Skocz do zawartości
IGNORED

Przy czym miekna kobiety ?

dudivan

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje utworzenie listy najbardziej romantycznych utworow muzycznych lub wykonawcow, takich przy ktorych kobiety robia sie "miętkie".

Nie chodzi o muzyke majaca sklaniac do niecnych celow, tylko taka raczej wyciskajaca lzy i sprawiajaca, ze chce sie im przytulac a nie odrazu gryzc ;)

https://www.audiostereo.pl/topic/16357-przy-czym-miekna-kobiety/

Mientkie - mowicie.

Z moich doswiadczen nie wazne jak gra czy spiewa ale jak wyglada. Kobiety mientkna przy Peterze Gabrielu, Bryanie Ferry, Davidzie Bowie i innych przystojniaczkach.

Innymi slowy: ladna buzia to jest to. A muzyka? Przeciez nie beda mientkly przy Naomi Campbell.

pzdrw

soso

ech, gdyby brad pitt zaspiewal, to sparalizowalby wszystkie kobiety w przedziale 7-77:-)

tak brzmi moja wersja tego wpisu.

Co do odpowiedzi serio - kiedys ktos sie chwalil, ze jak przychodzil do niego listonosz to mu puszczal 101 symfonie Haydna. Podobno listonosz byl zachwycony. Moze warto przetrenowac ta wersje z kobieta? Moze zmientknie?

pzdrw

soso

tony bennett tez swoje robi, ale konieczny jest warunek - dojrzalosc emocjonalna obu stron:-) frank tez posiadl sile razenia, trzeba jednak pamietac, ze swoim glosem potrafi osmieszac nieporadnych i naiwnych loversow:-)

Kobiety, które znam, zazwyczaj miękną na widok gotówki :-)

Muzycznie (żona, córka, koleżanki, przyjaciólki), przykładowo:

Popol Vuh "Movie Music" 1994 (filmy: "Fitzcaraldo", "Aguire", "Nosferatu","Cobra Verde")

Patrick Ball "Fiona" 1993

Mannheim Steamroller "Fresh Aire 2" 1977

Steeleye Span "Below the Salt" 1972

Gordon Giltrap "Visionary" 1976

Enya "Watermark" 1988

Curved Air "Phantasmagoria" 1972

Carlos Santana "Very Best of Santana" 1994

This Mortal Coil ""Filigree & Shadow" 1986

Badi Assad "Solo" 1994

Clannad "Clannad in Concert" 1978

Bułat Okudżawa "Poezja śpiewana" (mono)

Strawbs "Bursting at the Seams" 1973

Sting "Ten Summoner's Tales" 1993

John Renbourn "A Maid in Bedlam" 1977

Pat Metheny Group "Offramp" 1981

Sade "Stronger Than Pride" 1988

Leonard Cohen "The Songs of Leonard Cohen" 1968

Pozdrawiam

Empirycznie:

- do 20: chłopak z gitarą

- 20 - 40: Robert Plant, Donny Hathaway, Stevie Wonder ("Lately", "You and I"), Freddy Mercury, David Bowie, Seweryn Krajewski (!)

- >> Edmund Fetting, Piotr Szczepanik

PS Modugno jest Domenico. WS

• Redaktorzy

Jazz, nieporozumienie. Pytanie było PRZY CZYM. Chyba że chodziło ci o jazz jako taki, to w takim razie faktycznie, przy niektórych płytach jazzowych kobiety miękną. Niestety, przy innych zauważalnie twardnieją.

Szanowni Panowie, jako reprezentantka płci, którą tak ochoczo chcecie ukontentować, pozwolę sobie poczynić jedną małą uwagę. Stwierdzenie, że kobiety "miękną" przy wykonawcy X, jest tak samo prawdziwe jak to, że wszyscy faceci uwielbiają westerny. Może wydawać się to Wam niezwykle zaskakujące, ale wyobraźcie sobie, że kobiety - tak jak mężczyźni - mają odmienne gusta i każda z nich jest inna. Podczas gdy jedna wzdycha do mruczącego Cohena, druga woli Stevena Tylera, a trzecia Pavarottiego.

Choć plasuję się w drugiej grupie wiekowej wyodrębnionej przez Prezesa WS, przy Freddym Mercurym, Davidzie Bowie i Sewerynie Krajewskim zaczęłabym rzucać talerzami, zamiast przeżywać duchowe uniesienia. Nawet Jozwa nie jest bliski prawdy, bo jako mała dziewczynka bardziej niż "Domowe przedszkole" lubiłam "Ulicę Sezamkową". ;-)

A przed Jazzem chylę czoła. Jego miłość własna powinna trafić do Księgi Rekordów Guinessa. ;-)

Chyleniem czola nie jestem z zasady zainteresowany. Obecnosc kobiety upuszczajacej przedmiot na moj dywan i nastepnie nie zginajac swoich bardzo dlugich nog w kolanach i podnoszac naboj czerwonej szminki z poziomu stop sledzac jednoczesnie moj wzrok wlasnymi oczami jest dla mnie badziej interesujacy.

:-)

To jakiś genetyczny ewenement. Głowa musiałaby się jej odchylać o 180 stopni w górę. Ja też lubię gibkie, ale żeby aż tak... powyższa impresja bardziej kojarzy mi się z opisem jakiegoś pratchawca (Józwa, wypowiedz się jako specjalista).

W filach animowanych (nie tylko tych made in USA), takie i ciekawsze, fakty są normą, nie ewenementem (wyjątkiem) :-)

Rysunki w polskich książeczkach dla dzieciaków, to dopiero jest "magia", bezkonkurencyjne mistrzostwo :-)

Pozdrawiam

• Redaktorzy

Gutten, jesteś w błędzie. Kluczowa w tym gimnastycznym wyczynie jest pozycja głowy Jazza. Jeśli wyobrazimy ją sobie w odpowiednim miejscu - po kłopocie.

Darcy - notabene, kiedy jeszcze uwodziłem dziesięciolatki, przebojem w tej klasie wiekowej była jeszcze nie "Ulica Sezamkowa", ani nie "Domowe Przedszkole" nawet, tylko, zdaje się, "Józek, nie daruję ci tej nocy".

Czy ja za kazdym razem musze prezyzyjnie opisywac prosta sytuacje, zeby ona byla zrozumiala? Ilu z was nie potrafi zrozumiec, ze ta czynnosc przynosi pelny i zamierzony efekt kiedy ona stoi profilem do mezczyzny! Czy mam rowniez podac nomilnalny dystans? Czesto mam wrazenie, ze ponownie znalazlem sie w.......

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.