Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

++++++++++++++++++++

Mógłbym być poważany skupiając sie na jakimś stylu muzycznym i unikając kontrowersji .Ale ,czy to byłbym Ja .

Np ,Atmeg zapodający tylko Jazz albo tylko stary Rock  albo  Synthpop czy to byłby Atmeg? No nie byłbym sobą .

-----------------------

Fascynujący numer .Jak wiele  tej kapeli.

Evil Woman

-------------------

Choć wyznania mam generalnie prawicowe to uwielbiam .....W dobrym stylu ? W niczym Mnie nie boli a wręcz chce wiecej.

The Communards - Don't Leave Me This Way

Edytowane przez atmeg

remak123 ,nie boisz sie dawac mi plusików ?

hmm wpiołem słuchawki planarne w kompa .Narazie dedykowanego wzmacniacza jeszcze nie  użyłem .......

Culture Club - Do You Really Want To Hurt Me

Edytowane przez atmeg
remak123 ,nie boisz sie dawac mi plusików ?
hmm wpiołem słuchawki planarne w kompa .Narazie dedykowanego wzmacniacza jeszcze nie  użyłem .......
Culture Club - Do You Really Want To Hurt Me

Bojem się przeogromnie, ale świat do szaleńczo odważnych należy. W innych wątkach bardziej politycznych walczyłem z Twoimi poglądami i Twoją ortografią zażarcie i bez lęku.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

mam dziś cheć na ruskich małolatów  

A ja na ruskie średniolatki.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
    Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
    Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.