. W amerykanskich samochodach dalej nie ma recznego hamulca tylko dodatkowy pedal ktory jest tak umieszczoany ze w przypadku emergency trzebaby byc cyrkowcem zeby z niego skorzystac. Linie energetyczne w srodku miast ida po drewnianych slupach a pralki ladowane z boku ktore w Polsce byly juz 30 lat temu dopiero teraz wchodza na rynek ( i sa wsciekle drogie). Rowniez wstawia sie do sklepow to co jest sprawdzone np. czarne obudowy do klockow. Sam chetnie bym kupil "zlotego" Denona ale niestety jest nieosiagalny. Kilka lat temu chcialem kupic lodowke z gladka obudowa. Byly do kupienia tylko z chropowata. Dlaczego? Bo podobno ludzie takie chcieli...

Gość rochu do hienki podrobki

(Konto usunięte)

Brunhildo przebacz!!!

Nie wiedzialem ze masz ochote na ten preamp.

Opisze go niezawodnie. Caly czas mam cos lampowego na oku ale to sie strasznie odwleka / juz nawet facet mial mi to wyslac ale jeszcze sie rozmyslil / - wiec nie wiem czy nie bedzie zarowno Moth jak i Pro-Ject do sprzedania po wakacjach.

Gość hienka-podrobka

(Konto usunięte)

Na drugi raz Rukchelku jak bedziesz chcial cos kupic na allegro to najpierw opisz swoj zamiar na forum i spytaj sie grzecznie czy czasem nie mam na to ochoty. Mysle, ze sie rozumiemy. Jak nadejdzie do Ciebie Moth opisz wrazenia. Nie sadze jednak ze wytrzymam do po wakacjach z kupnem gramofonu i przedwzmaka:)

I co z zawiadomieniem TPSA? Nie wiem do końca jak to działa (wiem tylko że się pisze na abuse), może ktoś wie? Nie widzę nic zdrożnego w nagrodzeniu owego pana za jego wyczyny.

Swoją drogą ów pan zmiękł jak usłuszał, że mogą być z tego konsekwencje - patrz wpis poszukiwany-poszukiwana

• 6 lat później...
Gość

(Konto usunięte)

jozwa maryn, 30 Cze 2003, 15:45

>Oczywiscie nie jestem zachwycony wystepem, jaki nam tu zgotowal jakis cymbal, w dodatku w imieniu

>innego kolegi. Dalem temu juz zreszta wyraz. Natomiast na ile moge stwierdzic, nasza grupa cechuje

>sie niewielkim procentem takich wybrykow, a juz zwlaszcza uwzgledniajac calkowicie wolny dostep. I z

>pewnoscia (hm, powiedzmy 90%) nie sa to wystepy, jak to okresliles, "audiofili", tylko przelotnych

>indywiduuw z zewnatrz, ktorym nasze forum nie odpowiada. Osoby takie po krotkim, choc efektownym,

>tournee wynosza sie dac z siebie wszystko gdzie indziej. Natomiast uwazam, ze wprowadzenie

>logowania, hasla itp. zmniejszy liczbe postow, oraz odstraszy pewna liczbe potencjalnych nowych

>kolegow i kolezanek. Jestem zdania, ze bardzo dobre dotychczasowe wyniki naszego forum, na tle forum

>HiFi.pl i HFM, sa nie tylko skutkiem bardzo udanej formy, oraz naszych talentow profesjonalnych, ale

>tez najlatwiejszego dostepu. Stad moje obiekcje, chociaz oczywiscie osoby poszkodowane (jak ostatnio

>detektyw) maja absolutnie prawo byc innego zdania.

mójboże, łza się w oku kręci...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.