Skocz do zawartości
IGNORED

NAJPIĘKNIEJSZE ŚWIATA ;)

sir_maciej

Rekomendowane odpowiedzi

C.E.C. CL-0 transport

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ururamie Tururamie

Korwin nie świnia i docenił

Nastrój mi się poprawił , nie tylko na ten piękny widok , dzieci już będą miały świetnych ludzi, którzy będą ich kochać jak własne i może potrafią choć częściowo zastąpić rodziców w katedrze Automatyki i Robotyki zaczynam

jutro zaczynam nie tyle od oddania tłumaczenia ile od żebraniny o protezę lewej dłoni dla chłopca myślę. że uda mi się to załatwić ktoś będzie miał ciekawy temat pracy magisterskiej i będzie z niej jakiś pożytek

Pozdrawiam

Korwin

I spadam

Korwin

Wstaję przed czwartą

Korwin

dCS - dla mnie poziom odniesienia i wzór do naśladowania :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A mnie się mój podoba :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

stempur, przesadzasz :)

nie wiem po co Ci tyle "konkurszów" - zupełnie inna sprawa, że to bardzo ciekawa sprawa - nikt nikogo nie zmusza, a popatrz jak takie tematy są popularne. Pooglądać sobie możesz, odprężyć się - po co tyle zgryźliwości?

Nie wiem dlaczego uważasz, że nie takie tematy z przedrostkiem "najpiękniejsze" są złe... Lampowce rzeczywiście są piękne i ciężko nie przyznać temu racji: nad resztą zastanów się sam.

5 dni i 50 postów. Heh :) Wyszło tego nieco, nie powiem. Tak dla Twojego spokojnego snu, nie mam zamiaru bawić się we floodera audiostereo.pl, po prostu piszę do kilku "najpiękniejszych" tematów forum - a rozmawiania w nich jest całkiem sporo. Nie jestem jedynym, którym przypada taki przelicznik - są Forumowicze, którzy na X dni mają X - 4 posty :) I chwała im za to! Przecież po to jest forum, no nie? A może sie nie zgodzisz?

Pozdrawiam

NIe

Jesteś poprostu w pełni normalny .

Pozdrawiam

Korwin

I spadam

Korwin

PS. Lukarowi jeśli Go znasz mozesz napisać. że wynoszę się z tego Forum, mam już dwóch specjalnej troski przy

swoim temacie a to może . w statystyce niedużo ale dla mnie za wiele.Naprawdę tak jak już wcześniej pisałem

szkoda mi nerwów i czasu życie jest na tyle jest piękne aby marnować je na walkę z gównem, lepiej już walczyć

z wiatrakami ale w innym miejscu.

Witaj

Zawsze swoim byłym narzeczonym [ a były takie ponieważ jestem egzemplarzem o ustalonej orientacji seksualnej] że ode mnie jest 1000 i 1 dróg odejścia ale drogi powrotu nie ma żadnej i cóż przystosowałem swoje

postępowanie do cenionej kiedyś i teraz zasady. Chłopie gdy byś tylko wiedział jakie oni bzdury wypisują na temat kaset i swojego sprzętu "bajońsko drogich japońców" z maleńkim napisem wewnątrz "Made in P.R. China"

jak gdaczą o muzyce o której nie mają żadnego zielonego pojęcia i dla nich pana nie ma w domu , DlA WAS JESTEM ZAWSZE W KAŻDEJ CHWILI DO DYSPOZYCJI W JAKIEJKOLWIEK KNAJPIE POD WEZWANIEM ŚWIĘTEGO MACIEJA.

Pozdrawiam Ciebie i Wszystkich normalnych

Z czubkami nie chcę mieć żadnego kontaktu

to nie moja działka nie jestem ani psychiatrą

ani Zbawicielem

Korwin

Spytam odważnie: czy można go uznać za piękny?

CDk REVOX b226 v 2

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do Ururama

Kocie ja w tej kapliczce zakończyłem swoją katechezę, ponieważ moje nawracanie stało się zawracaniem g...na w szambie. Obecnie wydrukowałem i nanoszę poprawki i uzupełnienia do części pierwszej to jest działu o topnikach jak znajdę chwilę czasu to wklepię wszystko na jednym długim posiedzeniu u Darkula, tam jest przynajmniej spokój i cisza całkowity brak oszołomów i ich nawiedzonych pień, przykro patrzeć i jeszcze o tym pisać patrząc jak tutejsze zamienia się w wyrostek robaczkowy a w ślepych uliczkach wyjątkowo źle się czuję.

Z Waszą małą Grupką kontaktów nie zrywam ale dla innych skończyło już się babci sranie

Pozdrawiam

Życzę miłego dnia

Korwin

I spadam

Korwin.

ten mi sie podoba

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tylko Uher, jedynie Uher, na wyspie Utopi wszystko co nie jest Uheren nie istnieje jest na jeszcze nieco miejsca

na Nagry i Stellavoxy ale z Drzewa poznania jak rajskie jabłka zwisają jedynie Uhery u samego wierzchołka Report 4200 Monitor a na gałęziach Cr-y o różnych symbolach a u pnia na zielonej trawce Uher Royal de Lexe

i leci z niego "Pod Papugami" śpiewane przez Czesława Niemena.

Korwin

Przepraszam za brak precyzji w nozologii - ale to luźna impresja...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dziękuję jak mogę najserdeczniej kiedy wreszcie do nich dołączę a to chyba już wkrótce wypiję Twoje Zdrowie

wołyńskim samogonen z głogu tarniny i leśnych wiśni [ siemdiesiat piat' gradusow]

Korwin

Uher 4000 Report IC - ale to nie ja jestem ekspertem od nich..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jest to cztery 4000 IC automatic mono cztery prędkości przesuwu zasilanie albo pięć R20, akumulator żelowy, lub

sieć przez zasilacz mikrofon albo Uher M-517 [charakterystyka nerkowa] na rękojeści przełącznik |M=muzyka, S=mowa| przycisk do włączenia pauzy.

Jeśli jest to mikrofon Uher M-514 [charakterystyka kardioidalna |typowa dla reportażu| na obudowie wyłącznik wkładki przycisk do włączenia pauzy IC automatic ma wbudowany akustomat

Kolorystyka w kolorze ochronnym był budowany dla potrzeb policji i wojska

Sprzęt nie do zajechania wymiana pasków. Tylko mieć kochać i szanować Dokładnie taki z podniszczoną skórzaną

torbą czeka na mnie na Dolnym Śląsku w domu mam mikrofony o których pisałem i UHERA REPORT 4000S I przejściówkę ponieważ pauzę ma wyprowadzoną z boku po prawej stronie a nie w gnieździe mikrofonowym

Dziękuję za najpiękniejszego >

Korwin

Jeszcze raz luknąłem z prawej strony widać maleńki napis a więc Jest to UHER REPORT 400O IC AUTOMATIC

mikrofon jest krótszy niż UHER M-517 więc musi być to UHER - M514 bo po czorta policjantowi charakterystyka nerkowa czyli kardioidalny w serii M-500 i coś tam były jeszcze wersje o zmiennej charakterystyce kierunkowości

z kołowej kąt około 120 lub kierunkowej kąt 90 stopni ale to nie ten . Do reportów mono mam głowice nowe

do zapisu na pełnej szerokości taśmy jest to skarb bo pochodzą z bardzo krótkiej serii produkowanej na potrzeby

wojska w połowie lat siedemdziesiątych. Produkowano do reportów słuchawki typ zamknięty w wersji 200 i 600 Ohm. Na zdjęciu [pięknym ] z lewej strony jest szpula o średnicy 100mm z prawej szpula [właściwa bo na takich

się pracowało] o średnicy 130 mm [maksymalnej jaką można było do niego wpakować ]

Tyle mogę powiedzieć na podstawie zdjęcia

Pozdrawiam

Korwin

I spadam

Korwin

Piękny i świetny ale ma jedną zasadniczą wadę to już jest mebel, a ja kocham to co mogę zabrać ze sobą jak psa

na spacer jak masz to proszę Cię zamieść zdjęcia jak na razie nieosiągalnej dla mnie miłości moje życia Nagry IV SJ piękna, mała, doskonała, nieco przyciężkawa ale nie zawsze się takie dziewczyny na ramieniu nosi

Miłego dnia u mnie

świeci słońce

Korwin

Zdjęcie jakoś się nie chce zamieścić więc służę linką:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

myślałem, że ktoś mnie uprzedzi...

tyz pikny!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dla kontrastu wiekowy Marantz CD 73

Ukryta Zawartość

post-1087-100007314 1170268710_thumb.jpg

post-1087-100007315 1170268708_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do Taranta i Totema 2

Polecam jeszcze: UHER DYNAMIC REMOTE CONTROL MICROPHONE M 518 A, UHER M 539, UHERR M 538 [wyjątkowo doskonałe] dynamiczne ora elektretowy M- 646. geja pod nogę czyli Foot-operated remote control i

słuchawki wielkomembranowe Uher Multimembran 6 W 775 .

pozdrawiam

Korwin

I spadam

Korwin

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.