Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejszy Forumowicz audio lukar !

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Nędzny bladawcze !

Dla mnie juz nie istniejesz. Pokazales obrazek, na ktorym widniejesz z kobieta, co oznacza, ze dalszego molestu na Lukarynce nie bedzie. Rekawica ? Odwaga ? Mnie nie dotycza wasze nedzne, zalosne smiertelnikow reguly. Nie trzniam ich i nawet sie z nich nie smieje moim diabolicznym smiechem. Jesli upatrze ofiare to atakuje jak i kiedy chce a jej los jest juz przesadzony. Dziekuj swoim bladawczym bogom, ze cie poniechalem, ciesz sie przynaleznym ci czasem i swiatlem.

dudivanie! Chłopcy, co prawda, nie bardzo mnie interesują, niemniej z lektury Twoich wpisów wnoszę, że musisz dysponować wielce interesującą powierzchownością. Jazda zatem po zdjęcie! Tym bardziej, że Twa mysza już dawno uchyliła woalkę. Jak zdjęcie ujrzę to wtedy Cie pozdrowię. Chyba, że nie przeżyję... WS

Tanio swojej podobizny nie wydam. Musze pomyslec nad odpowiednia cena. "Mysza uchylila woalke".... Mmmmmm, jakas taka slodycz wszechcielesnie mnie ogarnela. Mysza we wdowim stroju, na cmentarzu, pozna pora , cala w czerni, unosi z wolna swa finezyjna dlon i uchyla woalke. Mmmmmm....

Chyba zaczne molestowac Lukarynke o wyjawienie imienia - za to moglbym sie ujawnic.

"Chyba zaczne molestowac Lukarynke o wyjawienie imienia - za to moglbym sie ujawnic."

"Nie, prosze pana- rzekł błyskając bielą zębów i czerwienią warg, a w oczach jej zapalił siębłysk wyzwania i triumfu.-Nie wyjawię swego imienia.

;)

>dudiwan

1.Cieszę się przynależnym mi czasem i swiatłem.

2.mnie nie dotyczą wasze nędzne,żałosne wampierzowe reguły.

3.że z kobietą nie znaczy że nie będzie, dlaczego?Jakaś wamierska zasada? Plwam na wasze zasady.

4.gdybyś to jeszcze był Wlad Palownik,ale tak, to rozumiesz , dla mnie jesteś taki taki malutki.

5.wampirek bez ząbków

Ponieważ szlachectwo zobowiązuje, na ten czas zaniecham prześladowania.Zbyszek.

>Prezes WS

Musi on być nikczemnej postury.No i dlaczego Jego mysza doprawdy nie rozumie.Czy jak na jagodach krzykną ten

krzaczek mój? Z poważaniem Zbyszek.

Nie byłem pijany (pijany był Percy), lecz byłem przygnębiony, i kiepsko mnie rozweseliło.

- "A gdzie nietoperz i dwie myszy?"- zapytałem.

- "Tu ich nie ma żołnierzu."

- "Więc po jaką cholerę mi to opowiadasz, co?"

"Kielich" Łysiak, strona 89

A to ja w akcji. Na pewnym spływie kajakowym w zimny weekend majowy.

Tylko 50 kB to trochę mało.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nowy40

"Ukłony dla nastepnego odważnego" -żebyś wiedział, trochę odwagi trzeba było, żeby przy tej temperaturze na starym wężu strażackim nad wodą się pobujać (mimo dyskretnej asekuracji widocznej na zdjęciu) :D

Blado-licym oprócz słońca szkodzi też czosnek, a zwłaszcza przedawkowanie wody święconej. Można ich wtedy wieszać na kołkach. Niektórzy wieszają na nich psy, koty wydrapują im oczy, a myszy patrzą na to z pilitowaniem i odamwiają paciorek.

nowy40, ja zjawiam sie tu tylko w poszukiwaniu najszlachetniejszego klejnotu.

Coraz to z Ciebie jako z drzazgi smolnej

Wokoło lecą szmaty zapalone

Gorejąc nie wiesz czy stawasz się wolny

Czy to co Twoje będzie zatracone

Czy popiół tylko zostanie i zamęt

Co idzie w przepaść z burzą.

Czy zostanie

Na dnie popiołu gwiazdzisty dyjament

Tymczasem twoje slowa sa jak pierdniecie muchy posrod szkatuly pelnej kosztownosci. Obraza to wampirzy smak, dlatego z toba sprawa skonczona.

Jej natura tez się z dyjamentem rowna,

Co go zadna klinga nie skazi hartowna

Na grzech niesposobna,

Doskonałego serca, szczyrze prawdomowna.

Zna ci ona wszytkie swiatowe obierze,

Nie slucha, gdy sypia pochlebstwy szalbierze,

Zas niezlomnie strzeze

Czci swej i rozwaznie sprawy przedsiebierze

Klejnocie Najdrozszy, Myszko, prosisz tak pieknie, iz czuje, ze topnieje. Prawie.... Agnieszka ? Marysia ? Dorota ? Beata ? Nieeee, chyba nie Pamela ????

Dudivanie,

Mam smutną dla Ciebie wiadomość. Moje serce ma już właściciela. Czy "właściciel" tego chce czy też nie...Trzymam Go pod kluczem w komorze serca:)

pozdrawiam słonecznie,

Ania;)...śnieg już dawno stopniał,prawda?

Po raz pierwszy nie wiem co napisac...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.