Skocz do zawartości
IGNORED

TONSIL (prawie) IS DEAD :(

Robur

Rekomendowane odpowiedzi

Kijowo...przede wszystkim ze wzgledu na to że chciałem podłaczyć 4 kolumny do wzmaka 2 stare poczciwe tonsile i 2 heco kyór planuje kupic na allegro...niestety kłopot w tym że jedno wyjscie mam od 8 -16 ohm a drugie od 4 -16 ohm i obie part kolumn sa 4 ohmowe...:/

Przepraszam, za ten "Off Topic", ale nie chce zakladac nowego watku, a mam pewne pytanie dotyczace zestawu Tonsila (jak na zdjeciu, wybaczcie slaba jakosc), podpisany jest on jako zg-80c-115, wyprodukowany zostal on najprawdopodobniej 1980r.

Osobiscie spotkalem sie z tym modelem tylko raz, niemoge takze znalezc o nim zadnych informacji w sieci, stad moje pytanie - czy ktorykolwiek z szanownych uzytkownikow moze mi cos wiecej o tym zestawie powiedziec, a tymsamym zaspokoic moja ciekawosc?

Jeszcze raz bardzo przepraszam z OT...

[obrazekLUKASZ-268140_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Żydokomuna jedna, polską firmę z tradycjami zniszczyli, a podobno Tonsil już wychodził na prostą i przynosił zysk netto. To przez to że Polską nie żądzą prawdziwi Polacy tylko agenci KGB i synowie rewolucji :-/

Tonsil był, Tonsil jest, Tonsil będzie! - ja mam taką nadzieję, a moje hasło trochę jak z PRL-u zapodałem, ale to tak na mnie działa pobyt w "Proletaryacie" i nie pasteryzowane piwko.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.