Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

Doman: kazdy sklada sam, ja tne kable, węża, wrzucam wtyczki i wysyłam.

jaro_001: juz teraz robie bazę Waszych danych (od razu sprawdzam czy kwota sie zgadza), wiec mozesz puscic na maila nowy adres.

Marcin (g): cała domena została zablokowana, juz napisalem adminowi ze ma mi zmienic IP poczty. Ps. to nie ja spamuje. ;-) Kompa mam czystego jak nikt ;)

Przelew zrobiony i juz jest

ja opisalem go w ten sposob i wdl mnie reszta tez tak powinna

lucasd: S3, B2, W4, E2 Karton Mniejszy EKO

WarrioR jak chcesz to ci wysle zaproszenie na gmail (bardzo dobra poczta)

Juz pieniądze doszły od Marcin (g), lucasd. Sprawdzone kwoty, wszystko sie zgadza ;-)

Przypominam strone kalkulatora:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak rozumiem pozycja "Wysyłka do WarrioR'a, cięcie kabla: 4 zł" - obowiązuje wszystkich.

Czy to nie będzie problem jeśli pieniądze wpłacę w normalnym banku np PKO BP, bo nie mam konta internetowego.

"Wysyłka do WarrioR'a, cięcie kabla: 4 zł" to koszty wysyłki paczek z cześciami do mnie z Helukabla, Balsa i Semicon'u (z Lappa mamy za free) oraz cięcie kabla w Lappie.. Zliczone i podzielone na wszystkich zamawiających..

->WarrioR

Mam pytanie – do tej pory moje zamówienie zwierało 6 metrów kabla servo, 6 metrów oplotu oraz trzy wtyki BALS; chciałbym jeszcze domówić 3 wtyki EIC – czy jest to jeszcze możliwe ??

Jeśli tak, to moje zamówienie - które potwierdzam - byłoby takie:

6 m servo, 6 m oplotu, 3 wtyki BALS oraz 3 wtyki EIC ;-)

Zaktualizowałem zamówienia na stronie .. dzisiaj po 16.30 bede niedostepny (w koncu nalezy mi sie troche przyjemności ;)), wiec na ewentualne pytania odpowiem wieczorem.

Dostałem kolejną wpłatę od i_nemes. Kwota się zgadza..

emesze: wczesniej zamówić niz zbiore pieniadze nie moge, bo za wszystko musze dokonac przedpłaty.. Czas? Wtyki AC i wąż dostanę praktycznie od ręki, na reszte bedziemy musieli poczekac (10 dni kabel, ~14 dni wtyki iec). Jezeli ktos nie zamawial kabla i wtykow to przesylke dostanie 3-4 dni po zebraniu pieniedzy, reszta bedzie musiala poczekac..

-> WarrioR

Bardzo przepraszam za zamieszanie - czy mógłnym domówić jeszce po sztuce wtyczki BALS oraz IEC ??

Wówczas moje zamówienie to: 6 m kabla servo, 6m oplotu, 4 wtyki IEC oraz 4 wtyki BALS .

Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie - zmieniłem po prostu koncepcję i zrobię 4 sieciówki, a nie 3, jak wcześniej planowałem :-D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.