Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejszy Forumowicz audio lukar !

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcie z ostatniej soboty(ognisko gitarowo-alkoholowe). Porucznik Rzewski XXI. wieku w mojej postaci :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Ten z nietoperzem to osoba nieznana, a ja jestem powyżej, w roli porucznika Rżewskiego który utopił już czapkę oficerską w fontannie i teraz myśli sobie: "Luwr nie Luwr, ale i tak cię, Natasza, wychędożę". Zwróćcie uwagę na charakterystyczne pochylenie głowy, towarzyszące porucznikowi w chwilach najgłębszego namysłu.

o mojej przygodzie z czterema strunami można mówić już w czasie bardzoprzeszłym, a ponieważ Jazz Bass piękny jest i basta, stoi sobie i robi za wystrój. Kiedyś kupię sobie ten model z linii Marcus Miller, ten to dopiero piękny;-)

PS. Co do osoby górka, to ani najpiekniejszy ani przystojny, poprostu chcialem aby ktos poszedl za ciosem i wrzucil swoje fotki. Słowa uznania dla najodwazniejszych:D

Ja mam tylko gównianą replikę Jazz Bass. O oryginale marze i wzgycham jak go widze . Najładniejsze gitary basowe , definitywnie . Może i ja kupięcoś swojego w końcu . ale to za kilka miesięcy ....

wojtekitek, powiadasz ognisko gitarowo-alkocholowe...

A to moj wypad weekendowy nad morze, 2 lata temu

Twarze kumpli oczywiscie zostaly zasloniete bo nie wiem czy wyrazaja zgode na publikacje:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pewnie ze tak, a za sprzedane butelki kupilismy flaszke na droge powrotna.

Zgodnie z zasada pofesora z LO: dobra pochodna z imprezy to taka gdy za sprzedane butelki mozna kupic jeszcze flaszke...:))))

Widzę,że panowie z pewną dozą nieśmiałości rozpoczęli obnażanie się w publicznym miejscu. Fajnie całkiem, jest wesoło. Proszę kolejnych brave lukarowiczów o wyjście z ukrycia:), wtedy nameless nie będzie z pewnością gołosłowny i również zamieści swoje zdjęcie.(haha)

No to i ja się ujawnię...

Ukryta Zawartość

post-263-100006394 1170270085_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Janusz z Torunia

>górek, 2 Cze 2005, 16:01

Ciekawe ile potrzeba sprzedać butelek, aby móc sprawić sobie standy?

Wątek nabiera rumieńców. Po tylu wpisach odważnym forumowiczom otworzyły się wreszcie albumy ze zdjęciami.

A może to prowokacja!

ABW żąda twarzy, PR chce wiedzieć czy są trendy, no i ci szpiedzy przemysłowi...

:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.