Skocz do zawartości
IGNORED

Sluchawki douszne-70zl AKG,Sennheiser??

Tybios

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Witam Wszystkich, właśnie dzisiaj przyszły do mnie priorytetem Koss'y The Plug, niebieskie... Wcześniej miałem słuchawki Philipsa model SBC-HE 915, sprowadzone bo w pl ich nie zastałem... grały dobrze ale niestety nie 3mały się dobrze w moich nieforemnych uszach :)) co powodowało znaczne gubienie basów... postanowiłem więc zaufać Wam i kupić Koss The Plug... No i... EXTRA... jestem zadowolony, po pokonaniu tych śmiesznych "Marshmellows'ów" i wepchnięciu ich w głębie mojego ucha, rozległo się bardzo przyjemne, miękkie i ciepłe brzmienie z bardzo solidnym basem. Generalnie ( jak na moje ucho i moje upodobania co do dźwięku ) dźwięk jest jak powiedziałem bardzo miły w odbiorze, ciepła barwa... tak jak lubie. Mogę śmiało polecić te słuchawki dla osób które szukają stosunkowo niedrogich i ładnie, miękko brzmiących słuchawek... w zestawie są jeszcze 3 pary innych Marshmellows'ów więc można sobie coś wybrać. Potem nauka ich... wkładania... ale jak już się to zrobi to przyjemność gwarantowana :PPP

Pozdrawiam !!!!

Przepraszam za zabieranie miejsca ale zapomniałem dodać, że podjąłem już decyzję o zakupie w wakacje przy okazji pobytu w Stanach słuchawek PortaPro, ponieważ czytam o nich same super opinie jestem ciekaw ich brzmienia. Co jeszcze polecacie jeśli idzie o jak najlepsze brzmienie ale i w przyzwoitych widełkach cenowych?? Mowię teraz już o słuchawkach nagłownych, mam Panasonic HT 355 ale to jeszcze nie jest to co chciałbym mieć... co mozecie polecić?? No to tyle, dziekuje za odpowiedzi!!

Odradzam kupna słuchawek dousznych to podstępni mordercy słuchu !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Audiolodzy uznają właśnie !!! słuchawki !!! douszne !!! za przekleństwo naszych czasów- z powodu bezpośredniego oddziaływania fali dzwiękowej na błonę bębenkową bez dostatecznej ilopści powietrza !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kuba87

do sprzetu przenosnego i nieporownywalnie lepsze od porty sa sluchawki firmy Alessandro lub Grado - w Europie ceny na sluchawki grado sa dwukrotnie wyzsze niz w stanach, podobno nie wolno amerykanskim firmom wysylkowym sprzedawac ich do europy, takiego obostrzenia nie maja natomiast sluchawki alessandro (odpowiedniki sluchawek grado, ale lepsze)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dzieki za informacje o sluchawkach Alessandro, niewatpliwie warto je kupic ale obawiam sie ze niebede mogl sobie na nie pozwolic z racji tej, ze moje fundusze sa dosc ograniczone a jeszcze nie pracuje... postaram sie cos jednak sprowadzic, moze poprostu jakies Sennheisery albo znajde Beyerdynamic dtx700 lub 800 ( co o nich sadzicie )? Co do szkodliwosci sluchawek dousznych to napewno masz racje natomiast w moim przypadku, zalezy mi na mozliwej poręczności, douszynych używam jedynie w szkole, w domu mam już przyzwoity sprzęt audio i słuchawki nagłowne...

• 6 miesięcy później...

Witam kolega voytekh dał link do modyfikacji słuchawk. A co byście powiedzieli jakby kupić zatyczki do uszu i dopasować je do zwykłych pchiełek wg mnie powinien poprawić się bas i będą lepiej trzymały sie w uszach jak koss plug. To dobry pomysł? Czy lepij uzbierać i kupic koss-y?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.