Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Burr Brown zmienił kolor nadruku na

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem na allegro OPA627 i zaskoczył mnie ich wygląd.Pierwszy raz coś takiego widzę. Napis zrobiony ciemnobeżowym kolorem (podobnym do koloru na scalakach ST), a numer kodowy biały. Drobna różnica w logo-literki BB nie dotykają ramki. Czy BB zmienił nadruk, czy też są to podróbki?

Nooo!?

Na bierząco sprowadzam z texasa BB i obecnie sa opisane metoda sitodruku.

Przez krótki okres wiele firm w tym BB opisywały laserem ...lecz o ile jest to trwalsze to mniej czytelne..i zarzucili ta metode..poza tym była droższa.

Śmiem twierdzic że moga byc tamponowane..czyli oszukane..

Mozesz dac fotke?

Zawsze też uzywałem z białym napisem z sitodruku. Na tych napis naniesiony jest techniką grawerowania (nie wiem jakiego), ale mniej precyzyjną niz np w ST .Numer serii biały:4AAFJJ7. Nie jestem w stanie zrobić zdjęcia, bo ten beż jest słabo widoczny. Porównując pod mikroskopem z innymi BB scalak wygląda jak by wyszedł z tej samej maszyny.

Włóż tego OPA 627 do jakiegoś urządzenia i poznasz po dźwięku, proste.Znając opinie na temat brzmienia tego scalaka to Ci powinna szczęka opaść ,a jak nie opadnie to pewno podróba.

Ja ostatnio kupiłem takie oto OPA627. Jak myślicie czy to oryginały???

[obrazekLUKASZ-284819_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 miesiąc później...

Chciałbym wymienić opa2604 na pojedyncze 627

problem w tym ze nie mam przejściówekstoliczków łączacych pojedyncze WO

Czy ktoś zna schemat takich płytek (np: BrownDog)?

z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.