Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

Warior , przeczytałem cały ten post jak mi radziłeś :)), chce zamówić 4m servo + 4 x komplet wytyków (aby zrobić dwa kable sieciowe-prosze daj znać co dalej i kiedy mam przelać kase na twoje konto no i ile .

WrarioR

Umieść na stronie z wykazem cennik i podaj swoje namiary z numerem konta, wówczas każdy będzie wiedział ile

wstępnie należy przelać Ci kasy. Póżniej skorygujesz ewentualne drobne dopłaty wynikłe z kosztów przesyłek i pakowania.

-> sieko

> chce zamówić 4m servo + 4 x komplet wytyków (aby zrobić dwa kable sieciowe...

Jeśli zamierzasz zrobić dwa kable sieciowe, to chyba się z rozpędu pomyliłeś i raczej chcez dwa komplety wtyków (2 wtyki + 2 gniazda), po jednym na kabel.

sieko: Hiszpan ma racje, 2 kable to 2 komplety wtykow ;-) dopisalem Cie.

marekzawa: waz dopisalem i za 10 min na stronie znajda sie moje dane i wszystkie ceny. Kazdy sobie sam obliczy ile bedzie musial wpłacić.

ZAMÓWIENIE NA WĄŻ ZAMKNIĘTE. Zamawiac jeszcze mozna SERVO i wtyczki.

-> WarrioR

Oszacuj koszt maksymalny.

Małe niedopłaty mogą okazać się pewnym problemem. Łatwiej, moim zdaniem, poradzić sobie z niedużą nadpłatą ze strony zamawiających. Jeśli Ty będziesz miał coś do zwrotu możesz to rozwiązać tak, jak kiedyś Fadeover przy rozprowadzaniu płyty testowej po kosztach wytworzenia. Otóż kiedy ostateczny koszt okazał się nieco mniejszy, do koperty z płytą dokładał on drobną drobną nadwyżkę.

Witam wszystkich.

Szczerze mówiąc Panowie to nie wyobrażam sobie jakiejś niedopłaty z naszej strony w stosunku do 'wojownika'. Nawet takiej 'kilkudniowej'. Wolę nadpłacić i mieć czyste sumienie. Oczywiście nie wiemy ile będzie kosztowało zapakowanie i wysłanie paczek, ale mozna przyjąć wariant 'z nadpłatą' a po wszystkim jak zostanie jakaś kasa (w końcu to już idzie w tysiące) to może zostanie na kratkę browaru, żeby 'warrior' po ciężkiej i stresującej misji mógł usiąśc spokojnie przed telewizorem i wraz z małżonką skonsumować te browce.

W semicon'ie mówią, że Schurter 4782 6,50 netto, a od 100 sztuk (mamy 90 narazie) bedzie 6,05 netto.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - sa tu ceny i moje dane, ALE PROSZE JESZCZE NIE WPLACAC PIENIEDZY. Kolo 14.00 podskocze na poczte i zobacze w jakich cenach sa koperty babelkowe (te wieksze) i malutkie kartoniki i wtedy bedziecie mogli zaczac wpłacac pieniadze. Kazdy sobie podliczy sume, wpłaci i jak do mnie dojdzie to zobacze czy sie zgadza.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.