Skocz do zawartości
IGNORED

Glośniki wysokotonowy - pyatnie ....

cwirek2432

Rekomendowane odpowiedzi

Było sporo wpisów o odsysaniu kopułek za pomocą ust. Ja tak uratowałem moje Phoebe - obejmij obudowę kopułki ustami (tak szczelnie jak się da) i odessij ją. Przy odrobinie szczęścia zadziała.

Zalezy jaka kopulke - z tego co wyczytalem w 'o mnie' masz audience 52. Tam jest kopulka tekstylna (jesli dobrze kojarze), ktora nielatwo wcisnac. Jesli Ci sie udalo to sprobuj ja wyciagnac np. odkurzaczem - wiem brzmi nienajlepiej ale to chyba lepiej niz grzebac reka albo jakims ostrym narzedziem. Pewnie bedzie wygladac jak poprzednio. Wazne czy nie ma jakichs zalaman (ale oryginalnie nie jest zbyt sztywna wiec hopefully not).

Pozdr.

Ja nie żartowałem.... choć kiedy czytałem jeden wątek na ten temat z początków forum, to miałem mokro ze śmiechu (był wysoce erotyczny, włącznie z odniesieniami do bas reflexu z tyłu - LOL).

Beck's będzie OK?

To zależy jak bardzo kocha swoje kolumny - jeśli namiętnie to raczej wybierze metodę usta-kopułka. :)

Na poważnie - to działa tylko w przypadku miękkich materiałów, odkurzacz powinien być lepszy do tych sztywniejszych, ale nie próbowałem.

Zolty -> ja tez nie zartowalem - po prostu to jednak pachnie sporym poswieceniem. A piwko serio - mam nadzieje, ze przy jakims odsluchu w Wawie albo 3miescie.

Ze sztywniejsza kopulka to jest jeden problem - prawdopodobnie powstanie zalamanie jak sie wklesla i nawet po wyciagnieciu (ustami czy odkurzaczem - roznica tylko w wartosci podcisnienia ;-)) pewnie nie bedzie juz brzmiala tak jak wczesniej...

no to widze że trafiłem w temat - dzisiaj przyjechałem do domu na ferie ( 4 dni :))) ) - i niestety bardzo niemile się zdziwiłem bo jedna z mioch kopółek została bardzo delikatnie wgnieciona :((( - na szczęście i nieszczęście jest to vifa d25ag - na szczęście bo posiada takie ustrojstwo z przodu które chyba polepsza charakterystyki kierunkowe ale i uchroniło ją przed całkowitą destrukcją, a na nieszczęście jest to kopółka aluminiowa i aż boje się ją dotknąć - moje pytanie jest takie - czy zostawić to czy próbować coś działać

piter z-> Ten glosnik mozna rozkrecic. Po rozkreceniu moze bedzie lepsze dojcie do kopulki. Mozna wymiec tez sama kopulke.

[obrazekLUKASZ-264012_1.jpeg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wiem jak to się rozkłada tylko że właśnie boje się tego tknąć żeby coś bardziej nie zepsuć ( czy to jest rzeczywiście takie delikatne jak wygląda ) wymiana kopółki to średni interes 100 zł z tego co widziałem w jakimś cenniku :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.