Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejszy Forumowicz audio lukar !

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Dawac te zdjecia! Zwlaszcza z utesknieniem czekam na twarz Nowego40.

Jar1, czy po ostatniej naszej pogawedce nie zostawilem w ktorejs zakladce mojego slynnego bejzbola ? Nie zebym mial tylko jeden ale ostatnio byly jakies mecze, polamalo sie pare kijkow na kregoslupach... Poza tym ten mi najlepiej w reku lezy.

Myszko, jesli promotor czyni jakies wstrety - daj znac. Przy okazji zahaczy sie i o promotora.

Jak góry to góry :)

Oto ja sprzed roku w gustownej "oczojebnej" opasce. Głównia gran Słowackich Tatr Zapadnych ( Zejście z Banikova jeśłi dobrze pamiętam)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jozwa publikujac swoje zdjecie przypomnial mi moja watpliwosc czy jest on "karkiem". Zdjecie ujawnia niestety wystepowanie normalnej szyi. Ale za to mam bardzo smaczne a w dodatku fachowe wytlumaczenie tego fenomeny anatomicznego autorstwa pewnej dziewczyny uprawiajacej fitness:

"Brak szyi jest wynikiem nadmiernych cwiczen nad aktonami gornymi miesnia czworobocznego grzbietu w stosunku do cwiczen nad aktonami dolnymi tego miesnia". Wow !

górek, 1 Cze 2005, 11:29

>tak gorek666= górek

>

>Stwierdzilem ze te 3*6 przy nicku wyglada malo powazne:)

Pewnie wtedy, kiedy sie pierwszy raz logowales byles jak najbardziej "TRÓ". ;) Ale z uciekajacymi latkami stales sie tym kim od zawsze pewnie byles. (...):) Dawne idealy tez odeszly?

Pozdrawiam. :)

> wojtekitek

Polskie Tatry zdeptałem wzdłuż i wszerz wielokrotnie, ale po słowackich nie chodziłem.

Widzę na Twojej fotce, że tam nawet w Zachodnich Tatrach są niezłe szlaki. Na pierwszy rzut oka wygląda to, jak nasza Orla Perć.

Janusz z Torunia

Tak też ten szlak nazywają "słowacka orla perć". Może i technicznie jest ciut łatwiejszy , ale jego zabezpieczenie jest poprostu tragiczne, lepiej zdać się na ręce niż tak głupio i rzadko rozmieszczone łąńcuchy . Generalnie uwielbiam ten szlak i czesto na niego wracam . Zaletą jest tu brak tłumów jakie towarzyszą polskiej orlej perci.

Pozdrawiam

>dudivan

Podejmuję rękawice.Zamek w ...zagadka.Obok lwa moje kochanie.Nowy40.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nowy40,

znacie=mieliście okazję zobaczyc moje zdjęcie:). Nadal możecie cieszyć się moją podobizną;)(?!?).

Pozdrawiam i życzę miłego dnia,

mysza, jak zwykle uśmiechnięta.

Mysza jaka jest, każdy widzi :-*)

Jozwa maryn to dobry nick i w tym wypadku Jego fotka jako osoby prawie publicznej raczej nie jest sensacją.

Górek pokazał twarz jak na rasowego producenta przystało.

To może więc reszta (producentów) się ujawni i pokaże nam swoje oblicze, aby można było spojrzeć Wam prosto w oczy ;-)

LeStat, a tobie to juz wlasnoustnie odgryze te lubiezne wargi ! Blagaj Lukara o wymazanie tego buziaczka bo mnie nikt nie ublaga !

Pare dni czlowieka, tfu, wampira nie bylo, nowy40 poczul mores (a jak !), not bene: pozdrowienia dla Iwy (nie, zebym odrazu pchal sie z zebami ale odnotowalem jej istnienie u boku z satysfakcja) ale jak widac nie wszystkie bladawce znaja swoje miejsce w szeregu.

Jedyne pocieszenie, ze Lukarynka nienagannie sie prowadzi. "Cnota skarbem dziewczecia !".

LeStat, zmawiaj paciorek !

>dudivan

Jaki mores ? kto? Podjołem rękawice a nie ukrywam sie za zgrabnymi tekścikami.A ty dalej TW,jeszcze troszkę i

pomyśle że wamirkowi ząbeczki powypadali.Odwagi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.