Skocz do zawartości
IGNORED

Q-AUDIO żle gra

Dziki102

Rekomendowane odpowiedzi

Doszedłem do pewnego wniosku czytając od jakiegos czasu to forum. A mianowicie odkryłem ze standy ,kabelki czy inne wynalazki mają bardziej istotny wpływ na muzykę niz instrumenty na których jest grana.

Wiec apeluję do wszystkich muzyków - uzywajcie byle jakich instrumentów my audiofile poprawimy ich brzmienie sieciówkami ,standami i innymi klockami!!

Pozdrawiam.

>Po kilku dniach standy wróciły. Dźwięk kolumn postawionych na nich był teraz dokładnie taki, jakiego zażyczył sobie mój kolega... Ha!

Oj, bo zaczyna mi to wyglądać na reklamę;-)

Znani konstruktorzy audio całe zycie nieraz poświecili, aby grało im jak chcą, a to stoliczek pentliczek plus stendzik i już.

• Redaktorzy

No wiesz, jak ktoś ma swój system skonfigurowany, to nie jest mu trudno powiedzieć czego oczekuje, prawda? A tu chodziło o dostrojenie właściwości brzmieniowych podstawek, a nie np. osiągnięcie dźwięku Wilson Audio za pomocą kolumn Sonus Faber. Co do reklamy... a kto za to płaci, ja się pytam? Po prostu usłyszałem wyrazy pozytywnego zaskoczenia z ust osoby o dużym doświadczeniu odsłuchowym, i niniejszym dzielę się tym z wami. Przecież każdy zrozumie że najważniejszą informacją tutaj nie jest fakt, że StandArt robi dobre podstawki, bo to wiadomo od dawna, ale to, że konstruktor potrafi modelować dźwięk w określonym kierunku drogą drobnych modyfikacji bądź co bądź podstaw antywibracyjnych. I to jest dla mnie szczególnie istotną nowiną, swiadczy bowiem o kompetencji w tej bardzo trudnej dziedzinie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.