Skocz do zawartości
IGNORED

Brudne i płatne toalety publiczne: to właśnie Polska.

Rekomendowane odpowiedzi

W każdym cywilizowanym kraju toalety są bezpłatne.

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

Nie wiem jak teraz, ale jak chyba z kilkanaście lat temu byłem w toalecie w Krakowskich sukiennicach, to jak ktoś wchodził do kabiny to pani klozetowa włączała z głośników na tą całą salę klozetową ( i to dość głośno) nagranie odgłosów bardzo szybkiego i intensywnego pierdzenia, mówię poważnie to nie jest żart.

Edytowane przez Krak_oN
  • 2 tygodnie później...

O każdym cywilizowanym europejskim kraju.

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Te są darmowe. 

W Polsce brudne toalety? To chyba w Niemczech przy autostradzie nie korzystałeś. Szczególnie w weekendy można śmiało darować sobie wchodzenie do nich. 

Swoją drogą bardzo ciekawy i pachnący temat 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
W dniu 6.07.2023 o 05:43, xajas napisał:

Nie. O ktorym kraju mowisz?

W Reichu są płatne, co potwierdza tezę Atoposa. 🙂 Kiedyś jechałem z Polski do IRL samochodem. Polska, Niemcy, Holandia, Belgia, Francja, UK, IRL.

I na całej tej trasie TYLKO w Reichu żądali kasy za kibel. W Polsce nie byłem, bo do granicy mam blisko. Trzeba jednak oddać Niemcom, że jak pokazałeś w kasie na tankszteli rachunek za kibel to tyle samo dostawałeś zniżki, jak coś tam kupowałeś. Czyli - za darmo, ale kup coś u nas.

Co mi się natomiast w Reichu BARDZO podobało to swobodne palenie na stacji benzynowej (nie wiem jak jest teraz, to był 2007) no i brak limitów prędkości. Mimo, że jechałem stareńkim Punto max 120km/h to i tak doceniałem. Nie muszę korzystać, ale miło, że tak jest. 🙂

A propos czystości toalet to kiedyś stwierdziłem, że w kiblu na lotnisku w PL czyściej niż w Dublinie. Może i nie taki wypas - ale czyściej.

55 minut temu, xajas napisał:

Konkretnie?

W IRL są za free.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

8 minut temu, il Dottore napisał:

W Reichu są płatne, co potwierdza tezę Atoposa. 🙂 Kiedyś jechałem z Polski do IRL samochodem. Polska, Niemcy, Holandia, Belgia, Francja, UK, IRL.

W IRL nie bylem

Holandii, Belgii, Francji placilem (ale to juz dawno temu). Ale moze to nie sa cywilizowane Europejskie kraje 🙂

UK juz nie pamietam, to bylo ponad 25 lat temu

Edytowane przez xajas

W Kołobrzegu czyste i darmowe ajent chodził i jeszcze odświeżał .Przy wyjściu co łaska na talerzyk.Pracownik WC rencista dostawał 500 za ład i porządek w przybytku. Kibelki przy autostradach czyste ,darmowe może nie pachnące fiołkami ale ujdzie. Ogólnie nie jest zle nawet na jakiś zadupiach  się zmieniło na lepsze

Bzdury totalne, jeżdżę dużo po Polsce i innych krajach w pobliżu, nie dość że u nas bezpłatne to jeszcze zazwyczaj z tych bardziej zadbanych... 

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Następny co się do Polski przy...bał

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.