Skocz do zawartości
IGNORED

'Mili' handlarze na Allegro...

kook

Rekomendowane odpowiedzi

panowie PANOWIE!!! to zmierza w złym kierunku, wszyscy sie kłócimy i ogólnie każdy na każdego najeżdża ale prawda jest taka że widzimy tylko odpowiedz Maxwella a nie wiemy nadal jakie było pytanie i nie znamu powodu dla czego Maxwell tak odpowiedział na ten mail a tłumaczenie że niema kopii dla siebie maila który napisał jest w tym momencie bardzo wygodne i korzystne dla poszkodowanego, he he he panowie ni walczmy ze soba bo to nie ma sensu skoro poszkodowany zachowuje sie niepoważnie i niechce sie przyznać jakie pytanie zadał w swoim mailu pozdrawiam wszystkich tych normalnych i tych mniej dorosłych

Cieszy mnie ten 'atak klonów', teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości, że maxell777 świadomie napisał, co napisał, a

w obliczu krytyki na forum zaczyna z dużym wdziękiem mataczyć.

>Seth, przeczytaj pierwszy post, dowiesz sie, o co pytałem. Nie będę Ci tłumaczył systemu zadawania pytań na Allegro, sam sobie zobacz. List trafił do maxella777, którego parokrotnie już prosiłem o jego publikację (pełna wersja + jpg).

witam, kupowałem u maxwella kable audioquesta. wszystko było wtedy ok. jeśli jednak taka odpowiedź padła na pytanie klienta to należy mu się ban na allegro. ja należe do klientów zadowolonych choć kupowałem tylko drobiazg. nie zadawałem pytań tylko wysłałem zamówienie, kable dotarły do mnie po kilku dniach (pieniądze o ile pamietam przelewałem na konto). rzeczowo, szybko i chłodno-profesjonalnie. kupowałem z ogłoszenia a nie przez allegro.

pozdrowienia

ps niech sprawe wyjaśnią admini allegro a my zajmijmy się muzyką. pozdrII

-> kook faktycznie jakiś atak klonów (nie przejmuj się - doświadczony użytkownik czyta z przymrużeniem oka na teksty pisane przez osobę która jest tutaj 1 dzień i ma 3 posty na krzyż – każdy rozsądny wie o co chodzi), klony tylko zaśmiecają te forum pseudo obroną Maxwella666 i poziom jego obrońców jest taki sam jak Maxwella666 (to też dużo daje do myślenia… nie daleko jabłko pada od jabłoni…). Po prostu facet wypowiada się jakby był w jakieś malignie, szamocze się jak kot w klatce – bo nie wie jak to skończyć z twarzą a tymczasem to jest niewykonalne. Współczuje wybrance Pana M.! o ile taka się znalazła… bo takim zachwaszczonym językiem (jaki ma pan M.) włada chyba tylko osoba kompletnie sfrustrowana i zdemoralizowana wewnętrznie!!!

Zmykam z tego wątku, bo on coraz bardziej przypomina mi kawał z okresu PRL: Rozdaje student na placu wolności ulotki. Zgarnia go SB i na komisariacie się pyta: dlaczego tu nie jest nic napisane???, dlaczego tu są same białe kartki?????, na co student odpowiada: po co? przecież wszystko jest jasne:).

Lukaaaarrrr!!!!!! Nałóż bana na tego kretyna co ledwo się zarejestrował a już wszystkim ubliża bez powodu!!!

Krzysztofie Mielcarski, mógłbyś swoje frustracje uzewnętrzniać gdzie indziej. Kultura obowiązuje wszędzie, a jeżeli tego nie wiesz, to powinieneś mieszkać w chlewie.

_Cypis_

Twoja sugestia do mnie jest irracjonalna. Ty chyba nierozumiesz nawet tego co czytasz, pewnie zatraciłeś główny wątek. Wyraziłem swoją opinie, że na forum pojawiło sie kilka nowych osób, skoro masz wiele postów więc kompletnie nierozumiem po co sie odwołujesz do mojej wypowiedzi.

Pozatym niby co mam napisać w stronie o mnie, mój nik i moje subiektywne opinie o sprzęcie są całkowicie wystarczające, możesz sobie wpisać mój nik w wyszukiwarce i poczytać, przynajmniej odpoczniesz od tego wątku.

McGyver> Wyrwales mi to z ust widze ze sa lepszi odemnie poniewaz mnie niestety tez sie zdazalo przesadzic ale nie tak za co juz przeprosilem. Ale jak przeczytalem to co pisze koles o niku z imienia i nazwiska to zglupialem bo nie wiem z kim on gada i do kogo pije jak pod buda z piwem ale jazda! nie ma co polak potrafi a sprzedawcow to mamy nietegich to sie czuje na kazdym kroku w naszym kraju.

kook

krecisz na maxa!!!!!

nie masz tresci swego zapytania,ale masz odpowiedz.

mysle ze klamiesz.

pod wplywem impulsu,jak male dziecko poskarzyles sie na Maxwella777,tu na forum.

mysle,, ze teraz zalujesz, ze sie tu, ten wpis znalazl.

jakie pytanie,taka odpowiedz.i sie dziwisz?

ten wątek już do niczwego dobrego nie zmierza, myśle że rozsądni na tym forum będą omijać Pana Maxwella z daleka, i o to chodziło (a jeśli był to pomowienie kook'a to trace wiare w to forum ale na to pytanie już nikt nie odpowie) - zmykam z tego tematu bo zmieniło się to w jedną wielką bitwe na słowa którą admin powinien chyba ukrócić! ...i pozostałym STAŁYM szanowanym forumowiczom radze zrobić to samo i serdecznie ich pozdrawiam czas zająć się poważnymi tematami, właściwymi dla tego forum (...)

P.S ...moim zdaniem temat powinien bez wątpienia trafić ma bocznice !

-> tomek o czym ty mowisz? Piszac zformularza allegro faktycznie moze nie miec tresci pytania, a odpowiedz dostal na maila, co w tym dziwnego? Oczywiscie nie rozwiazuje to kwestii jak bylo naprawde. Jesli mam zgadywac po tym co sie dzieje w tym watku to rozne strategie i stany emocjonalne prezentuje maxwell i wyglada mi, ze to on kreci, jak sie jeszcze doda te chamskie wypowiedzi jednodniowych forumowiczow...

Drogi Panie zwykłyczłowiek

Irracjonalny znaczy nielogiczny, a to z kolei znaczy że potrafi samodzielnie myśleć ;-)

Pojawiłem się na forum bo tak mi się podoba, i nie muszę tego niczym uzasadniać.

Pozdrawiam

Divinity - racjonalizm i logika to pojecia niezalezne, trudno powiedziec, ze niepowiazane, ale jednak niezalezne od siebie... ale kazdy tu juz pisze co chce i nie na temat, wiec i ja sie przylaczylem :)

Drogi Decao

Oboje znamy definicje bycia racjonalnym i logicznym, zwłaszcza w naszym "zmakdonaldyzowanym" świecie.

Ja staram się aby mój świat był jak najmniej "zmakdonaldyzowany", czyli nieracjonalny i nielogiczny, na ile tylko pozwolą więzy z otaczającym społeczeństwem.

Wybacz że nie piszę na priva :)

Pozdrawiam

Ogłaszam konkurs: kto zgadnie ile w obecnej chwilii jest na forum klonów maxcwe.... przepraszam maxwella777 ? Nagrodą jest tygodniowy rejs luksusowym jachtem sam na sam z maxwellem. Wogóle ten wątek powinien być na bocznej bocznicy...

To rzeczywiscie pewne novum, ale wiem o co chodzi Divinity, co nie znaczy, ze sie zgadzam :) Logicznym byc trzeba, racjonalnym juz niekoniecznie :) Racjonalnosc dotyczy zalozen i przeslanek, prawa logiki dzialaja potem bezwzglednie...

Kontakty klient - sprzedawca często są męczące... Klient potrafi wyprowadzić z równowagi :-)

Każdy kto pracuje lub pracował w bezpośrednim kontakcie z klientem wie o co chodzi.

Poza tym zaistniały problem powinien być rozwiązany pomiędzy Panami M i K.

Skarżenie się na forum nie prowadzi do niczego.

Właśnie przypomniałem sobie że listy dyskusyjne powstały aby luserowie mogli pomagać sobie nawzajem, a nie taplać się w błocie. Polecam np pl.comp.sys.amiga lub pl.comp.demoscena , rygor jak w wojsku ;-)

Pozdrawiam i żegnam

Nie do końca między sobą.

Klient jest stroną słabszą, nie ma nic do stracenia, może więc wyjaśniać na forum, a nawet powinien - bo jest to forma pomocy innym userom.

Sprzedawca zwykle ma do stracenia więcej, i właściwie tylko jemu powinno zależeć na szybkim i jednoznacznym wyjaśnieniu sprawy, bez niepotrzebnego ciagnięcia publicznej dyskusji.

Drodzy Panowie!Jestem jedyna kobieta w tym Szanownym gronie i z tego tytułu mam nadzieje, iż wszelkie zasady savoir-vivre zostana zachowane!Pisze w obronie kolegi który otrzymał nieszczęsnego maila.Poznałam Pana Roberta osobiscie i na zupełnie innym grunice niz większość z Panów.Brakiem profesjonalizmu wykazuje sie zarówno w kontaktach klient-sprzedawca jak i znajomy-znajomy.Historia jest krótka i zwięzła.Szanowny Pan Robert był brany pod uwage jako sprzedawca i dostawca sprzętu dla mojego chłopaka (pragne PODKRESLIC ze nie bylo zadnych ustalen miedzy moim chlopakiem a Robertem jedynie chec zakupu z naszej strony BO TO WKONCU ZNAJOMY!!)kiedy mój chlopak podał mu do wiadomosci, że moja kuzynka zakupi mu ten sam sprzet na ebay'u za dużo niższą cene ten sie tak rozjuszyl ze dostalismy rownie zyczliwego maila o ch*j...KUR...k*tas...itp Chyba nie ma potrzeby cytowac...... Niestety Roberciku CALA PRAWDA O TOBIE WKONCU UJRZALA SWIATLO DZIENNE!Maila nie mam bo bylo to jakies 8 miesiecy temu i guessssss what?????Nie jestesmy juz znajomymi?????

Takze trzymajcie chlopcy swoje nerwy na wodzy bo przyjdzie jeszcze czas na ich popuszczenie!!Pozdrwiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.