Skocz do zawartości
IGNORED

Szczotkowanie elementów aluminiowych...

andrew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pewien problem... Od dluzszego juz czasu poszukuje detalicznego wykonawcy, ktory podjalby sie profesjonalnego szczotkowania oraz pozniejszego zabezpieczenia powierzchni kilku niewielkich plytek aluminiowych stanowiacych obudowe mojego wzmaka DIY. Czy ktos z Was moglby polecic mi choc jedna solidna firme, ktora rzetelnie wykonalaby takie zamowienie? Z gory serdecznie dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam

andrew

Własciwie, to mieszkam w okolicach Katowic, ale jestem na tyle zdesperowany, ze moge takze wyslac wszystkie elementy poczta... Po prostu kluczowa kwestia jest dla mnie PROFESJONALNE i SOLIDNE wykonanie tego zlecenia, a w mojej okolicy albo nikt nie chce sie tego podjac, albo po prostu nikt nie dysponuje odpowiednia wiedza na ten temat...

Zajrzyj tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale oni są jacyś dziwni, ciężko się dogadać z nimi.

Pozdr.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzieki, Bartek, jutro do nich zadzwonie i postaram sie umowic na wykonanie mojego zlecenia. Oczywisce poinformuje w tym watku, czy sie podjeli jego wykonania, no i oczywiscie z jakim efektem ;)

Pozdrawiam

Armel i jakość. Śmiech mnie ogarnia. Brałem od nich dwie krzywe obudowy, a Frank brał trzecią (zardzewiałe śruby itp...). Możesz spróbować, ale osobiście byłbym ostrożny. Być może, że usługi spoza stałej oferty wykonują lepiej???

No właśnie...

Anodowanie nie jest jeszcze takim duzym problemem, choć i tak o dobrego galwanotechnika ciężko, ale szczotkowanie z prawdziwego zdazenia to naprawdę nie wiem czy ktoś w Polsce robi. Taki prawdziwe robi się ztego co wiem na specjalnej posuwnicy w kąpieli olejowej.

Jak ktoś zna taki zakłąd w Polsce to chętnie się dowiem.

Pozdrawiam

--> rekin

Te obudowy za Armela sa naprawde takie tragiczne ? Moze ktos ma lepsze doswiadczenia ?

Szkoda byloby wyrzucic setke na bubel. Moze ktos zna tez innego producenta metalowych

obudow ?

Pozdrawiam

No, i po sprawie, Armel nie podejmie sie szczotkowania gotowych elementow aluminiowych, bo on szczotkuje tylko mechanicznie (nie na posuwnicy) i obawia sie, ze krawedzie blach zostana nieregularnie poszarpane przez maszyne... Musialby wykonac kopie obodowy, a to jest juz nieoplacalne. I znowu jestem w punkcie wyjscia :(

Pierdzielą kocopały!

Takie fachury... tak jak i jakośc/precyzja wykonania ich obudów!

Widzieli obudowy... ale z kilometra przez lornetkę.

Taki czas przyszedł ze stara szkoła poszła na kuroniówke albo na emerytury... a młodzi sa ....wiemy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.