Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejsze ... wpisy audio lukar ;-)

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajna rozmowa: :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Moj Nr 1:

"

wykonawcy » Sony Music » Erykah Badu » Baduizm liczba opinii: 1 napisz opinie

Erykah Badu "Baduizm"

Autor: yabadabadoo data

23 Sie 2004, 10:07 muzyka

dźwięk

muzyka Jest to bardzo dobra plyta i moze zrelaksowac kazdego o ile nie ma sie uprzedzen do muzyki z Czarnego Ladu.

Erykah Badu jest murzynka. Jest szczupla i ma dosc ladna twarz. Mialaby ladniejsz twarz gdyby nie fakt, ze ma jakby napuchniete usta. Nie mam na mysli faktu, ze murzyni maja grube usta ale fakt, ze ona ma jakby napuchnieta cala okolice wokol ust. Tak wyglada, jakby jej ktos przylutowal za przeproszeniem. No i ten recznik na glowie. Osobiscie lubie czarnoskore pieknosci, ktorych teraz tyle na olimpiadzíe w Atenach ale Erykah Badu nie jest tak calkowicie w typie modelki. Szkoda takze, ze nie widac na zdjeciu jakie ma nogi.

Muzyka jest bardzo relaksowa i spokojna. Ona ma jak na murzynke bardzo wysoki i troche piszczacy glos. Mimo to slucha sie dobrze i mozna odpoczywac przy tej muzyce. Jest takze dobra do sypialni jak sie jest z dziewczyna bo ta muzyka ma sobie ladunek fizyczny. Jak slucham z zamknietymi oczami to sie wydaje, ze ona caly czas mysli o seksie. Ale to moze nie byc prawda.

O slowach piosenek nie chce sie wypowiadac ale jest tam cos o Roling Stonesach i slowa sa dosc smutne (chyba).

dźwięk Dzwiek jest dla prawdziwych audiofilow bo jest sporo basu i na przyklad poczatek tej plyty to jest tylko bas na kontrabasie, ktory schodzi baaaardzo nisko. Reszta muzycznie jest swietna i jakos nagrania jest super. Troche moze za malo perkusji ale to taki typ muzyki bez wyraznego rytmu.

"

tak. slynny yaba, ktorym redaktor stryjecki tak sie zachwycil, ze dal mu dwie kolumny, chyba, by potraktowal z odpowiednim poczuciem humoru fredka. z niewiadomych powodow byl to pierwszy i ostatni raz yaby na lamach goscinnego magazynu 'haj cos tam i daleko potem muzyka'. bardzo cenie goscinnosc tego magazynu

Normalnie leżę i tarzam się po ziemi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Sorry - do poprzedniego wpisu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ta Diora tak mu tam daje czadu, że aż mu powypadały z klawiatury guziki od . i ,

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

"W Audiofillii kolumny i wzmacniacze kują, więc audiofil - gorąca głowa - błąka się po świecie, aby dojść do Audiofilli. Właśnie nową zaczął podróż, a co widział, i co słyszał tutaj Wam opowie.

Po wizycie w mieście Dareda, zapamiętane doznania nie pozwalają chwili

wybrzmiewać jak dotychczas, a życie inaczej akcentuje potrzeby, więc

wypożyczyłem pre-amp SL-2000 w nadzieii, że mniejszym wysiłkiem,osiągnę podobne wrażenia. Po uwolnieniu z pudła, wylądował na ziemii niczyjej, natychmiast anektując." itd, itd:)

Ukryta Zawartość

z działu "opinie" altus 75 ;)

"Głośniki otrzymałem od byłej dziewczyny której brat sie ożenił i wyjechał zagranice a jej tylko zagracał pokój, po lekkim tuningu ciesze sie z idealnego brzmienia." - nasuwa się pytanie, kto zagracał pokój? :P

"Jak ktos potrzebuje kolumny podstawkowe to mozna je postwic na polce." - o to przykład jak w prosty sposób z altusów 75 zrobić kolumny podstawkowe ;)

• 3 tygodnie później...

A mnie się podobało to z wątku o reakcjach fizjologicznych:

Qupa 20 Cze 2005, 14:35

Mi to sie kiedys ziemak spierdzial jak mu puscilem System of the Down.

(...)

namelessclub 20 Cze 2005, 14:43

już wiem dlaczego niektórzy mają folię na kanapach:)

witam

Ukryta Zawartość

znany , lubiany, podziwiany;)) moze jednak nie wszyscy czytali...bez komentarza

pozdr...

Ukryta Zawartość

wrecz namacalny chcialo by sie rzec;)) najbardziej podobalo mi sie zdanie... "Reszta piosenek jest takze super bo wystraczy ze sie powie, ze wszystkie byly na liscie superhit wszechczasow i to zwykle na pierwszym miejscu"...

pozdr...

Ukryta Zawartość

to moze jeszcze cos tego autora...

znajde jeszcze jeden to dorzuce...bedzie trylogia...a moze tragedia, juz sam nie wiem;)

pozdr

Ukryta Zawartość

swiezy; z dzisiaj

no ten wyglada całkiem interesujaco, i te 98dB (jestem pocztkujacy, takze sam nie wiem co to znaczy, tyle wiem ze im wiecej tym lepiej) ale dalej nie dostałem odpowiedzi czy do wzmacniacza z wyjsciem na 2 głośniki mozna taki subwoofer podłaczyc?

dobra ... spadam juz spac bo mnie brzuch ze smiechu rozbolal po przejzeniu tego watku i watku brak humoru...

Odpowiedź niezapomnianego glisty na propozycję swego interlokutora aby się wynosił z forum:

"Sio, sio to krzycz na kurki, gdy cię będą w siusiaka dziobały mimo to, że stoisz już na paluszkach".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.