Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do kolumn B&W 702 S3 mokka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moje kartony trochę niższe ale po rozpakowaniu ukazało się takie logo, więc może u micmus-a ...

Pozdrawiam

faberone

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

51 minut temu, faberone napisał:

Witam

Moje kartony trochę niższe ale po rozpakowaniu ukazało się takie logo, więc może u micmus-a ...

Pozdrawiam

faberone

Zapraszamy do odpowiedniego tematu pochwalić się paroma zdjęciami 🙂

59 minut temu, faberone napisał:

Witam

Pozdrawiam

faberone

Ukryta Zawartość

A dlaczego wybrałeś akurat ten temat żeby się pochwalić? xD

Ukryta Zawartość

.

Nie miałem zamiaru się chwalić, chciałem nawiązać do zdjęcia zamieszczonego przez micmus-a, tak mi się skojarzył ten jego karton i całe to wyczekiwanie na to co z tego wyniknie, tak po prostu. Nie zaśmiecam już tego wątku i czekam na wpis micmus-a.

Pozdrawiam

faberone

W dniu 4.11.2024 o 15:59, micmus napisał:

Tylko tak jak pisałem pomału pomału, jeszcze przed kolumnami stwierdziłem, że chce w końcu ten TV wymienić na jakiś 85 cali i jeszcze maszynę muszę do firmy kupić. No jest tych wydatków jest 😉

W dniu 22.11.2024 o 08:20, micmus napisał:

Nie mogę się napatrzyć 🙂 Tak jak wcześniej informowałem w moim temacie tak zrobiłem. 

Jak powiedział tak zrobił - oto mój nowy zakup. Pełne zadowolenie - niby kolos, ale jak zawisł na ścianie wcale nie taki duży. A gdzie ja niby pisałem, że kupiłem kolumny 🤣

Ukryta Zawartość

IMG_1541.jpeg

IMG_1486.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez micmus

Kwintesencja forum.

Ktoś coś napisał,  a wyobraźnia forumowiczów zadziałala😂

Można to zaobserwować   w każdej sytuacji ,czy to chodzi o sprzęt czy brzmienie.

Ważne że zadowolenie jest 👍 z nowego zakupu. 

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

To chociaż napisz jaki model tv kupiłeś? 

No i jak już robiłeś zdjęcia to mogłeś wyświetlić 800 B&W 😉

Edytowane przez Kisielart
4 minuty temu, Kisielart napisał:

To chociaż napisz jaki model tv kupiłeś? 

Chętnie napiszę jak ktoś będzie chciał znać szczegóły. To nie Oled za drogie były. 
To Philips Xtra mini led. Zawsze chciałem mieć ambilight stąd wybór Philipsa. Naprawdę fajna rzecz przy nocnym oglądaniu. 
Matryca jak trzeba świeci bardzo jasno (potrzebuje tego latem bo mam duże i dużo okien). W nocy czarny jest czarny nie dużo brakuje do oleda, ale Oled potrafi jednak więcej. Cena połowa ceny oleda. Oledy do 65 cali są spoko cenowo. Ale kupcie w okolicach 80 cali to już gorzej z ceną. Stąd tak wybrałem 🙂

Edytowane przez micmus

Smutek, smutek, smutek 😞 😒 😞  Telewizor to każdy .........może sobie kupić, nawet ja. Ewentualnie na matrycy QD-OLED, to można jeszcze częściowo zrozumieć, tak jak u mnie Sony A95K🤣  

6 minut temu, MarkM napisał:

Smutek, smutek, smutek 😞 😒 😞  Telewizor to każdy .........może sobie kupić, nawet ja. Ewentualnie na matrycy QD-OLED, to można jeszcze częściowo zrozumieć, tak jak u mnie Sony A95K🤣  

Wiesz nie mogłem się rozpędzać bo na nowe kolumny by nie starczyło. A gdzie ja napisałem, że kolumn też nie zamówiłem ?😏😇

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Było wstawić razem z TV, teraz efekt będzie połowiczny 😁

Tak poważnie żeby znowu nie było zbyt dużo wyobraźni kolumn jeszcze nie kupiłem 😉 Ale pewnie kupię. 

Trzeba przyznać, że potrafisz budować napięcie 😉

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

Ale was zrobił w konia:p

No post roku 🙂

Teraz jak będziesz kupował kolejny komplet talerzy to też tak będą wszyscy czekać ze śliną na telefonie 😛

A tam w konia - czarno na biały było napisane co kupię 😄

Fajnie to hula z audio po hdmi Arc - nie miałem z tym wcześniej doświadczenia. 
Mega opcja do oglądania i słuchania koncertów w dobrej jakości 🙂

W sumie masz rację sami się wkręcili w to 😛

Już zakłady były bukmacherka na wysokim poziomie. Ludzie kontrakty sprzedawali 😛 no jaja

18 godzin temu, faberone napisał:

Nie miałem zamiaru się chwalić, chciałem nawiązać do zdjęcia zamieszczonego przez micmus-a, tak mi się skojarzył ten jego karton i całe to wyczekiwanie na to co z tego wyniknie, tak po prostu. Nie zaśmiecam już tego wątku i czekam na wpis micmus-a.

Pozdrawiam

faberone

Wbijaj do "nasze ustroje".

O Ty micmusie jeden, ja obstawiałem wzmacniacz od tego gościa z zagranicznym nazwiskiem. xD

Edytowane przez J4Z

.

To teraz będzie chwilę o TV:

- słuchanie muzyki przez hdmi na Bowersach mogąc oglądać również wizję rewelacyjną opcją

- ogólnie podpięcie audio pod tv super się sprawdza (wcześniej nie miałem)

- ambilight dodaje +50% radochy do oglądania wieczorami wszelkich treści, a bajki z dzieciakami są zdumiewające. Zresztą ja sam też lubię bajki i mimo że dorosłem nie zmieniło się to 😁
- treści w 4K z HDR świetna sprawa 
- obraz z ambilight wydaje się nie go ograniczony rama TV wydaje się większy niż wskazuje na to przekątna ekranu - bajera 🙂

I już … wygadałem się, wracam do tematu audio 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez micmus
12 godzin temu, Ajothe napisał:

Dziwię się ludziom, którzy sluchają dźwięku prosto z TV, dla mnie to profanacja kina i dobre stereo to minimum! 😋😋😋

Ja ogladam w TV tylko wiadomosci i nie czuje potrzeby ich sluchania przez sprzet.

Jak widzisz, nie ma co generalizowac.

12 godzin temu, Ajothe napisał:

Dziwię się ludziom, którzy sluchają dźwięku prosto z TV, dla mnie to profanacja kina i dobre stereo to minimum! 😋😋😋

Chyba, że jest to TV z tzw. "grającym ekranem" w technologii Sony  Acoustic Surface Audio+

Żadne zagracające pokój kino domowe nie jest potrzebne 🙂 

Edytowane przez MarkM
13 godzin temu, Ajothe napisał:

Kiedyś też tak miałem, dziś mam przeczulicę. Nie chcę dokuczyć, chce abyś mi się nie dziwił. ;)

Edytowane przez J4Z

.

• Pokaż nowe odpowiedzi