Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam sie z innymi...swiat sie nie zawalil, nikt nie mial zawału, nikt tez na sieciowkach wieszać sie nie bedzie, wiec nie jest mu potrzebna "od zaraz"..... czekalismy juz troche poczekamy jeszcze:))... wiec sie Wojowniku nie "spinaj" tylko rob swoje:)))... a my pijemy za Twoje zdrowie pyszne piwko:)))

Jeszcze nie dostałem informacji zeby paczka z wtykami dojechala. Mam nadzieje, ze dojedzie do mnie jutro :( Nie chce zeby zamowienie sie znowu przeciągało i wszyscy czekali kolejny tydzien...

Postaram odezwac sie w piatek/sobote.

czy jest jeszcze mozliwosc zmiany adresu do wysylki (troche to sie przeciegnelo w czasie no i przez to jezeli byla by mozliwosc poprosilbym o wyslanie paczki na inny adres)

pozdrawiam

aemes

ps nowy adres wysle ci na maila

• 3 tygodnie później...

Rozebrałem ją!!! Nie było to łatwe :) Trzeba było mieć odpowiednią końcówkę... śrubokrętu. Wnętrze nie rozczarowuje, w odróżnieniu od Pala. Wszystko co powinno być jest. Filtry, kable OFC czwóreczki i jeszcze coś - ekran na dnie listwy wykonany chyba z (chyba) z drobinek ferrytu???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-5538-100001266 1170277871_thumb.jpg

post-5538-100001267 1170277868_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

Wczoraj polutowałem i poskręcałem sieciówkę bez ekranu z 3 żył OFC 4mm^2. Po nocnym odsłuchu mogę powiedzieć, że gra bez porównania lepiej niż wersja z ekranem. Wiem, że taki warkoczyk z 4mm^2 to trochę przesada, ale jeśli gra, to dlaczego nie.

Od zwykłej komputerowej sieciówki gra nieco większym basem i dźwięk jest mniej ostry na górze.

Na razie za krótko słuchałem i zbyt mało przełączałem, żeby napisać coś więcej, ale jestem zadowolony.

Jest mniejsza niż PAL-a ( licząc,że za kabel, który dostajesz w komplecie musiałbyś zapłacić mni. 700 PLN).

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

Tak dla porządku, to w moim Neelu ekran jest połączony z uziemieniem jednostronnie przy wtyku PCE.

Zakładając, że mamy prąd już czysty, to wtedy pojemność ma znaczenie? Może różna do CD i do wzmaka?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.