Skocz do zawartości
IGNORED

REGULAMIN TEGO FORUM...

Polik

Rekomendowane odpowiedzi

To niech nie czytaja !

Ja chetnie poslucham !

Przypuszczam, ze wielu zainteresuje to rowniez !

Dawaj smialo !

Mozesz zaczac od tego, co sobie pomyslales, kiedy po raz pierwszy otworzyles oczy ?

Miales juz wtedy jakies mity na temat tego Swiata czy Twe odczucia byly Zupelnie Swieze ?

Wiec, otwierasz oczy ... i co ?!

=> Vlad

Po prostu gościu zobaczył statystyki, np:

jar1 - stat: 1353 / 6189 / 0

Vlad - stat: 455 / 1262 / 0

o całkiem niezłym stosunku "posty / dni",

potem spojrzał na swoje mapsiutkie

Astaroth - stat: 62 / 45 / 0

i Wam pozazdrościł zwyczajnie.

A teraz, skoro noc i może klepać, co tylko mu ślina na paluchy przyniesie, nie narażając się specjalnie nikomu - siedzi i zawija w te sreberka, czyli ...nadrabia statystyki, żeby mu stosunek podrósł...

Astaroth, 27 Lip 2007, 01:51

>narsiltm, 27 Lip 2007, 01:46

>>A miales dylemat z kolorami?

>

>Nie bardzo rozumiem o co chodzi...

Juz tlumacze.

Jako dzieciak zastanawialem sie czy wszyscy widzimy te same kolory. Czy moze ja widze zielony a Ty na przyklad niebieski albo jakis inny, ktory dla mnie nie istnieje. Nauczyli nas je identycznie nazywac, wiec tak robimy a nie koniecznie tak jest.

Czytać nauczyłem się sam zanim jeszcze poszedłem do szkoły, podobnie z liczeniem. Z tego powodu ciągle były ze mną problemy bo zwyczajnie nudziłem się na lekcjach. Był ponoć nawet taki plan żeby mnie przenieść o dwie klasy wyżej ale psycholog w szkole się nie zgodziła.

Vlad, 27 Lip 2007, 02:14

>A czy macie (miewacie) stosunek osobowy do martwych przedmiotow ?

>Czy wydaje sie Wam, ze one tez na jakis swoj sposob "zyja" ?

Miewam i mam. Na przyklad strasznie nie lubie(tak jak nie lubi sie KOGOS) mojego budzika. Podobnie ze zwierzetami, generalnie wszystkie sa super, oprocz islandzkich bekasikow- te sa gorsze od budzika.

Vlad > Normalna zabawa jak to dzieci, moi rówieśnicy bawili się samochodzikami a ja w domu miałem stos lalek, nawet wózek dla lalek miałem :). Nie dlatego że były wcześniej jakieś lalki w domu, bo nie było - ja po prostu lubiłem lalki. Erę resoraków zacząłem dopiero w wieku siedmiu lat.

Nie miałem wyrzutów sumienia bo moi rodzice to tolerowali, nawet dostawałem od rodziny lalki w prezencie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.