Skocz do zawartości
IGNORED

Jak minął dzień bez Lukar Audio Forum ?

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

namelessclub, 17 Mar 2005, 08:37

>Osobiście sprawdzałem lukara ze trzy razy a tak siedziałem u konkurencji na forum

gdzie konkretnie? linki, adresy!

proszę okazać!

-----> Lukar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przez Ciebie podwoiłem ilość wchłanianej kawy i papierosów. Moje ręce jeszcze mają objawy bezwładu przerywane czasem drgawkami. Mam oczopląs i wory pod oczami.................. Autouzupełnianie w wirusie XP nie daje sobie przetłumaczyć że chcę wejść na stronę inną niż audiostereo.pl

Szanuj moje i innych forumowiczów zdrowie!!!!!!!! dwa dni bez forum o 3 dni za dużo............

;-)

lancaster, 17 Mar 2005, 09:31

>Przeziębiłem się na tym spacarze, co go Łukasz polecał:(, hehe żartuję, ale chyba jestem

>nałogowcem, bo mi brakowało:)

wiesz, można też było np posłuchać sobie tej tego ...

muzyki, muzyki?

to nie szkodzi zdrowiu

nemeless, kiedy ja przy telefonie i komputerze najczęściej pracuję, ostatnio czasu coraz mniej, ale trzeba gdzieś się odprężyć, bo się człowiek zajedzie:) Chodziłem cały czs na salę, ale kontuzja mi się trafila 2 tyg. temu, jak wszyststko bedzie ok, to za tydzień wracam.

Markowski, muzy słucham sporo, nawet się w piątek do opery wybieram, a katar złapałem od córy, ze szkoly epidemię przywlekła:) Oczywiście tłumaczą się winni:))

• Redaktorzy

Korzystając z okazji (chwilowy nadmiar czasu) postanowiłem uporządkować swoje życie. W zw. z tym popłaciłem zaległe rachunki na sumę 1500 pln. Zostało mi 200. Lukar, chyba cię pozwę...

Chociaż jesteś na plusie Ja natomiast na rzec macierzystym Forum (nie moim oczywiście tylko..) się wynaturzałem nawet rekord był ilości uczestników - całe 32 głowy

Dla tych kolegow,ktorzy realizuja sie przez ilosc kiepskich wpisow pewnie bardzo bolesnie , bo nie bylo gdzie posiac fermentu . Dla pozostalych w tym dla mnie , jakos zlecialo , ale ze dwa razy reka powedrowala w strone ulubionych i trza bylo wrzucic wsteczny bieg.

powtarzał się odruch klikowy bezwiedny oraz zdegustowane odczytywanie informacji o szkodliwości forumowania. Odwiedziny gdzie indziej mało satysfakcjonujące.

Tak chyba wygląda uzależnienie!

Jeżu?

muzyka łagodzi obyczaje

• 7 miesięcy później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.