Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

McGywer nie wiem czy się będą dobrze w gniazdach trzymały. Furutech też ma taki występ i wypadał mi ze standardowego gniazka. Dopiero po wymianie na gniazdo Furutecha bylo ok.

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

Wtyki 4781 są ciut tańsze, ale nie ma ich w codziennej sprzedaży. Są dostępne tylko na indywidualne zamówienie i sprowadzane z zachodu ze względu na bardzo mały popyt.

McGyver

nie przesadzaj z tą temperaturą, chyba nie będziesz ich używał do piekarnika. :-))

WarrioR

Sądzę że wspólne zamówienie na te wtyki jest bez sensu skoro można zamawiać nawet po sztuce.

Żadnej oszczędności tu nie będzie a tylko przybędzie Ci pracy.

Będzie oszczędność na kosztach wysyłki - zapłaci się tylko raz za kable i wtyczki od wojownika. W przypadku gdy będziemy sobie zamawiać sami to zapłacimy 2 razy za transport - zawsze wyjdziemy ze 2 piwka "odsłuchowe" do przodu ;-)

There are only two kinds of music - good and bad.

- Duke Ellington -

Znowu na chwilke przyszedlem - zaraz mnie nie ma.

Duzo wiecej pracy nie bedzie, kase i tak bedziecie musieli mi wplacic, paczke i tak bede musial Wam wyslac.. Dojdzie mi tylko sprawdzenie czy wrzucilem do pudełka odpowiednia ilosc wtykow.. rozumiem ze zostajemy przy 4782, skoro tych drugich nie ma? (dla mnie to nawet lepiej - bardziej mi sie 4782 podoba ;-)).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.