Skocz do zawartości
IGNORED

Okablowanie Sonus Oliva

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba wyżej pisałem tj. mam takie odczucia jak Twoje pierwotne wrażenia. Poproslłem firmę o wykonanie grubszego egzemplarza tj. będzie podwójnie. Na razie sądzę,że łaczówki między elektroniką plus głośnikowe dawały całościowo zbyt..... słodko - barwny efekt,szczupły bas,mniejsza dynamika. Nadal twierdzę,że IK są świetne !!!!

A swoją drogą,zwłaszcza w odniesieniu do IK,byłem mocno zaskoczony barwą,namacalnością. To przeca srebro a jakże inaczej wpływające na brzmienie niż inne wcześniej próbowane kable srebrne krajowe i obce. Nb-jeden z producentów obraził się na mnie,kiedy to po próbie głośnikowego i ik oba odesłałem,nawet z upominkiem-płytą za "cierpienia" z mojego powodu. Firma wręcz nie oczekuje więcej kontaktów z mojej strony.

Panowie!

Tak się na forum porobiło, że słowa krytyki czy niezadowolenia nie można wpisać... Czy to normalne? Mówię o normalnym zwykłym niezadowoleniu, nie napastliwych chamskich wpisach.

Mój komentarz jest do obawy o jakikolwiek wpis krytyczny i nic więcej nie ma na celu...

Zresztą sam borykam sie z jednym problemem już od stycznia i cały czas zwlekam z otwartą zdecydowaną krytyką, więc chyba sam mam obawy o rozpętanie burzy... ;-)

Tak to się porobiło.

Czytając uważnie wątek można sie domyśleć o jaką firmę chodzi. Natomiat jeśli pieniądze za odesłane kable

zostały zwrócone, to nie ma faktycznie żadnego powodu żeby rozpętywać jakąś nagonkę, ew.

przerośnięte ego producenta to jego problem...

W takim przypadku nie pękałbym absolutnie:masz konkretny problem. Takie sprawy były tu nieraz poruszane.

Natomiast w moim chodzi o obrażenie się na mnie za to,że nie kupiłem???..... "Wolny kraj" zarówno dla mnie jak i dla nich,jeno nie kumam dlaczego uraza.

emesze2 => a ja mam to w D..............E i będę pisał co myślę i niech się martwią ci co produkują buble i przeciętne wyroby.

Właśnie to przeciętne ,to jest to co nas zalewa brrrrrrr.

I wielkie aspiracje, samouwielbienie ich konstruktorów , trzeba ich sprowadzać na ziemię.

Dziś nie liczą się 4 i 5 , niestety muszą być 6

Nie sądzę. To,że ktoś nie życzy sobie ze mną już więcej kontaktu to ich sprawa - to wolny kraj. Wszystko jak najbardziej cacy rozliczone.

Moje pieniądze także poszły gdzie indziej - po prostu uznałem inny produkt za lepszy bezwzględnie i względnie (cena vs dżwięk)w moim systemie. A to, że producenta poznałem ponad rok temu nie ma absolutnie znaczenia. Dość powiedzieć,że w konkurencji pre lampowych wybrałem Manley Shrimp , nie chciałem czekać na ostateczną wersję.

Ja nie zamierzam ich za to piętnować,choć czułem się bardzo nieswojo,stąd sygnał jedynie na Forum. Jestem i tak pełen uznania dla dokonań,zresztą Waszych także - toż trzeba się wiecej napracować,aby coś zrobić niżli zamówić w Pipuls Ripablyk of Czajna, bez lub już z gotowym logo.

DEFINITYWNY KONIEC TEMATU

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.