Skocz do zawartości
IGNORED

KEF Q5 - gdzie jest bas?

Pizemel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich postanowilem sie przylaczyc pod ten watek bo niedlugo bede mial podobny problem u mnie gra nad 304 z b&w 603 pokoj 25m wykladzina zaslony wersalka dwa fotele i komoda wszystko jest ok jak w miare glosno gra ( min na 9 ) i tak tez slucham caly dzien a nawet w nocy tylko niedlugo w moim domu pojawi sie male szczescie i z sluchania nici juz zaczynam sie zastanawiac co zrobic zeby przy cichym sluchaniu miec bas wymienic wzmacniacz kolumny czy moze dokupis subwofer ?

>> pawelpi

A po co bas przy cichym słuchaniu? Jak ty go będziesz słyszał to i szczęście się obudzi/rozpłacze.

BTW: coś masz dziwny pokój. Ja słuchałem cicho BW603 i wtedy basu też nie brakowało.

>zbig

byłbym super szczęśliwy gdyby pozwolono mi testować w domu, ale po pierwsze sklep jest jakieś 40 km od mojego miejsca zamieszkania więc wyobraź sobie że śmigam z pudłami w tą i z powrotem 5 razy dziennie, żeby posłuchac kilku, a poza tym jestem nowym klientem i sklep raczej nie będzie chętny do wypożyczania (tego nie jestem pewien na 100% bo nie pytałem, z góry założyłem, że nie będą chcieli)

hmm, może jednak fv ma rację i nad basu daje tyle a tyle i kropa, w idealnych warunkach odsłuchowych (czyt. salony audio) da się z niego wycisnąć więcej a w domciu "pobekuje" sobie ochoczo...

>paweł

dokładnie tak jest, na 9 to całkiem całkiem ale niżej to już katastrofa, a tak nisko coby bajtla nie zbudzić to już kibel

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.