Skocz do zawartości
IGNORED

Kable z Aliexpress

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Ghotti napisał:

Tak pomyliłem dark z grey knight 😂to te jadą trzy do mnie po 1m, ale jeszcze dwa muszę domówić 🙂 stąd pytanie 

Wiesz , że metr tych grubych kabli to się sprawdzi jak tak naprawdę potrzebujesz pół metra .

A ktoś o tym coś ?

US $246.00 | HIFI Power Cable 7N OCC Silver Plated Hi-End Audio Cable EU/US Pure Copper Rhodium Plated Plug Connection Filter CD Amplifier

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz, 77Mariusz77 napisał:

Wiesz , że metr tych grubych kabli to się sprawdzi jak tak naprawdę potrzebujesz pół metra .

Tzn? No bo w sumie potrzebuje po pół metra 😂

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Ghotti napisał:

I jak? Zamówiony? 

@venom200 ty masz te 2 kable i dark knight zdaje się ? Który oceniasz najlepiej? Zamówiłem 3 knights ale docelowo potrzebuje 5 kabli wiec muszę dwa domówić 😉 

Właśnie miałem pisać 😉 wszystko w srebrze ostatecznie? 😂

Nie. Z sieciówkami już nie kombinuję. Właśnie odebrałem Ethernet od ATAudio. Szedł z Chin równo 8 dni. 🙂 Zaraz wypróbuję.

Listwa będzie obok szafki. Jeden z listwy do gniazdka max 0,7m, drugi to ampli to jest 0,4m bo będzie obok listwy, zostaje mi dac wzmak streamer. A to wszystko pionowa szafka jest także długości powinny być ok. Tzn na te trzy rzeczy mam 1m Knighta i dwa muszę kupić jakieś jeszcze. 
Szafka się robi akurat ale to będzie piętrowa wieża a listwa będzie obok także długości będą ok 

Edytowane przez Ghotti
2 minuty temu, Mart2M napisał:

Nie. Z sieciówkami już nie kombinuję. Właśnie odebrałem Ethernet od ATAudio. Szedł z Chin równo 8 dni. 🙂 Zaraz wypróbuję.

Nie da się tak szybko z Chin.Był gdzieś w magazynie w Europie...lub niedaleko...

12 minut temu, tomek7776 napisał:

Nie da się tak szybko z Chin.Był gdzieś w magazynie w Europie...lub niedaleko...

Dwie paczki z ATAudio szły równy tydzień. Originalne etykiety na paczkach są w krzakach jakby szło z magazynu EU etykieta by chyba była normalna. Wszystko samolotem z Chin leci to nie jest nic skomplikowanego. Raz zamówiłem dokumenty z Macedonii o 14 odebrał je kurier w Skopje o 11 następnego dnia miałem je pod domem … ot po prostu 2024 rok 😉 

5 minut temu, Ghotti napisał:

Dwie paczki z ATAudio szły równy tydzień. Originalne etykiety na paczkach są w krzakach jakby szło z magazynu EU etykieta by chyba była normalna. Wszystko samolotem z Chin leci to nie jest nic skomplikowanego. Raz zamówiłem dokumenty z Macedonii o 14 odebrał je kurier w Skopje o 11 następnego dnia miałem je pod domem … ot po prostu 2024 rok 😉 

Raczej NIC tego typu samolotem nie leci.To że etykiety w krzaczkach nic nie znaczy.Chiny zalały Afryke....chyba nabrzeże w porcie w Gdyni jest tez ich własnością....także inne miejsca tez są ich.

Edytowane przez tomek7776

Numery paczek są chińskie do śledzenia 

Na każdym zamówieniu punkty 

Awaiting flight 

Flight departure 

Your package arrive at local airport 

itp 

22 minuty temu, Ghotti napisał:

Numery paczek są chińskie do śledzenia 

Na każdym zamówieniu punkty 

Awaiting flight 

Flight departure 

Your package arrive at local airport 

itp 

trzeba do krzaczków się przyzwyczajać....są ludzie którzy pilnie ucza sie kontońskiego.

Delivered

Your package has been delivered.

Dec 11, 17:30 CET

Your package has been delivered to the designated pick-up point. Please collect it as soon as possible.

Dec 11, 14:38 CET

Your package couldn't be delivered because the recipient wasn't at home

Dec 11, 14:35 CET

We're preparing your package for delivery.

Dec 11, 06:17 CET

Your package arrived at local Facility.

Dec 10, 17:58 CET

Arrived in transit country/region

Dec 9, 01:20 CET

Import customs clearance complete

Dec 9, 00:01 CET

Left from customs

Dec 9, 00:01 CET

Import customs clearance started

Dec 8, 22:14 CET

Arrived at customs

Dec 8, 22:14 CET

Your package arrived at local airport

Dec 8, 15:12 CET

Flight departure.

Dec 8, 04:39 CET

Awaiting flight

Dec 7, 11:17 CET

Export customs clearance complete

Dec 7, 10:35 CET

Export customs clearance started

Dec 7, 09:53 CET

Your package arrived at airport. Awaiting transit.

Dec 5, 07:45 CET

Left from departure country/region sorting center

Dec 5, 00:38 CET

Processing at departure country/region sorting center

Dec 4, 14:53 CET

Received by logistics company

Dec 4, 12:35 CET

The seller has shipped your package.

Dec 4, 02:19 CET

Kabel cud malina!!!

Nic nadzwyczajnego . Ja wysyłam paczki to USA i w poniedziałek nadaje w środę już jest u klienta i w te środę maszyna już działa. Oni dziękują itd.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Słucham najnowszych Curów ze streamera i na kablu "zwykłym" było nieco chudo i twardawo, ODIN zaś za bardzo dociążał (za dużo basu, za ciemno). Natomiast kabelek ATAudio Snow Sleek Exquisite OCC Silver Plated wydaje się idealny - idealnie równy. Wszystkiego w sam raz. Poza tym szczegółowość niesamowita. A myślałem, że kable Ethernet nie będą miały wpływu na brzmienie...

Edytowane przez Mart2M

Ktoś testował ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, Ghotti napisał:

Czyli ten tańszy ale w ludzkich € 🙂 

Jakby identyczny kabel wypuścił Nordost, 5 koła za niego to byłoby minimum i redaktorzy w prasie dostawaliby orgazmicznych spazmów, jaka to okazja!

Słucham najnowszych Curów ze streamera i na kablu "zwykłym" było nieco chudo i twardawo, ODIN zaś za bardzo dociążał (za dużo basu, za ciemno). Natomiast kabelek ATAudio Snow Sleek Exquisite OCC Silver Plated wydaje się idealny - idealnie równy. Wszystkiego w sam raz. Poza tym szczegółowość niesamowita. A myślałem, że kable Ethernet nie będą miały wpływu na brzmienie...
Masz linka?

4 minuty temu, venom200 napisał:

Ktoś testował ?

Ukryta Zawartość

Haha 😂 właśnie miałem pytać bo szukam też listwy 🥸 wstępnie padło na Viborg VE81 bo ma 4 filtrowane i 4 niefiltrowane gniazdka, ale nigdzie niedostępny może w styczniu gdzieś będzie 

2 minuty temu, venom200 napisał:

Masz linka?

Są dwa w sklepie to ten tańszy dupa że nie ma 2,5m 😕 albo 2 albo 3 … 

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, venom200 napisał:

Masz linka?

Znalazłem tu foty ktoś wrzucił ze środka … słabo. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Ghotti
9 minut temu, venom200 napisał:

Masz linka?

Proszę bardzo.

Ukryta Zawartość

Słucham czarnej Metallici. Jednak nie jest całkowicie neutralnie. Jest jasno, dynamicznie i szybko. Diabelnie szybko. Zajebisty kabel! W moim lekko zamulonym systemie jest dokładnie tym, czego potrzebowałem, jednak w jasnym systemie to może być nieco za dużo. Dam mu ze 100 godzin - niech się ułoży. Ogólnie jednak lepszy niż kabel "zwykły" i ODIN (w zbyt jasnym, chudym, ostrym systemie ODIN jednak będzie lepszy).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mart2M
5 minut temu, venom200 napisał:

W.PL.nie ma Viborg?
Na Ali jest, ale nie wiem czy się.oplaca zamawiać z Ali

Jest ale 1300 wersja ve80 (4 filtrowane)? Na kodach z Chin wychodzi 183$ netto ve80 + opłaty. Wyjdzie raczej taniej. No i pytałem oficjalny sklep viborg i wersja 4 + 4 (czyli ve81) jest tylko dla dostawców/sklepow  nie ma jej na Ali 🙂 

Zobacz że każdy teraz ma listwy xangsane grey knight 

Problem taki że nie ma zdjęć środka i czasem nie ma info czy filtrowane czy niefiltrowane 

Kiedyś z chińskich bada była ok ale upadli 

Edytowane przez Ghotti
Proszę bardzo.

Ukryta Zawartość

Słucham czarnej Metallici. Jednak nie jest całkowicie neutralnie. Jest jasno, dynamicznie i szybko. Diabelnie szybko. Zajebisty kabel! W moim lekko zamulonym systemie jest dokładnie tym, czego potrzebowałem, jednak w jasnym systemie to może być nieco za dużo. Dam mu ze 100 godzin - niech się ułoży. Ogólnie jednak lepszy niż kabel "zwykły" i ODIN (w zbyt jasnym, chudym, ostrym systemie ODIN jednak będzie lepszy).
Nie działa link

Ukryta Zawartość

Mi działa 😉 wejdź na stronę ataudio wyszukaj rj45 i to ten tańszy za 39$ @venom200

no dobra mam nadzieję że shanling dojedzie cały mam też chiński dac to może iść po bandzie?😂😂😂😂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Ghotti
Jest ale 1300 wersja ve80 (4 filtrowane)? Na kodach z Chin wychodzi 183$ netto ve80 + opłaty. Wyjdzie raczej taniej. No i pytałem oficjalny sklep viborg i wersja 4 + 4 (czyli ve81) jest tylko dla dostawców/sklepow  nie ma jej na Ali  
Zobacz że każdy teraz ma listwy xangsane grey knight 
Problem taki że nie ma zdjęć środka i czasem nie ma info czy filtrowane czy niefiltrowane 
Kiedyś z chińskich bada była ok ale upadli 
Gdzie to.mozna zamówić za 183 usd

U mnie też działa,  zresztą ten kabel do mnie idzie. Zamówiłem z tydzień temu. 

Ten jeszcze zobaczcie silver core 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

9 minut temu, venom200 napisał:

Gdzie to.mozna zamówić za 183 usd

Brałem tu było 265$ USD - kupon 30$ -9$ za coinsy było -42$ podatku. Teraz widzę ich coś pogrzało z ceną wyjściową …. 

Ukryta Zawartość

@venom200

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi